Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech harmony 880 Satın Al 28 Haziran 2022 18:39 1 1 Logitech harmony 880 Uzun süredir işlerin yogunlugundan pek kullanmaya vaktim olmadı, şarj standı ve bulabilirsem yedek pili ile birlikte Antalya elden teslim önceliğimdir. Evdeki tüm kumandalı cihazları rahatça kontrol edebileceginiz bir cihaz. Alt serileri ile vs kıyaslamayın samsung klimayı dahi kontrol etmiştim. Sitesinde binlerce cihaz hazır olarak bulunuyo kolayca yükleme yapabilirsiniz. Makro atamaları ile dvd avr tv istedğiniz girişlerde açılır vs fonksiyonel ve harika bir kumandadır. Amazonda güncel olarak 329 usd civarına satılıyor. Fiyat için ortalama bir şeyler yazıyorum bir orta yol buluruz sanırım. amazon.comLogitech Harmony 880 Advanced Universal Remote Control (Discontinued by Manufacturer)https://www.amazon.com/Logitech-Advanced-Universal-Discontinued-Manufacturer/dp/B00093IIRASistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech harmony 880
İlana eklemeyi atlamışım, takas olabilir tabiki, işime yarayacak bir şeylerle, altı üstü anlaşırız. Üzerine para ödeme konusunda sıkıntı yok. Keyifli alışverişler, takaslar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech harmony 880
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech harmony 880