Şimdi Ara

Logitech G930 Kulaklığımın Yan Menteşeleri KIRILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2.5 sene önce aldığım Logitech G930 kulaklığımın yan menteşeleri sanırım kırıldığı için yerinden çıktı ve kulağıma tam oturmuyor, tamir de edemiyorum ne yazık ki

Öncelik İzmir'de olmak üzere kulaklığı uygun fiyata tamir ettirecek yer arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Kulaklığın fotoğrafları aşağıdadır.

Logitech G930 Kulaklığımın Yan Menteşeleri KIRILDILogitech G930 Kulaklığımın Yan Menteşeleri KIRILDILogitech G930 Kulaklığımın Yan Menteşeleri KIRILDILogitech G930 Kulaklığımın Yan Menteşeleri KIRILDI
    Logitech G930 Kulaklığımın Yan Menteşeleri KIRILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IrohElGrande -- 10 Temmuz 2017; 18:22:16 >

• Böyle bir şey benimde başıma denk gelmişti dostum tamiri b ildiğim kadarıyla yok. Ancak ses geliyor yani çalışır vaziyetteyse sana tavsiyem birinin yardımıyla siyah elektrik bantı ile bir güzel çevrele ben o şekilde eski kulaklığımı 1 seneyi aşkın kullanmıştım sonra 930 aldım amazondan hala kullanıyorum.
  • Çalışır vaziyette başka hiçbir sorunu yok olmadı satıp yeni bir kulaklık alacağım zaten. Yanıtın için teşekkür ederim bu arada
  • Parçaları satılıyor ebayda vs. Biraz araştırırsan mutlaka çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam illa ki vardır da takabileceğimi sanmıyorum, kulaklığın o kısmını açamadım bile bir de parça kırık mı yoksa yerinden mi çıkmış çözemedim. Tamirci bulsam hiç düşünmeden vereceğim.
  • IrohElGrande kullanıcısına yanıt
    Tamir edilebilecek gibi olduğunu bilsem yardımcı olurdum, bende İzmirdeyim.
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Logitech destek ile iletişime geç bildiğim kadarı ile 3 yıl garantisi var. Sorun senin yüzünden değilse değişim yaparlar.
  • Ne yazık ki Logitech Türkiye'de sadece Logitech Avrupa'dan alınmış ürünlere destek veriyor. Ben kulaklığı Amazon.com'dan almıştım.
  • IrohElGrande kullanıcısına yanıt
    Amazon.com üzerinden almış olduğum fare için destekten Türkçe olarak yardım aldım. Biraz uzun sürse de değişim onayı verdiler. Daha önce de g930 değişim alan bir üye vardı kronik sorunlarından biri yüzünden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.