Şimdi Ara

Logitech G930 Kablosuz Mikrofonlu Gaming Kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatality-one

quote:

Orijinalden alıntı: alr

O linkteki 150 euro maddesi 75 euro olarak değiştirildi 2011'in belirli bir döneminden beri 75 euro ve üzeri ürünleri takılmadan sokmak tamamen şans işi.

Bu arada G930 almayı düşünenlerhttp://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335918686&sr=8-1
    burdan alabilirler $114.99+$35.52 = $150.51 ayrıca ürün AmazonGlobal Priority Shipping ile gönderiliyor yani 2-4 gün içerisinde elinizde oluyor.

Saygılarımla...

Hocam bende uzun zamandır bu kulaklığı Amazondan takip ediyordum.. Şimdi sen linki gönderince baktım fiyat iyice düşmüş gaza geldim satın aldım :) Allah utandırmasın. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Amazondan ilk alış-verişim. Ebay vs. yerlerden daha önce çok alış verişim oldu. Umarım Amazonda bir sıkıntı yaşamam. Gümrük olayını düşünmek bile istemiyorum...

7 veya 9 Mayıs' da gelecekmiş.. Hayırlısı bakalım..

hayırlı olsun, için rahat olsun ;)
    daha önce birçok elektroniği 150 £ sınıra göre aldım, hepsi sorunsuz elime ulaştı.
    eminim sizinkide sorunsuz elinize ulaşacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cashxxx

yurtdışından getirttim, 125 $ (ürün) + 35 $ (kargo) = 160 $'a mal oldu. 10 günde elime ulaştı
    500 lira yerine 300 liraya getirttim. bence sizde öyle yapın, 200 lira zarar etmeyin

Hocam sizin ürün sıfır mıydı, yoksa yeniden elden geçirilen modellerden miydi acaba?

refubrished (yeniden elden geçen) ürün aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashxxx

quote:

O linkteki 150 euro maddesi 75 euro olarak değiştirildi 2011'in belirli bir döneminden beri 75 euro ve üzeri ürünleri takılmadan sokmak tamamen şans işi.

Bu arada G930 almayı düşünenlerhttp://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335918686&sr=8-1
    burdan alabilirler $114.99+$35.52 = $150.51 ayrıca ürün AmazonGlobal Priority Shipping ile gönderiliyor yani 2-4 gün içerisinde elinizde oluyor.

Saygılarımla...

benim gösterdiğim link güncel mevzuat.
    benim kendime getirdiğim g930 ve diğer elektronikler (ibeats, shure) bunun kanıtı.
    eğer 75£'a çekildiğine dair bir tebliğ, mevzuat vs var ise bulup bizim ile paylaşırsan çok sevinirim.
    ben arıyorum bulamıyorum. ama tekrardan rica ediyorum, kulaktan duyma bilgilere dayanarak insanları yanlış yönlendirmeyelim.

Kulaktan dolma bilgilerle değil hocam sizden ricam google'dan arama yaparken biraz daha dikkatli olmanız çünkü bulduğunuz belge eskidir şayet güzelce araştırsaydınız düzenlenmiş son halini bulabilirdiniz. Duyuru sadece devletin resmi gazetesi aracılığıyla yapıldı bu yüzden iyi araştırılmadığında bulmak biraz güç.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/08/20110820-1-3-1.pdf (20.08.2011 tarihinde yayınlanan 28031 sayılı resmi gazete 2011/2087 4458 Sayılı Gümrük Kanununun Bazı Maddelerinin Uygulanması Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar )

Ayrıca aşağıdaki linktende görebilirsiniz

http://www.gumrukticaret.gov.tr/ChildContent.aspx?cid=179&caid=82

Ayrıntılı bilgi için gümrüğü arayıp öğrenebilirsiniz.Lütfen insanlara söz söylemeden önce biraz daha dikkat :)

Saygılarımla...

edit*: 2. linki yeniledim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 4 Mayıs 2012; 17:23:15 >

• "alr" arkadaşım senin gönderdiğin linki inceledim. O linkte yazılanlara bakılırsa ben sanırım zor durumda kalacağım. Çünkü benim ürün 75 avro nun üzerinden ve daha da kötüsü DHL ile göndermişler. DHL paracıdır. Bana o ürünü 2 katına denk getirmeden vermezler. Birde daha önce başıma geldiği gibi yok gümrüğe git, yok o evrağı hazırla bilmem ne diye koştururlarsa zaten benim bir bardak soğuk su içmem haktır. Ürünü dün gece yola çıkarmışlar. 3-5 gün sonra DHL beni ararsa zaten geçmiş olsun.. Aramadan pat diye getirip teslim ederlerse ne ala...

