Şimdi Ara

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
804
Cevap
27
Favori
45.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Kulaklığı takmama rağmen ses hala hoparlörden geliyor, sadece mikrofondan kendi sesimi duyuyorum kulaklıktan.

Geçiş ayarını yapın ilk sayfada var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Kulaklığı takmama rağmen ses hala hoparlörden geliyor, sadece mikrofondan kendi sesimi duyuyorum kulaklıktan.

Geçiş ayarını yapın ilk sayfada var.

Mikrofon olayı nasıl oluyor?
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım önce sen bir yap olmazsa bakarız yahu.
  • Arkadaşlar bende bugün aldım amazondan elime geldi, şunu önemle sormak istiyorum, bu aleti şarj etmek için harici şarj cihazlarına bağlayabiliyor muyuz? bu şekilde şarj eden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayzek11

Arkadaşlar bende bugün aldım amazondan elime geldi, şunu önemle sormak istiyorum, bu aleti şarj etmek için harici şarj cihazlarına bağlayabiliyor muyuz? bu şekilde şarj eden var mı?

Aynen öyle daha hızlı ediyorsun hem.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yapmasam neden mesaj atayım zaten? İlk sayfada mikrofon sesini kapatmayla ilgili bişey bulamadım. On board Ses kartı sürücüsünü güncelleyince kulaklık çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 17 Ağustos 2015; 18:47:56 >
  • quote:

Yapmasam neden mesaj atayım zaten? İlk sayfada mikrofon sesini kapatmayla ilgili bişey bulamadım. On board Ses kartı sürücüsünü güncelleyince kulaklık çalıştı.

Sağ alttan ses simgesine sağ tuş

Kayıt Aygıtları

Mikforonu devre dışı bırak
    Öneri için sağol malesef bu yöntemi denemiştim zaten işe yaramadı.

Logitech programında bir seçenek eksik o nasıl oluyor

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU)
  • quote:

Öneri için sağol malesef bu yöntemi denemiştim zaten işe yaramadı.

Logitech programında bir seçenek eksik o nasıl oluyor

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU)

UP!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum kardeş, bende en son o şekildeydi.

Komple silip tekrar tanıtın.
  • Beni de ekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_57

Beni de ekleyin.

Müsait zamanda son yazanların hepsini eklerim.
  • Beyler yardım edin bu kulaklıktan kullanıyorum ses kapalıyken cızırtı geliyo nasıl çözerim

Kardeşim bende almayı düşünüyorum şu .. sitede yurtdışından getirip 300 330 liraya satanlar var ondan almayı düşünüyorum sıkıntı olurmu birde o paraya değermi sence bence değer ama korkuyorum yinede sıkıntı yaşadınmı şu ana kadar hiç?

• OmrTR kullanıcısına yanıt
    Değmez, başka kulaklıklar bakın amazondan.
    1 yıl içinde neden bu kadar nefret ettin kulaklıktan sebebi nedir?

• ?aka my bu ? sordu?un soruyla bunun ne alakasy var, çok basit bir cevap de?mez diyorum sadece.
  • Arkadaşlar kulaklığı kullanırken 10-15 dk aralıklarla kendiliğinden kapanıyor ve tekrar açmam gerekiyor. Önceden yoktu bu durum, çözümü var mı yoksa arıza belirtisi mi?
  • Arkadaşlar mikrofondan konuştuğumda hoparlörden sesimi tekrar duyuyorum ve rahatsız ediyor. Bunu çözmenin bi yolunu bilen var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakaradogan

Arkadaşlar mikrofondan konuştuğumda hoparlörden sesimi tekrar duyuyorum ve rahatsız ediyor. Bunu çözmenin bi yolunu bilen var mıdır?

logitech programından ses önizlemeyi kapatırsan düzelir hocam.

Belki yeri değil ama Arkadaşlar 8 ay önce aldığım çok nadir kullandığım g930 u satmak istiyorum üründe hiç bir sorun yoktur görsel açıdanda sıfırıyla aynı ilgilenenler pm atarsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.