Şimdi Ara

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
804
Cevap
27
Favori
45.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulaklık bu aralar bozuk gibi iki tane ses olunca birini cızırtı şeklinde veriyor ve skype ts raidcall gibi programları kullanırken sürekli kapanıyor ürünü değiştirme hakkım varmıdır ? veya bu problemleri yaşıyanlar varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendektorn1

Kulaklık bu aralar bozuk gibi iki tane ses olunca birini cızırtı şeklinde veriyor ve skype ts raidcall gibi programları kullanırken sürekli kapanıyor ürünü değiştirme hakkım varmıdır ? veya bu problemleri yaşıyanlar varmıdır

Amazondan aldıysanız evet.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Değişiklik için ilk sayfada bir açıklaman varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendektorn1

Değişiklik için ilk sayfada bir açıklaman varmı ?

Direkt Amazon Chat' e durumu bildiriniz, bundan sonrasını amazon konusuna yazınız.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yeterli seviyede ingilizcem yok malesef
  • Yeniden 69.99 $'a düştü kaçırmayın derim tam zamanı.

http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B003VANOFY&linkCode=as2&linkId=QDRXWD6W2GKLOYA4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 29 Temmuz 2015; 2:08:02 >
  • Kulaklığın sesinin az olduğunu düşünenler bir ölçüde haklılar. Evet ses pek yüksek değil ayrıca müzik dinlerken ses kalitesi de pek tatmin etmiyor. Ekolayzer falan ellemeden (şahsen daha da kötüleştiriyor) DFX programının tam sürümünü kurun ve ayarları aşağıda yazacağım gibi yapın.
    Fidelity:4
    Ambience:4
    3D Surround:2
    Dynamic Boost:4
    Hyperbass:5
    ve Music Type II - Speakers seçili olsun.
    Ardından media oynatıcılarınız (bsplayer, splash vb) ayarlarından 7.1 ses seçin.
    Bs için kodek programı olan ffdsow'dan ayarlayacaksınız. (Mixer --> Output speakers kısmından, ayrıca volume kısmını da tiklerseniz daha iyi yüksek ses alabilirsiniz)
    Şuan ss atma durumum yok. İsterseniz atarım ayarları.
  • dün sabah sipariş verdim amazondan , 11 ağustosta gelecekmiş. geldiğinde bende paylaşımda bulunacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDuff

dün sabah sipariş verdim amazondan , 11 ağustosta gelecekmiş. geldiğinde bende paylaşımda bulunacağım.

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.
  • Benimde batarya sorunum var Duvara fırlatmama az kaldı, bırakın saati dakika anca gidiyor Bataryayı nerden alabilirim ? Amazon'dan baktım Türkiye'ye gönderim yoktu, Razer Hammerhead Pro var onunda bir türlü mikrofonunu çalıştıramadım Bir yardım edin lütfen
  • Arkadaşlar dün gece sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ancak şimdi nedense usb alıcı çalışmıyor.Ürünü amazondan almıştım ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Arkadaşlar dün gece sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ancak şimdi nedense usb alıcı çalışmıyor.Ürünü amazondan almıştım ne yapabilirim?

İletişime geç onlar yönlendirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

dün sabah sipariş verdim amazondan , 11 ağustosta gelecekmiş. geldiğinde bende paylaşımda bulunacağım.

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.

abi g930 un sayfasından imzanı okurken amazonu anlattığın konuya gittim.. kafamda amazonla ilgili bir çok soru işareti vardı. ve hepsini açıklamışsın tek tek..
    allah razı olsun.
    harika bir konu olmuş.
    şuan amazona "sahibinden" gibi bakıyorum.
    hiçte karışık değilmiş aslında cok yalın bir dil kullanmışsın.
    tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDuff -- 1 Ağustos 2015; 4:33:09 >

• quote:

hiçte karışık değilmiş aslında cok yalın bir dil kullanmışsın.
    tekrar teşekkür ederim.

Eyvallah, eksik olmayın.
  • beyler kullandığınız ekolayzır ayarı varmı bas ayarını 90 hz getirdim başka bir ayar yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler kullandığınız ekolayzır ayarı varmı bas ayarını 90 hz getirdim başka bir ayar yokmu ?

İlk sayfaya baktınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler kullandığınız ekolayzır ayarı varmı bas ayarını 90 hz getirdim başka bir ayar yokmu ?

İlk sayfaya baktınız mı

evet hocam sadece dediğim ayarı görüyorum
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Eq ayarı olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kulaklıkda sanırım sol taraftan daha fazla ses geliyor bunu ayarlama imkanımız varmı ?
  • Kulaklığı takmama rağmen ses hala hoparlörden geliyor, sadece mikrofondan kendi sesimi duyuyorum kulaklıktan.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.