Şimdi Ara

Logitech M325 Mouse: 6,89 TL+Kargo (Yalan Oldu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
3
Favori
16.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yasal olarak tüketici haklarında ve hukukta bir ürünün etiket fiyatından satılması ile ilgili belirli yasalar zaten mevcut. herkesin bu durumdan haberi vardır. firmalarında var ve satış sözleşmesi içerisine hukuki açıklamaların sonuna kendileri ekstradan yanlış hatalı fiyatların sistem hatasından dolayı oluşması sonucu hatalı fiyattan satılan ürünlerin satış iptali ile ilgili maddeyi kendileri ekliyorlar. hukuksal olarak hiçbir geçerliliği yok. dolayısı ile resmi bir işlem başladığında hakem heyeti vs. başvurulduğunda yapabilecekleri birşey kalmıyor satıcı firmaların.
  • arkadaşlar sitedeki en pahalı ürünlerden 10-20 adet havale ile sipariş verelim bizi ciddiye alsınlar bu sayede stokları tükeneceği için satış bile yapamazlar.gösterelim dh'nin gücünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş
  • Siparişiniz İptal Edildi
    mormani.com
    Sayın fatih ç.

Sitemizde yapmış olduğunuz siparişiniz iptal edilmiştir.

Sipariş Bilgileri
    Sorunlu Sipariş Bilgileri
    Sipariş Referans Numarası 61136-07868-54233
    İptal Sebebi
  • ürün 55tl olmuş

• şikayetvar.com ' a yazmayı ihmal etmeyin millet o stokta yoksa başka rengini yollasınlar bizi bağlamaz imkanı olanlarda hakem heyetine kesin gitsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

şikayetvar.com ' a yazmayı ihmal etmeyin millet o stokta yoksa başka rengini yollasınlar bizi bağlamaz imkanı olanlarda hakem heyetine kesin gitsinler

aynen yazdım aga bende :)
  • Yok artık fiyat çok cazipmiş
  • yasal olarak vaad ettikleri ürünü yollamak zorunda değillermi acaba. yanlışlık yaptılarsa cezasınıda çekmeleri gerekir. stokta yok diyip iptal etmekte doğru birşey değil.

mail atıım.

ürün stoklarınızda yok ve satışını gerçekleştiriyor sonrada iptal ettik diyorsunuz. hiç yakışmadı bir hata yaptıysanız sonucuna katlanmanız gerekir. farklı mecralarda şikayetçi olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 14 Şubat 2013; 13:34:24 >
  • fiyatın yanlış yazıldığını bile bile alıp, sipariş iptal edilince; yok şikayet edecem, yok illa gönderecekler diyenleri görünce, içimden bunlara ne yapılsa müstehak diye düşünüyorum.alacan bunların parasını 3-4 ay peşinde koşturacan.o mahkeme bu mahkeme dolanıp dursunlar.
  • tepkimizi dile getirdik hadi bakalım tüketici mahkemesinde alalım soluğu

@exponent

Vaatler vaatler.. insanları ümitlendirmeyeceklerdi. Mağduriyetin bir şekilde giderilmesi lazım bir telafisi gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 14 Şubat 2013; 13:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

fiyatın yanlış yazıldığını bile bile alıp, sipariş iptal edilince; yok şikayet edecem, yok illa gönderecekler diyenleri görünce, içimden bunlara ne yapılsa müstehak diye düşünüyorum.alacan bunların parasını 3-4 ay peşinde koşturacan.o mahkeme bu mahkeme dolanıp dursunlar.

kardeşim uğraşan bizin sanane bu durumdan işim gücüm yok uğraşıyorum sanane niye gerdi seni ? inşallah seninde yüksek miktarda alışverişinde başına gelirde 3.5 atarsın demekten başka bişey denmez senin gibi zihniyete
  • kendi sitelerinde referans olarak verdikleri dh linki;

Mormani güvenilir mi?

burayada görüşlerimizi paylaşabiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Yemek saatine denk gelmeyeydi iyidi

