Şimdi Ara

Logitech LX 300 kablosuz pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bnde bu kablosuz setten var.Fakat mouse un pili her hafta gibi bitiyo nedir bu iş anlamadım.Arkadaşımda microsoft war,3 ayda bir değiştiriyo ben ise her hafta pille uğraşıyorum nedir sizce bu olay herkeste böle mi logitech kullananlar, yoksa sorun bnde mi...????

• arkadaşlar yok mı bi cvp werecek yoksa servise verecem aleti...
  • arkadas o sorun herkesde var,sarjlı pil alarak işini kolaylastırabilirsin..Klavyenin pili 1 sene gidiyor fakat mouse evlere senlik,3 günde bitiyor :)
  • onun sebebi altında kırmızı ışığın sürekli yanması bunda dolayı piller su gibi bitiyor. bence o fareye o kadar pil masrafı yapacagınızı başka bir fare alın kurtulun...
  • dostum bende logitech laser kablosuz var yaklaşık 1 ay gidiyor pili,bence normal ama seninki 1 haftaymış pek bir az..
  • bende bugün lx300 satın aldım.klavyesinden acayip memnunum ama mouse uyuz etti.aslında güzel ama ortadaki topu acayip ses çıkaryor döndürdüğümde.laptopumun yanında verilen mouse da logi ama o çok sessiz bu pancar motoru gibi.acaba mouse damı sorun var yoksa normal mi?
  • acayip ses cıkardıgı dogru,birde mouse imleci ekranda bi anda saga yada sola kayabiliyor işlem sırasında uyuz edici bir sorun yaratıyor,bu yüzden Pilsiz kablolu yeni bir mouse almak zorunda kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lx300 kullanan arkadaşlar. Bede yeni aldım ama mouse un orta tuşunu bi türlü ayarlayamadım. Eski mouse daki gibi orta tuşa basında internet explorer7 de linkleri yeni tab da açamıyorum,sekmeleri orta tuşla kapatamıyorum. sttings den orta tuş için her özelliği tanımladım ama bir türlü plmuyor. bu sorunu çözebilen varmı?
  • aynı sıkıntı bende de var kalitesiz pil kullandığımda abartmıyorum 2 günü görmüyor, değiştirmeyi düşünüyorum. küçük bir tavsiye olarak özellikle geceleri kullanmadığın zaman pilleri çıkarmanı öneririm
  • neyse ben kendi sorunumu biraz daha kurcalayınca çözdüm:) generic button olarak göstermek gerekiyormuş. ...
  • arkadaşlar biraz daha iyi bişey tavsiye edebilirim LOGİTECH MX3000 LASER SET KADIKÖY GOLDDA 110 YTL 12 TAKSİTLE PİL ÖMRÜ 6 AY DİYE BİLİYORUM (3 AYDIR KULLANIYORUM DAHA PİLİ DEĞİŞTİRMEDİM)
  • duracell in pilini al
  • arkadaşlar 1 mayısta aldığım logi lx 300ün faresi hala yanında verilen pille canavar gibi çalışıyor.pili asla çıkarmadım ve bilgisayarı hergün kullanıyorum (oyun ve internet).sizdekindemi sorun var bunda mı anlamadım.
  • Arkadaşlar mause'da LX7 modelini tercih edin benim pilim 4 ay gidiyor her gün kullanıyorum siz düşünün logitech bu ürüründe özel bir tasarım geliştirmiş pil 4 ay gidiyor nerdeyse
  • LX300 kullanıyorum, 2 ay falan gidiyor fare, 3-4 ay falan da klavye gidiyor
  • Ben de Lx300 kullamıyorum, farenin pili duracell kullanmama rağmen 1 hafta veya daha fazla süre içinde bitiyordu,yaklaşık 4 ay oldu alalı klavyede kutudan çıkan piller var hala, ben zaten seti klavyesi için almıştım o yüzden a4 x710 f fare aldım kablolu, sanırım genel olrarak bu setin faresinde bu sorun var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.