Şimdi Ara

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
804
Cevap
27
Favori
45.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yastığı rahat ama ağır evet. Uzun süre kullandığında biraz sıkıyor.

Teşekkür ederim. Siz kullanıyo musunuz hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZorB3yi

Teşekkür ederim. Siz kullanıyo musunuz hala ?

Hayır ben sattım hiç kullanamıyordum, ses kartı + ses sistemim var.
  • Bu kulaklık kalitesinde veya daha üst hesaplı bir kulaklık bula bilir miyim acaba ? G930 bayadır kullanıyorum, artık bozulmaya başladı, değiştirmem gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Bu kulaklık kalitesinde veya daha üst hesaplı bir kulaklık bula bilir miyim acaba ? G930 bayadır kullanıyorum, artık bozulmaya başladı, değiştirmem gerek

Steelseries V2 Sound Card veya Razer Chroma 7.1
  • bu kadar g930 kullanıcısını başka yerde bir arada bulamazdım sanırım.
    sorum şu 3d smart led tv veya benzerine bağlayabilen varmı ?
  • Arka planda müzik çalarken oyun açıyorum arkada olan ses ara sıra gidiyor bunun düzeltebilirmiyim bilen varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio81

bu kadar g930 kullanıcısını başka yerde bir arada bulamazdım sanırım.
    sorum şu 3d smart led tv veya benzerine bağlayabilen varmı ?

Ben denemedim ama sanmıyorum.
  • televizyon tanınmayan aygıt olarak görüyor sanırım yazılımla sürüncüsü olması şart bu da tv de olmadığından olumsuz
    zaten bu kadar adam biri biri bağlardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendektorn1

Arka planda müzik çalarken oyun açıyorum arkada olan ses ara sıra gidiyor bunun düzeltebilirmiyim bilen varmıdır ?

quote:

Orijinalden alıntı: gladio81

televizyon tanınmayan aygıt olarak görüyor sanırım yazılımla sürüncüsü olması şart bu da tv de olmadığından olumsuz
    zaten bu kadar adam biri biri bağlardı :)

Gladio81 adlı arkadaş, bunu engelledin mi veya yazılımında bulduğun bir ayar var mı? cihaz artık bende olmadığı için çözüm deneyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Temmuz 2015; 17:59:18 >
  • müzik performansı benim için hayal kırıklığı
  • Arkadaşlar kulaklığı sürekli şarjda kullanmak mı daha doğru yoksa dolduktan sonra şarjdan çekip bitene kadar kullanmak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Arkadaşlar kulaklığı sürekli şarjda kullanmak mı daha doğru yoksa dolduktan sonra şarjdan çekip bitene kadar kullanmak mı?

ikincisi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Murat sana sorduğum sorunun cevabını bilen bir arkadaş varsa iletişime geçersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendektorn1

Murat sana sorduğum sorunun cevabını bilen bir arkadaş varsa iletişime geçersen sevinirim.

O öyle kalacak herhalde eski driverlarda olmuyor diyenler vardı sanırım emin değilim. Konunun ilk 2 sayfasını oku bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sendektorn1 kullanıcısına yanıt
    LGS 8.45.88 sürüsünde bu sorun bulunmamakta. Yeni sürücülerde bu sorun görülüyor. Sağ olsun Logitech 2 yılı aşkın bir süredir bu sorunu çözecek bir sürücü çıkaramadı doğru düzgün.
    ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/gaming/
    buradan indirebilirsin dediğim sürücüyü. Ayrıca en son sürücü çıkmış. 8.70... bunu bir dener misin? Sorun çözülecek mi?
    Ayrıca şuan Amazonda g35 modeli 60$'a satılmakta ilgilenen varsa alabilir. Kaldı ki g930 kablosuz olduğu için 16 bit veri yolu destekliyor. Ses kalitesinde çok fazla bir değişiklik olmasa da yine kaliteyi etkiliyor.

Düzenleme: Arkadaşlar burada kullanan kişiler olarak Logitech destek birimine bu konuyu mesaj atalım. Adamlar 2 yıldır oyalıyor milleti. Sosyal medya kanallarıyla da bundan yakınırsak prestij kaybı olmaması için ilgilenirler. Kaldı ki yurtdışındaki forumlarda ve kendi forumlarında bu sorun ile ilgili onlarca konu var. Logitech çalışanları yeni sürücü ile düzelecek dese de iki yıldır durum ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 12 Temmuz 2015; 23:01:18 >

• Arkadaşlar merhabalar ürünü alalı 1 ay bile olmuyor. Ürünü yurtdışındayken aldım ve laptobumda sorunsuz kullandım. Fakat türkiyeye geldiğimde sürekli kopma sorunları yaşıyorum. Günde 5 kez falan kopuyor oyunlarda vs bu çok can sıkıcı olmaya başladı. Bunun bir çözümü varmıdır ? Odamda wireless adaptör vs hiçbirşey bulunmamaktadır. Sorunu gerçekten çözebilmiş değilim. Logitech in sayfasından indirdiğim son sürümü kullanmaktayım. Yardım edebilecek arkadaş olursa sevinirim iyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremert

Arkadaşlar merhabalar ürünü alalı 1 ay bile olmuyor. Ürünü yurtdışındayken aldım ve laptobumda sorunsuz kullandım. Fakat türkiyeye geldiğimde sürekli kopma sorunları yaşıyorum. Günde 5 kez falan kopuyor oyunlarda vs bu çok can sıkıcı olmaya başladı. Bunun bir çözümü varmıdır ? Odamda wireless adaptör vs hiçbirşey bulunmamaktadır. Sorunu gerçekten çözebilmiş değilim. Logitech in sayfasından indirdiğim son sürümü kullanmaktayım. Yardım edebilecek arkadaş olursa sevinirim iyi forumlar dilerim.

Farklı bilgisayarda deneyiniz bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: extremert

Arkadaşlar merhabalar ürünü alalı 1 ay bile olmuyor. Ürünü yurtdışındayken aldım ve laptobumda sorunsuz kullandım. Fakat türkiyeye geldiğimde sürekli kopma sorunları yaşıyorum. Günde 5 kez falan kopuyor oyunlarda vs bu çok can sıkıcı olmaya başladı. Bunun bir çözümü varmıdır ? Odamda wireless adaptör vs hiçbirşey bulunmamaktadır. Sorunu gerçekten çözebilmiş değilim. Logitech in sayfasından indirdiğim son sürümü kullanmaktayım. Yardım edebilecek arkadaş olursa sevinirim iyi forumlar dilerim.

Farklı bilgisayarda deneyiniz bir.

Yurtdışındayken laptobumda sorunsuz kullanıyordum zaten ama tr de masaüstü pc me geldiğimde bu sorun cıktı. İşletim sistemim win 10. Masaüstünde laptobumu kurarak tekrar denemeliyim.. Sanırım somut bir çözümü yok bu işin. Zaten çözülmezse güle güle diyeceğim bu kadar kaliteli kulaklığa bu kadar saçma bir sorunu olduğu için ..

• extremert kullanıcısına yanıt
    Amazondan aldıysanız değişim isteyin.
  • Aralik 2014te amazondan aldigim g930da temassizlik sorunu olustu. Garanti turkiyede gecerli mi, nasil oluyor bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.