Şimdi Ara

Logitech M325 Mouse: 6,89 TL+Kargo (Yalan Oldu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
3
Favori
16.349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: mormani

Sayın Donanım Haber ve Mormani kullanıcıları.

Bildiğiniz üzere 13 Şubat akşamı, bir teknik hatadan dolayı stoklarda olmayan ama tercih edilen bir ürünün, entegratör firma ile bizim sistemlerimiz arasında oluşan bir iletişim hatasından dolayı, hem stoklarda varmış gibi görünmesi, hem de fiyat hatası ile yayına girmesi üzerine yapmış olduğunuz alışverişleri karşılayamadık. Bu durumdan dolayı en az sizler kadar üzüldüğümüzü bilmenizi isteriz.

Çoklu entegrastör ile çalışılması durumlarda, her ne kadar istemesek de bu tarz sorunlar olabiliyor. Ama bugüne kadar Mormani olarak bu tarz sorunlarda, her zaman müşteri gözüyle bakmaya çalışarak, sizleri de anlayarak bu durumu telafi etmek istiyoruz.

Bu durumun telafisini sağlayabilmek adına, sadece sizlere özel, bir grup üründe çok özel bir indirim tanımlayıp, çok kısa zamanda sizlere kampanya kodlarınızı ileteceğiz. Bunun için şu anda ürün satınalma çalışmaları yürütüyoruz.

Çok kısa zamanda bu satınalma sürecini tamamlayıp, sizlere özel kampanyamızı e-posta adreslerinize duyuracağız.

Bu durumdan dolayı tekrar üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Mormani

bu forumdaki kullanıcılar aptal değil insanları elimizde olmayan ürün diye kandıramazsınız stok sayısı belliydi ki belirli bir satıştan sonra stoklar tükendi durumuna geçti.madem müşterileri memnun etmeye çalışıyorsunuz aynı ürünün diğer renklerinden gönderin!

10ar tane alanlara da göndersinler mi?

müşteri temsilcisi ile az önce görüştüm herkes 1-2 tane alsa zararda etsek yollamak istiyoduk ürünleri dedi ancak 100-150 tane alanlar oldu bunları göndermek 30-40bin tl dedi ki bence haklı 150 tane alan adama göndermelerini bende istemem mesela ben 2 tane aldım oda kargo parasına değsin diye.100-150 tane alanlara değilde siz ihtiyacı kadar alanlara çok özel bi kampanya yapacağız hafta içinde maillerinize gönderilecek kampanya dedi.Kızgınım firmaya ama bende çoklu alanlara göndermesinler bizede uygun fiyattan versinler diye mailinizi bekliyorum ondan sonra olacaklara bakarım dedim kapattık telefonu bakalım kampanyaları nasılmıs bekliyorum ücret iadelerinide hızla yapıyoruz dedi

madem öyle herkese 2 ve ya 3 adet gönderebilirdiler yukarıda yazdığım gibi niyet önemli neymiş 100-150 tane alan varmış komple iptal edeceğine gold'un yaptığı gibi 1 tanesini en azından özür olarak göndersenize.

bu durumda yapılması gereken en mantıklı şey bu olur bencede.

• Benden sipariş verdiğim gün 2 kere çekim yapılmış, iade falan da yok. Mail attım, haber bekliyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
  • Ben iademi aldım. Şimdilik sadece izliyorum uzaktan.
  • iptal edecez deyip de etmiyorlarsa anlarım ki iyi niyetleri yokmuş. demek ki bunlara para lazım oldu böyle bir numara yapalım dediler (daha önce de yaptıklarına göre)
    ben de iptal bekliyorum hala ne mail geldi ne birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada iptal edilmistir maili geldi ama limitim hala artmadi bu normal bi durummudur ne zmana artar ?

