Şimdi Ara

Logitech M325 Mouse: 6,89 TL+Kargo (Yalan Oldu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
3
Favori
16.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Valla yerleri maltepede olmadı gider verin la faremizi derim napak

kendi keyifleri bilir valla bence bu onlar için güzel bir reklam olur ki;
    oldu bile adını duymadığım yer hafıza kartı da aldım
    mesela bir başka alışverişimde girer bakarım ne kadar diye

Ben piyasada 50 küsür olan çantayı 40a aldım kargo dahil bnde bakar oldum bu siteye bakalm gelir heralde

• arkadaşlar ihtiyacınız kadar alın lütfen 5er 10ar tane alan arkadaşları kınıyorum dakkada bitiriyorsunuz ürünleri bize kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k3vin

arkadaşlar ihtiyacınız kadar alın lütfen 5er 10ar tane alan arkadaşları kınıyorum dakkada bitiriyorsunuz ürünleri bize kalmıyor.

Böyle yapmanın bi adı varda onu burda söyleyip ceza almaya gerek yok aç gözlülüğede gerek yok ama kimisi hayatında hiç mouse görmemiş galiba başkalarını düşünmek suç olmuş galiba bizim haberimiz yok herkes kıtlıktan çıkmış yazık
  • Çeksiz, cartsız ve curtsuz olunca böyle oluyor demek ki. :) Umarım fareler gelir. Yetişemedik, sağlık olsun.
  • böyle fırsat olunca bildirim gönderen bir uygulama olsa iyi olur aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimeksin braun olayını unutmayalım. o zamanda göndermez diye almadım, pişman oldum
  • Tüh bitmiş, gerçi bu fiyata imkansız gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

bimeksin braun olayını unutmayalım. o zamanda göndermez diye almadım, pişman oldum

bende şu gold un direksiyonunu başlıkta pahalı yazıyor diye kaçırmıştım ona üzülüyorum artık her gördüğümü alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine zilyon tane alıp satmaya çalışacakların yüzünden kaçtı fırsat bende hırsımdan gider ilanlarını baltalarım arkadaş
  • Herkes ihtiyacı kadar alsa keşke daha çok kişi faydalanırdı ben kendime 1 tane aldım arkadaşıma haber verdim 1 tane de o aldı kablolu mouseumdan gayet mutluyum da televizyona bağlayınca bilgisayarı kalk geri otur yapmayayım diye rahatlık amaçlı aldım
  • link uçmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

link uçmuş :)

bir an korktum hala duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

fırsatı kaçırdık , bi daha ki sefere artık

İnsanlar için fırsattı evet.
    Yağma yapıldı burda.
    İnsan olmayı öğrenmek lazım.
    Bide forum ahlakı diye bişey gelişmeli.
    25 tane alıyor git toptancıdan al.
    Burdaki insaların hakkını yiyorsun.
    Siteye mesaj attım bakalım ne dönüş olcak.
    Terbiyesizlikti yaniii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

link uçmuş :)

bir an korktum hala duruyor

anasayfada 42 tl yazan banerdan gidince açmıyo, ben ordan bakmıştım ama direkt link duruyor
  • sipariş durumunda
    Sipariş Notu
    Belirtilmemiş

şeklinde görünüyor sizlerde de böyle mi.
    Henüz onay gelmemiş demek oluyor bu sonuç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

sipariş durumunda
    Sipariş Notu
    Belirtilmemiş

şeklinde görünüyor sizlerde de böyle mi.
    Henüz onay gelmemiş demek oluyor bu sonuç.

Bende halen yeni kayıt olarak gözüküyor Sipariş Durumun da bekliyelim bakalım çıkar bugün kokusu
  • müşteri hizmetlerini aradım.havale/eft seçeneği ile sipariş verdiğimi ama halen ödeme yapmadığımı söyledim.siparişi kontrol edeyim dedi sonra bu ürünün fiyatı yanlış girilmiş bu yüzden ödeme yapmayın siparişi iptal ediyorum dedi.kredi kartı ile alanlar ne olacak onlara aldıkları ürün gönderilecek mi diye sordum, malesef hepsinin siparişi iptal edilecek dedi.şansını denemek isteyen varsa 0312 2324451 nolu telefondan arayıp sorabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

müşteri hizmetlerini aradım.havale/eft seçeneği ile sipariş verdiğimi ama halen ödeme yapmadığımı söyledim.siparişi kontrol edeyim dedi sonra bu ürünün fiyatı yanlış girilmiş bu yüzden ödeme yapmayın siparişi iptal ediyorum dedi.kredi kartı ile alanlar ne olacak onlara aldıkları ürün gönderilecek mi diye sordum, malesef hepsinin siparişi iptal edilecek dedi.şansını denemek isteyen varsa 0312 2324451 nolu telefondan arayıp sorabilir.

arkadaş girmeyecem böyle işlere diyorum yine dayanamayıp giriyorum. belli göndermeyecekleri. apartman dairesindeki mahalle bilgisayarcısı nasıl göndersin kim bilir burdan kaç yüz adet sipariş olmuştur. ama işte her seferinde aldanıyoruz. zaten ben ne zaman böyle düşük fiyatlı bişiyi alsam göndermezler almazsam da gönderirler

• kötü haber
    yetkili kişi yanlışlık yapıldığını bildirdi.siparişleri iptal etmek istiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.