Şimdi Ara

Logitech Gaming Software Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumlarda biraz araştırdım ancak ihtiyacım olan bilgiye ulaşamadım.

Ben G502 mouse kullanmaktayım ve bir çoğunuzun bildiği üzere Logitech G502 modeli üzerinde sniper tuşu mevcut. Aşağıda resmi.

Logitech Gaming Software Soru

Bu tuşun fonksiyonu, bastığınızda bir alt DPI sekmesine geçiyor. Yani sniper kullanırken DPI'ı bir anlığına düşürüp hedefi mouse hareket hızından dolayı kaçırmanızı engelliyor. Çok kullanışlı.

Benim sorum şimdi geliyor. Hem sağ tuşa basılı tutarak zoom açıp, hem sniper tuşuna basılı tutup dpi azaltıp, hem hareket ederken ateş etmek için çok fazla tuşa aynı anda basmak gerekiyor. Çalışmaya çalışıyor yani klavyenin tüm tuşları aynı anda veya mousenin tuşları aynı anda çalışıyor ancak bunu bir kolaya bağlamak lazım.

Acaba mouse'un G tuşlarından herhangi birine şöyle bi macro atanabilir mi. Hem sağ tuş hem DPI döngüsü basılacak. Bu sayede fazla tuş kalabalığı ortadan kalkacak. Sniper veya G tuşuna hem sağ tuşu hem DPI döngüsü atamak mümkün mü?

Bir çok kişinin macro ayarlarını inceledim. Forumda baya bi dolaştım. Ancak bu konuda bir şey bulamadım.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_ZerO -- 3 Aralık 2016; 16:17:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.