• diğer firmalar bu durumlarda bu özel kampanyaydı sadece 1 er tane alanlara göndricez dediler, çokluıalanların siparişlerini de 1 e düşürüp gönderdiler. Bazıları da hiç bişey demeden komple iptal etti.

dolayısıyla arkadşın yazdığı mt ile olan görüşmesinde 100 150 alan var onu gönderirsek zarar ederiz lafı bahane oluyor. göndermek isteyen iyi niyetli alım değil, (ki bu durum thh den de geri döner) o yüzden 1 e düşürüp gönderelim derdi.

forumun ilgili maddesini gösteren arkadaşlara da şunu söylemek isterim, ben nereden bileyim yanlış olduğunu ? flaş bir kampanya olmadığını. Ben 2400 tl lik ürünü 200 tl ye alan kişiler tanıyorum, ve firma da iptal etmeden, hatta yanlış olmuş ama yine de göndericez demeden ürünü gönderdi. ha büyük ölçekli bir firmaydı o başka.

gönderir göndermez orası firmanın bileceği iş, ama özel kampanya olayı vs koca bir fıs olacak. incanın artesin 10 tl lik mauslarını 5 tl ye verelim diyecekler başka bişey de olmayacak.

hani 30 ar saniyelik telefon konuşmaları ile, durumu anlatıp özür dileyip iptal ediyoruz deseler burdakilerin %80'i anlayışlı karşılayıp geribildirimden dolayı memnun olacaktı, ama bu şekilde yapılan iptal etme işlemine karşı tepkisini gösteriyor.

• Müşteri hizmetleri aradığında konuştum ben biraz. 100-150 tane alan insanlar olmasa biz göndermek istiyorduk dedi.(Doğruluğu tartışılır.) Yaklaşık 7-8 dakika görüştük arayan kişi ile. Bizim insanımızda böyle herşeyi suistimal ediyor. 3-5 i anlarım, hadi 10'u da anlarım da, abicim 150 tane nedir ya? Birisi yazmış yok tuvalete koyacam yok mutfağa koyacam nedir bu yahu.. İllaki sömürün herşeyi sömürün hortum gibi çekin herşeyi içinize..

Ayrıca ilgili kişi ile konuşurken bu bahsi geçen kampanya ile ilgili bilgi istedim ve bana şöyle birşey söylendi; Mesela Logitech ürünlerinde bu kişilere özel %25 indirim. Bu tarz birşey olacak arkadaşlar boşuna umutlanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 15 Şubat 2013; 18:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Müşteri hizmetleri aradığında konuştum ben biraz. 100-150 tane alan insanlar olmasa biz göndermek istiyorduk dedi.(Doğruluğu tartışılır.) Yaklaşık 7-8 dakika görüştük arayan kişi ile. Bizim insanımızda böyle herşeyi suistimal ediyor. 3-5 i anlarım, hadi 10'u da anlarım da, abicim 150 tane nedir ya? Birisi yazmış yok tuvalete koyacam yok mutfağa koyacam nedir bu yahu.. İllaki sömürün herşeyi sömürün hortum gibi çekin herşeyi içinize..

Ayrıca ilgili kişi ile konuşurken bu bahsi geçen kampanya ile ilgili bilgi istedim ve bana şöyle birşey söylendi; Mesela Logitech ürünlerinde bu kişilere özel %25 indirim. Bu tarz birşey olacak arkadaşlar boşuna umutlanmayın.

Bizim mause 50 lira olmus %25 versen ne vermesen ne

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Müşteri hizmetleri aradığında konuştum ben biraz. 100-150 tane alan insanlar olmasa biz göndermek istiyorduk dedi.(Doğruluğu tartışılır.) Yaklaşık 7-8 dakika görüştük arayan kişi ile. Bizim insanımızda böyle herşeyi suistimal ediyor. 3-5 i anlarım, hadi 10'u da anlarım da, abicim 150 tane nedir ya? Birisi yazmış yok tuvalete koyacam yok mutfağa koyacam nedir bu yahu.. İllaki sömürün herşeyi sömürün hortum gibi çekin herşeyi içinize..

