Şimdi Ara

Logitech M325 Mouse: 6,89 TL+Kargo (Yalan Oldu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
3
Favori
16.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şikayetinin sonucunu merakla bekliyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theangeldie

şikayetinin sonucunu merakla bekliyoruz :D

Hocam bende bekliyorum bakalım hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin iletişim bölümünden yazılan mesajlara cevap verme nezaketini bile göstermiyorlar. Ben bu tavırdan ötürü tüketici hakem heyetine pazartesi günü dilekçemi vereceğim. Yapacağınız tek şey çıktıları alıp, bir dilekçe yazıp, kaymakamlıklar bünyesinde bulunan tüketici hakem heyetine bunları vermek. Üşenmeyin, firmaların kanun tanımaz tavırları artarak devam edecek yoksa...
  • herkez arasın benim para henüz hesabıma yatırılmamış hafta içi yatmazsa şikayette bulunacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

Sitenin iletişim bölümünden yazılan mesajlara cevap verme nezaketini bile göstermiyorlar. Ben bu tavırdan ötürü tüketici hakem heyetine pazartesi günü dilekçemi vereceğim. Yapacağınız tek şey çıktıları alıp, bir dilekçe yazıp, kaymakamlıklar bünyesinde bulunan tüketici hakem heyetine bunları vermek. Üşenmeyin, firmaların kanun tanımaz tavırları artarak devam edecek yoksa...

iptal etmiyor ki siparişi duruyor öyle

• adamlar hata ayağana yem atık sızın parayı degerlendırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Sitenin iletişim bölümünden yazılan mesajlara cevap verme nezaketini bile göstermiyorlar. Ben bu tavırdan ötürü tüketici hakem heyetine pazartesi günü dilekçemi vereceğim. Yapacağınız tek şey çıktıları alıp, bir dilekçe yazıp, kaymakamlıklar bünyesinde bulunan tüketici hakem heyetine bunları vermek. Üşenmeyin, firmaların kanun tanımaz tavırları artarak devam edecek yoksa...

Benim siparişimin karşısında iptal edildi yazıyor, bir de siparişiniz iptal edilmiştir şeklinde mail göndermişlerdi.

Bu tavırdan sonra firmaya sempatiyle bakamıyorum açıkçası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Benim siparişimin karşısında iptal edildi yazıyor, bir de siparişiniz iptal edilmiştir şeklinde mail göndermişlerdi.

Bu tavırdan sonra firmaya sempatiyle bakamıyorum açıkçası.

Banada iptal edilmis falan diye mail geldi ama kredi kartimda limit artmadi hala harcama olarak gorunuyo ne zmn yansir yada benim durumunda olan varmi ?

• Bu tarz hareketler çok sık görülmeye başladı, benim tahminim reklamın iyisi kötüsü olmaz anlayışıyla en azından sitemizi insanlara duyurmuş oluruz tarzında bir anlayışa sahip oldukları yönünde.
  • Tüh kaçırdım diyecektim ki iptal edilmiş. Thh'ye gidince alırsınız arkadaşlar hakkınızı, merak etmeyin. Firma belli ki acemi bir firma. Yoksa böyle durumlarda göndermek zorundalar. Bununla ilgili gümüşsms faciasında başlıkta yazmıştı arkadaşın birisi. Eğer ürün piyasada varsa, iptal etme gibi hakları yok. Göndermek zorundalar.

Son olarak konsey adlı üye, özelden forum üyelerine hakarette bulundu. Ben de şikayetimi bildirdim, cezasını almış; gözümüz aydın. Kafa dinleriz bir süre.

• uyuz oldum firmaya ne yalan söyleyim. tüketici mahkemesine neler gerekiyo detaylı bilgileri verin hepimiz müraacaat edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

uyuz oldum firmaya ne yalan söyleyim. tüketici mahkemesine neler gerekiyo detaylı bilgileri verin hepimiz müraacaat edelim

evet arkadaşlar bilenler yazsın pazartesi bende gideyim. adamlar iptal edip provizyondaki parayı çekmişler.
  • Ben de 1 tane almıştım ama hala para iade edilmemiş karta,
    Hafta içi birkaç gün daha bekleyeceğim eğer iade etmezlerse ben de şikayet etmeyi düşünüyorum.
    Parayı çekerken iyi de iş iadeye gelince beklet bekletebildiğin kadar, oh ne ala Valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

uyuz oldum firmaya ne yalan söyleyim. tüketici mahkemesine neler gerekiyo detaylı bilgileri verin hepimiz müraacaat edelim

evet arkadaşlar bilenler yazsın pazartesi bende gideyim. adamlar iptal edip provizyondaki parayı çekmişler.

en son aradığımda iptal ettik dediler ama bu adamlar iptal edeceklere benzemiyorlar bence tüketici haklarına gidin ürünlerinizi alın ben sahsen oyle yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancel1

quote:

quote:

en son aradığımda iptal ettik dediler ama bu adamlar iptal edeceklere benzemiyorlar bence tüketici haklarına gidin ürünlerinizi alın ben sahsen oyle yaptım

ne götürdün hocam yanında? satış sözleşmesine falan gerek var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barancel1

quote:

quote:

ne götürdün hocam yanında? satış sözleşmesine falan gerek var mı?

hocam yanımda giderken;
    1-ürün sayfası
    2- sipariş sayfası
    3-siparişin tek taraflı iptal maili
    4-kredi kartımda çekilen tutar

• Benim kartımdan da aynı gün içinde 2 kere çekim yapılmış. İadeyi geçtim 2 kere çekim yapmak ne . Tüketici haklarına ben de mi gitsem ne. Mail de attım cevap falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 18 Şubat 2013; 1:03:10 >
  • İyi ki kaçırmışım fırsatı.

Pişman olmuştum almadığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Benim kartımdan da aynı gün içinde 2 kere çekim yapılmış. İadeyi geçtim 2 kere çekim yapmak ne . Tüketici haklarına ben de mi gitsem ne. Mail de attım cevap falan yok.

fiyatta hata olmuş olabilir, ürün stoktada kalmamış olabilir ama canımı en çok sıkan adamların hiçbir maile cevap vermemesi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Benim kartımdan da aynı gün içinde 2 kere çekim yapılmış. İadeyi geçtim 2 kere çekim yapmak ne . Tüketici haklarına ben de mi gitsem ne. Mail de attım cevap falan yok.

fiyatta hata olmuş olabilir, ürün stoktada kalmamış olabilir ama canımı en çok sıkan adamların hiçbir maile cevap vermemesi.

bana göre son derece iyi niyetten uzak hareketler bunlar. bu gün şikayete gideceğim bakalım ne olacak.
    bakalım nasıl oluyormuş milletin parasını çekip sonrada iptal ettik yanlışlık oldu demek.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.