Şimdi Ara

Logitech G930 Kablosuz Mikrofonlu Gaming Kulaklık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam yanlışım varsa düzelt senin düşündüğün creative kulaklık usb bağlantılı değil mi? O zaman muhtemel onun kendi üzerinde ses kartı vardır. Senin sistemindeki ses kartıyla çalışmayacaktır. Ancak 3,5mm jacklı bir ürün tercih edersen o zaman onboard seskartından faydalanabilirsin.
  • Ben demin amazondan alayim dedim 109$ diyor .çekime gelince kargo falan parası diye biraz daha koyuyor 145$ civarı oluyor.Bu gümrüğe takılır dimi?Hiç uğraşamam gümrükle birde ona para bayılmak istemiyorum.
    Amazonda 109 free shipping diyor ama sonra shipping parası koyuyor üstüne anlamadım gitti ya.Arkadaş kulaklık baya hoşuma gitti ama gümrükle uğraşmak hiç istemiyorum.Türkiyede kaç para online satan neresi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

Ben demin amazondan alayim dedim 109$ diyor .çekime gelince kargo falan parası diye biraz daha koyuyor 145$ civarı oluyor.Bu gümrüğe takılır dimi?Hiç uğraşamam gümrükle birde ona para bayılmak istemiyorum.
    Amazonda 109 free shipping diyor ama sonra shipping parası koyuyor üstüne anlamadım gitti ya.Arkadaş kulaklık baya hoşuma gitti ama gümrükle uğraşmak hiç istemiyorum.Türkiyede kaç para online satan neresi var?

Hocam ortalama 65TL ardiye parası ödersin. O da diğer gümrük masraflarını Amazon üstlenmişse. Eğer üstlenmemişse artık ne kadar ödersin inan bilemiyorum. Ben Amazondan aldım ama 65 den fazla masrafım olmadı. Benimkini göndeirken gümrük masraflarını amazon ödeyecek şekilde göndermişler yoksa halim duman olurdu..

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

quote:

Orijinalden alıntı: mellun

Ben demin amazondan alayim dedim 109$ diyor .çekime gelince kargo falan parası diye biraz daha koyuyor 145$ civarı oluyor.Bu gümrüğe takılır dimi?Hiç uğraşamam gümrükle birde ona para bayılmak istemiyorum.

Hocam ortalama 65TL ardiye parası ödersin. O da diğer gümrük masraflarını Amazon üstlenmişse. Eğer üstlenmemişse artık ne kadar ödersin inan bilemiyorum. Ben Amazondan aldım ama 65 den fazla masrafım olmadı. Benimkini göndeirken gümrük masraflarını amazon ödeyecek şekilde göndermişler yoksa halim duman olurdu..

Hediye olarak sipariş versem acaba yine gümrükte takılır mı? Hediyeler takılmıyor falan diye duymuştum.

• ben büyük emeklerle aldığım g930 kulaklığımı sıfır niyetine sattım arkadaşlar. içim cız etti ama evde kullanabileceğim bir ortam kalmamıştı. size iyi kullanmalar..
  • Yav arkadaslar televizyona bağlanma imkanı yok mu deneyen araştıran yok mu? Bana gelecek yurt disından bur tane tv ye baglayamazsam satacağım bilgilerinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.