Bizim mause 50 lira olmus %25 versen ne vermesen ne

Pahalı olmuş fiyat. Piyasada daha uyguna çok yerde var.

www.teknofiyat.com
    logitech m325 - TeknoFiyat
    http://www.teknofiyat.com/?search=logitech+m325

• sanalkartla aldım nasıl iade yapacaklarki? beklemedeyim yapmazlarsa ikinci şikayet hakkı doğacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatu38

sanalkartla aldım nasıl iade yapacaklarki? beklemedeyim yapmazlarsa ikinci şikayet hakkı doğacak

aynı durumdayım, e devlet yoluyla şikayette bulunmaya çalışırken onay sayfasında donup kalıyor. şikayetini yapabilen oldumu acaba.
  • merhaba arkadaşlar bugün gidiip tüketici haklarına şikayet ettim arkadaşlar ürünlerin stoklarında eğer yoksa farklı renkde aynı model ürünleride yolluyabileceklerini belirttim arkadaşlar onlarda olur dediler hayırlısı artık arkadaşlar
  • Yasal olarak tüketici hakem heyetine giderseniz, mouse ları o fiyata alırsınız. Raf fiyatı esastır kusura bakmasınlar.

Tacir, hatasına katlanmakla mecburdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancel1

merhaba arkadaşlar bugün gidiip tüketici haklarına şikayet ettim arkadaşlar ürünlerin stoklarında eğer yoksa farklı renkde aynı model ürünleride yolluyabileceklerini belirttim arkadaşlar onlarda olur dediler hayırlısı artık arkadaşlar

acaba şikayetinizi internetten mi yaptınız ?
  • bende sanal kartla alışveriş yaptım bekleyen işlemlerdeydi para ordanda çıkmış ancak herhangi bi göre ödeme yok nasıl bir yol izlememiz lazım şimdi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

merhaba arkadaşlar bugün gidiip tüketici haklarına şikayet ettim arkadaşlar ürünlerin stoklarında eğer yoksa farklı renkde aynı model ürünleride yolluyabileceklerini belirttim arkadaşlar onlarda olur dediler hayırlısı artık arkadaşlar

hocam ilçede bulunan thh gidip çıktılar ile yaptım ve doğru bir şekilde yapmak gerektiği için gidip yaptım hocam 15 güne karar çıkar dediler ama hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

quote:

Orijinalden alıntı: fatu38

sanalkartla aldım nasıl iade yapacaklarki? beklemedeyim yapmazlarsa ikinci şikayet hakkı doğacak

aynı durumdayım, e devlet yoluyla şikayette bulunmaya çalışırken onay sayfasında donup kalıyor. şikayetini yapabilen oldumu acaba.

quote:

Orijinalden alıntı: Motta.

bende sanal kartla alışveriş yaptım bekleyen işlemlerdeydi para ordanda çıkmış ancak herhangi bi göre ödeme yok nasıl bir yol izlememiz lazım şimdi acaba

onlar düşşün derdine kendi isteğiyle benim onayım olmadan siparişi iptal etti paramıda iade edemezse yaptırımı biraz daha sıkı olur gibi yanlış mı düşünüyorum

• eğer dedikleri gibi telafi edici bir kampanya olmazsa direkt tüketici heyetine giderim. kendileride biliyor vermek zorunda olduklarını. ayrıca müşteri hizmetleri mailime cevap vermiyor iki gündür. artık iyi niyet aramıyorum ben bu işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

hocam ilçede bulunan thh gidip çıktılar ile yaptım ve doğru bir şekilde yapmak gerektiği için gidip yaptım hocam 15 güne karar çıkar dediler ama hayırlısı artık

kaymakamlığın içinde mi oluyor peki ?

• evet hocam eskişehirde tepebaşı ilçesinin kaymakamlık binasında idi. genellikle öyle oluyor hocam
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.