Şimdi Ara

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
804
Cevap
27
Favori
45.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün sipariş geçtim inş. sıkıntı cekmez bide şu geliş tarihinden önce gelmiyor demi ?
    Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU)
    Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 29 Ağustos 2015; 18:45:06 >

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Geliyor neden gelmesin.
  • Arkadaşa almıştık.Şimdi her taktığında ve logitech'in kendi programını yüklediğinde laptopu aşırı kasıyormuş.video falan açamıyormuş ve kulaklık bir açılıp kapanıyor kendini resetliyormuş.Windows 10 kullanıyor kendisi.Yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

Arkadaşa almıştık.Şimdi her taktığında ve logitech'in kendi programını yüklediğinde laptopu aşırı kasıyormuş.video falan açamıyormuş ve kulaklık bir açılıp kapanıyor kendini resetliyormuş.Windows 10 kullanıyor kendisi.Yardımcı olabilirmisiniz?

Onunla o alakasız, programdan olabilir.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Gelebilir. arkadaşında 2 hafta sonrası yazıyordu baktık DHL'e varmişler 4 günde geldi.şans işi aynı şekilde mouse aldı 1 eylül yazıyordu 4 gün öncede o geldi,standart kargoydu.
  • hocam bu bas ayarını w10 da yapamıyoruz sanırım geliştirmeler penceresi yok özelliklerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

hocam bu bas ayarını w10 da yapamıyoruz sanırım geliştirmeler penceresi yok özelliklerde

Olabilir veya başka yerde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

hocam bu bas ayarını w10 da yapamıyoruz sanırım geliştirmeler penceresi yok özelliklerde

Olabilir veya başka yerde olabilir.

Hocam, logitech'in yazılımında şarj full diyor fakat belli bir süre sonra kapanıyor. Yalnız kablo takılı iken bu sorun olmuyor. Windows 10'a geçmeden önce böyle bir şey olmuyor?
  • O zaman W10'da program uyumsuzluk sorunu olmuştur kardeşim.
  • quote:

O zaman W10'da program uyumsuzluk sorunu olmuştur kardeşim.

Peki hocam nasıl düzeltebilirim? Google'de dediğiniz sorunu tarattırdım hep ingilizce makale çıktı
  • Bilgim yok, programın yeni sürümünü çıkartmalarını beklersin gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgim yok, programın yeni sürümünü çıkartmalarını beklersin gibime geliyor.

bir kaç forumu anlamaya çalıştım wifilerin çakıştığını söylüyorlar?
  • Film izlemek için bu kulaklığı tavsiye ediyormusunuz,5+1 dts,dolby digital sesleri ses sistemi kalitesinde ekeftleriyle beraber dolgun bir şekilde verebiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktweety

Film izlemek için bu kulaklığı tavsiye ediyormusunuz,5+1 dts,dolby digital sesleri ses sistemi kalitesinde ekeftleriyle beraber dolgun bir şekilde verebiliyormu

Olabilir ama oyun oynamıyorsanız başka modellere bakabilirsiniz.
  • ses değiştirme özelliği geri gelmeyecek mi tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ses değiştirme özelliği geri gelmeyecek mi tekrar

Sürüm detaylarında anlaşma bittiği için kaldırmışlar tarzı bir yazı vardı, sanırım tekrar gelmeyecek.
  • Beni de eklersen sevinirim hocam. Burn-in yapmak için playlist bekliyorum sizden..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Beni de eklersen sevinirim hocam. Burn-in yapmak için playlist bekliyorum sizden..

Ben sattım ürünü, başkası paylaşırsa koyarız ilk sayfaya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Beni de eklersen sevinirim hocam. Burn-in yapmak için playlist bekliyorum sizden..

Ben sattım ürünü, başkası paylaşırsa koyarız ilk sayfaya.

Anladım hocam, yine de teşekkür ederim. Peki sizce burn-in için hangi tür müzikleri tercih etmeliyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf dışarı ses verdiği için soğudum üründen. G230 ve g35e sıcak bakıyorum kulaklık konusunda.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.