Bu arada 75 Avro dan pahallı ürünlerde ne kadar vergi aldıklarını anlayamadım. Bilen varsa yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality-one -- 3 Mayıs 2012; 9:46:06 >
  • Bugün DHL'den e-mail geldi ve kargomun beklemeye alındığını belirtti kargom herşey dahil $167.24 tutmuştu. Vergiyi çok merak ediyorum inş. uçuk bir fiyat çekmezler
  • quote:

Bugün DHL'den e-mail geldi ve kargomun beklemeye alındığını belirtti kargom herşey dahil $167.24 tutmuştu. Vergiyi çok merak ediyorum inş. uçuk bir fiyat çekmezler

%20 diyorlar vergi için. Birde ardiye parası olayı sanırım 65 TL en az. Ben DHL ile 1 saat önce görüştüm. DDP ile gönderildiği için üründen vergi alınmayacakmış. Sadece 65TL ardiye parası alacaklarmış. Buna da şükür diyorum..
  • Bende yarın arıycam bakalım. Yalnız o DDP mi yoksa DTP mi bende DTP yazıyor türüne eğer telefonda konustuysaniz bir yanlis anlasilma olabilir belki
  • TV'de sorun yaşarsın
  • quote:

quote:

Bugün DHL'den e-mail geldi ve kargomun beklemeye alındığını belirtti kargom herşey dahil $167.24 tutmuştu. Vergiyi çok merak ediyorum inş. uçuk bir fiyat çekmezler

%20 diyorlar vergi için. Birde ardiye parası olayı sanırım 65 TL en az. Ben DHL ile 1 saat önce görüştüm. DDP ile gönderildiği için üründen vergi alınmayacakmış. Sadece 65TL ardiye parası alacaklarmış. Buna da şükür diyorum..

Kargomun gönderim türü DTP(DDP ile aynıymış) olduğu için 65 tl lik ardiye ücreti hariç tüm masrafları amazon karşılıyor ben de bir nebzede olsa rahatladım.Bugün tüm evrakları sundum pazarteside dekontu fakslıycam ondan sonra 3-4 iş günü içersinde elinize ulaşır dediler artık beklemedeyim.

• Bende aynı durumdayım. 65 TL ardiye ücreti istediler. Allahtan DDP yi icat etmiş Amazon.. :) Ben tüm evrakları vs. gönderdim 2 iş günü içinde gelecek inşaAllah.. Bir daha DHL mi Allah korusun..
  • Arkadaşlar biraz önce G930 kulaklığım geldi:) Ürün için 270TL + 65TL ardiye parası ödedim. Çok çok iyi bir rakam değil. Ama 300-350 TL ye 2. el satanları düşününce pırıl pırıl bir ürünü almak çok daha mantıklı.. Neyse darısı bekleyenlerin başına ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

266 ise çok iyi bir rakam hoca.Stoğa gelince zammı bindirirler emin ol.

Ben bu hafta vatandan 240 a h800 aldım logitech valla fena değil beni memnun etti .

266 lira çok pahalı,aynı ürün ben de 50 TL hem de %100 orjinal,yalnı tek sorun stoklarda kalmadı,tedarik edemiyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

266 ise çok iyi bir rakam hoca.Stoğa gelince zammı bindirirler emin ol.

Ben bu hafta vatandan 240 a h800 aldım logitech valla fena değil beni memnun etti .

266 lira çok pahalı,aynı ürün ben de 50 TL hem de %100 orjinal,yalnı tek sorun stoklarda kalmadı,tedarik edemiyoruz...

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam dediklerin bir şey anlamadım. Sen aynı ürünü 50 TL ye mi aldın? 50 TL ye mi satıyordun? Stokta kalmadı diyorsun sen bayi vs. işleri mi yapıyorsun bilemedim. Ama yurtdışında bile bu ürünü 114$ dan bir kuruş aşağı satanı görmedim.

• quote:

quote:

Hocam dediklerin bir şey anlamadım. Sen aynı ürünü 50 TL ye mi aldın? 50 TL ye mi satıyordun? Stokta kalmadı diyorsun sen bayi vs. işleri mi yapıyorsun bilemedim. Ama yurtdışında bile bu ürünü 114$ dan bir kuruş aşağı satanı görmedim.

