Şimdi Ara

Logitech g9x Kullananlar yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi logitech in bütün mouseları için setpoint denilen bir programı var. Macro falan yapmaya yarayan , ben bunu internetten indirdim Setpoint 6.32 ancak g9x e bu version ile macro yapamıyorum sanırsam bu program kablosuz mouselar için. O yüzden cd den yüklemeyi denedim. Ancak daha yeni bir version oldugu için autorun ya da set up çalışmıyor. Ne yapmalıyım ?

• Resmi siteden indirip denedin mi acaba?
  • Macro yapamıyorum derken nasıl yapamıyorsun?Kablosuz kablolu ile ilgisi yok.G500 g9x g700 hepsini tanır setpoint başka program yok zaten logitech'in.
  • anlamadım orjinal sitesinden indirdim Zaten ama tanımıyor usb yi takın 1 2 dk sonra otomatik olarak başlayacaktır diyor tık Yok
  • Setpoint indirdiğinde mouse and keyboard setting diye küçük bir programında yüklenmiş olması lazım.Ordan ps/2 driver'ı yükle.Sonra olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Setpoint indirdiğinde mouse and keyboard setting diye küçük bir programında yüklenmiş olması lazım.Ordan ps/2 driver'ı yükle.Sonra olması lazım.

hocam orası pasif durumda tıklanmıyor ne yapacagım
  • LGS yüklümü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Setpoint indirdiğinde mouse and keyboard setting diye küçük bir programında yüklenmiş olması lazım.Ordan ps/2 driver'ı yükle.Sonra olması lazım.

ps/2 pasif durumda tıklanmıyor ne yapmalıyım logitech gaming software 8.40 var acilen sekmeyen saniyelerle 3 x yapmam laızm
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

quote:

ps/2 pasif durumda tıklanmıyor ne yapmalıyım logitech gaming software 8.40 var acilen sekmeyen saniyelerle 3 x yapmam laızm

Abi ne ps/2 si ya usb fare için. Lütfen bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin insanları.
  • peki direksiyon için kulladığım gaming software 5.10 u siliyimmi ?
  • quote:

peki direksiyon için kulladığım gaming software 5.10 u siliyimmi ?

Şimdi onu bilmiyorum , logitech direksiyonum olmadı hiç. G9/g9x ile ilgili bildiğim LGS 8.35 e kadar Setpoint üzerinden ayarlandıkları. LGS 8.40 ta LGS ye taşıdılar g9 ayarlama işini ama LGS bu konuda çok başarısız oldu.

Şu anda siz sorunu halletinizmi devam mı ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

peki direksiyon için kulladığım gaming software 5.10 u siliyimmi ?

Şimdi onu bilmiyorum , logitech direksiyonum olmadı hiç. G9/g9x ile ilgili bildiğim LGS 8.35 e kadar Setpoint üzerinden ayarlandıkları. LGS 8.40 ta LGS ye taşıdılar g9 ayarlama işini ama LGS bu konuda çok başarısız oldu.

Şu anda siz sorunu halletinizmi devam mı ediyor?

şuan setpoint 6.32 yüklüyorum peki g300 de setpointte çalışırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEANT -- 1 Mart 2013; 16:27:22 >
  • quote:

quote:

quote:

Abi ne ps/2 si ya usb fare için. Lütfen bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin insanları.

-Logitech setpoint kullanmak için ps/2 driver yüklenmesi lazım.Bilmediğimiz konularda yorum yapıp forumu kirletmeyelim rica ediyorum.
    -ps/2 yüklüyse pasif gözükür zaten.Sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

-Logitech setpoint kullanmak için ps/2 driver yüklenmesi lazım.Bilmediğimiz konularda yorum yapıp forumu kirletmeyelim rica ediyorum.
    -ps/2 yüklüyse pasif gözükür zaten.Sorun yok.

Birader al sana logitech'in bizzat ordaki help tuşunda yazanı yazıyorum.

quote:

if you have a device that is connected to your computer using the PS/2 port , you need to install the setpoint ps/2 driver.....

diye gidiyor. Şimdi bilmiyorsam uyarın ama benim bildiğim dünyadaki bütün satışa hazır g9/g9x ler usb fare. Zaten dahili hafızası olan fareyi ps/2 portan bağlamakta saçmalığın daniskasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 1 Mart 2013; 19:55:22 >

• şimdi ben setpoint yukledım sadece ama yine de açılmıyor tıklıyorum hata vermıyr açılmıyorda
  • quote:

şimdi ben setpoint yukledım sadece ama yine de açılmıyor tıklıyorum hata vermıyr açılmıyorda

Şimdi g9x listede gözükmüyormu yoksa set point programın kendisimi açılmıyor? Set pointin kendisi açılmıyorsa hatada vermiyorsa işimiz zor açıkcası.
  • hata vermeden açılmıyor
  • ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632.exe
    ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632_x64.exe

Sistemin 32bitse yukardakini 64 bitse altakini yükleyip denesene. Bu arada hangi işletim sistemini kullanıyorsun windows 8 mi?

• quote:

ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632.exe
    ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632_x64.exe

Sistemin 32bitse yukardakini 64 bitse altakini yükleyip denesene. Bu arada hangi işletim sistemini kullanıyorsun windows 8 mi?

win7 32 bit ultimate

• Setpoint'in yerini logitech gaming software aldı.Bu yüzden çalışmıyor olabilir.Yinede setpoint kullanmak istiyorsan şunu dene:
    Programı uninstall yapıp tekrar yükle ama bu sefer custom installation de ve update ile ilgili kutuyu işaretleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 3 Mart 2013; 0:27:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.