Ulan daha bi işe yaramadın ha
  • 1 tane alan arkadaşlar iptal ederlerse tüketici hakem heyetine gidip başvurun %100 alırsınız. Ama 1 den fazla alanlarınki kötü niyete giriyor iptal olur.Ben geçen sene hızlıaldan xperia ray almıştım fiyat hatalı diyip iptal ettiler tüketici hakem heyetine başvurdum lehime sonuçlandı paşa paşa gönderdiler fiyat yanlış girilmiş kusura bakmayın işini geçecekler hakkınızı arayın

ayrıca bakınız

www.mevzuat.adalet.gov.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/862.html

SATIŞTAN KAÇINMA

Madde 5 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./6. md.)

Üzerinde "numunedir" veya "satılık değildir" ibaresi bulunmayan bir malın; ticari bir kuruluşun vitrininde, rafında veya açıkça görülebilir herhangi bir yerinde teşhir edilmesi halinde satıcı bu malların satışından kaçınamaz.

Hizmet sağlamada da haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamaz.

Aksine bir teamül, ticari örf veya adet yoksa, satıcı bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı veya ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınmasına bağlı kılamaz.

Diğer mal satışı ve hizmet sağlama sözleşmelerinde de bu hüküm uygulanır.

FİYAT ETİKETİ

Madde 12 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./19. md.)

Perakende satışa arz edilen malların veya ambalajlarının yahut kaplarının üzerine kolaylıkla görülebilir, okunabilir şekilde o malla ilgili tüm vergiler dahil fiyat, üretim yeri ve ayırıcı özelliklerini içeren etiket konulması, etiket konulması mümkün olmayan hallerde aynı bilgileri kapsayan listelerin görülebilecek şekilde uygun yerlere asılması zorunludur.

Hizmetlerin tarife ve fiyatlarını gösteren listeler de birinci fıkraya göre düzenlenerek asılır.

Etiket, fiyat ve tarife listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat üzerinden satış yapılır.

Fiyatı; Bakanlar Kurulu, kamu kurum ve kuruluşları veya kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları tarafından belirlenen mal veya hizmetlerin, belirlenen bu fiyatın üzerinde bir fiyatla satışa sunulması yasaktır.

Bakanlık, etiket ve tarife listelerinin şeklini, içeriğini, usul ve esaslarını bir yönetmelikle düzenler. Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle ayrı ayrı görevlidirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 14 Şubat 2013; 14:17:26 >

• Merhaba Değerli Üyemiz,

Dün akşam saatlerinde sitemizde yapılan bir yazılım güncellemesi sonucunda sistemde meydana gelen bir hata ile stoklarımızda bulunmayan bir ürün piyasa fiyatının da çok altında bir fiyattan satışa sunulmuştur. İlgili arıza giderilmiş fakat bu süreç içerisinde sizin siparişinize sebebiyet vermiştir. Satın aldığınız ürün stoklarımızda bulunmadığından ve hatalı fiyattan satıldığından dolayı siparişiniz iptal edilerek, ödeme yaptığınız tutar derhal iade edilecektir. Yaşanılan bu aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.
  • iptal edilip kartına yatırılan var mi

• Aşırı ihtiyacım vardı.Stok bitmiş.
    Edit:İyi ki de almamışım.Fiyat yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 14 Şubat 2013; 14:42:31 >
  • adamlar hata yapmış bide bu hatadan faydalanıp tüketici hakem heyeti falan diyen var
    nası bi iç dünyanız var çözebilmiş değilim bu sıcak fırsatlardaki insanlardan nefret geliyor her geçen gün
  • Hata ise eyvallahta bu kadar insan mormani diye bir siteyi ilk defa gördü en azından ben.Sağlam bir reklam oldu site açısından.

Avansas bundan daha pahalı 60 liralık seti bedava veriyor sırf üye kazanmak için.

Bedava reklam yapmış oldular bu sayede.

Ben sahsen 2 tane almıştım iptal olursa da pek umurumda olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.