Yok dostum,takılıyorum öyle şaka yani,hani stoklarda kalmayınca fiyat indirimi yapıyorlar ya firmalar ben de espri yapayım dedim.Ona bakarsan ben de de 10 lira ama tedarik edemiyoruz...diye

• Hocam alemsin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality-one -- 8 Mayıs 2012; 11:48:59 >
  • quote:

Hocam alemsin :))

Saol...
  • Bu arada 1-2 günlük deneyimimi paylaşayım. Kulaklık gerçekten çok temiz ses veriyor. Daha önce 7.1 kulaklık kullanmadığım için stereo ve 7.1 geçişlerinde bariz bir farklılık yaşadım. Özellikle Underworld ün son filmindeki devasa kurt adamın çıkarttığı sesler oldukça etkiliydi. Evde de tektim akşam.. Biri gelip arkadan dokunsa ne yapardım bilmiyorum. Tam havaya girmişim çünkü:D

Malzeme ve işçilik zaten 10 numara. Şimdi dolabıma kulaklığı asabileceğim bir askılık uydurmaya çalışıyorum. havada asılı durursa sağı solu çizilmez diye düşünüyorum. Çünkü bir ara bir tane 2. el almıştım. çizilmemiş yeri kalmamıştı.. Bende geri vermiştim. Aynı şeylerin başıma gelmesini istemem..
  • Şimdi benim iki opsiyonum var ya bu kulaklığı yurtdışından arkadaş vs vazısatı ile getirteceğim ki neweggde şu an 109 $ ya da creative soun blaster tactic 3d alpha alacağım türkiyeden ve hemen elimde olucak. Benim şöyle bir sorunum var bilgisayara çok uzak kullanıyorum min 3 metere mesafe var aramda (ki bu şimdilik ilerde 5 metre olucak). usb uzatmam var ondan usb girişli bir kulaklık kullanabilirim. Ben oyun oynadığım zaman en az 3-4 saat oynuyorum ve 930un şarjı beni baya düşündürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? hangi kulaklık sizce daha mantıklı olur ve bu iki kulaklık dışında türkiye yada amerikada 100-200'tlye satılan bu tarz kulaklık biliyor musunuz? (takım oyunları oynadığım için mikrofon benim için çok önemli)
  • Hocam sanırım Logitech ın kullanım süresi senin için yeterli olacaktır. Ama yinede test sitelerini incelemeni öneririm. Creative göre daha kaliteli bir kulaklık olduğu konusunda bir çok kişi hem fikirdir sanırım. Creative 3D bu ise 7+1 ses efekti veriyor. Aralarında fark var. Ben Logitech den ses kalitesi anlamında memnunun biraz ağırlık yapsada sesi çok iyi.

Kablolu bir kulaklığı sana öneremem çünkü ben çok kullandım ve oyun esnasında aniden yerımden fırlayıp kalktığımda kabloyu kulaklığı hesap edemedıgım için birden kulağımdan fırlayıp giderdi. bende ne olduğumu şaşırır afallardım. artık gerisini sen düşün.
  • quote:

Hocam sanırım Logitech ın kullanım süresi senin için yeterli olacaktır. Ama yinede test sitelerini incelemeni öneririm. Creative göre daha kaliteli bir kulaklık olduğu konusunda bir çok kişi hem fikirdir sanırım. Creative 3D bu ise 7+1 ses efekti veriyor. Aralarında fark var. Ben Logitech den ses kalitesi anlamında memnunun biraz ağırlık yapsada sesi çok iyi.

Kablolu bir kulaklığı sana öneremem çünkü ben çok kullandım ve oyun esnasında aniden yerımden fırlayıp kalktığımda kabloyu kulaklığı hesap edemedıgım için birden kulağımdan fırlayıp giderdi. bende ne olduğumu şaşırır afallardım. artık gerisini sen düşün.

Ben oyun oynarken pek kıpırdamıyorum o konuda sorun yok da işte uzun süreli kullanım düşündürücü. Dersim olmadığı zaman 16 saat bilgisayar başında geçirdiğim oluyor. Açıkçası çok ses kalitesi isteyen bir oyun oynamıyorum oynadığım oyun league of legends. Kullanma amacım lol sırasında müzik dinleyip aynı zamanda skypeta milleti rahatsız etmeden konuşmak. Tabi bir de stream yapıyorum o zaman da lazım oluyor. Onun haricinde zaten kendi ses sitemim var evde müzik film vs oradan kullanıcam. Benim için iki kulaklık arasındaki tek önemli fark biri wireless biri kablolu o kadar. Bir de imzamdaki ana kart var o ana kartta da onboard creative ses kartı var ve thx vs mevcut bende ondan acaba creative alsam daha mı iyi olur da demiyorum değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.