Şimdi Ara

Logitech M505 kullanan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Beyler bu mouse u bende aldm 2 gün önce üzerindeki yeşil ışık sürekli yanıyormu sizde veya ne zaman yanıyor?

• Beyler şu üzerindeki ışık hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi?
  • Merhaba acaba bu ürünü vatan bilgisayardan (internetten) alan var mı?

Kutu içeriğinde uzatma kablosu ve kılıf var mı diye merak ediyorum. Cevaplayanlara ve okuyanlara teşekkürler.
  • arkadaslar logitech m505 mause aldım teknosa dan sorun var calısmıyor pıllerını taktım ve aygıt surucusu calıstı ama mause hala calısmıyor arkadasın bırıde bu sorunla karsılasmıs format attıktan sonra sorun cozulmus format nasıl atıcam yardımcı olurmusunuz saygılar.
  • arkadaslar logitech m505 mause aldım teknosa dan sorun var calısmıyor pıllerını taktım format nasıl atabılırım lutfen yardımcı olurmusunuz...
  • pil kapaığının oynaması beni çok uyuz etmişti başlarda şimdi alıştım, takılmıyorum artık ona. Pil kapakları altta iken daha iyi oluyor, eski modellerinde öyleydi. Orta tuşuna basıyorum bazen algılamıyor bende. Onun haricinde iyi bir mouse. Logitech daha iyilerini yapabilir diye düşünüyorum.
  • Bende bir senedir kullanıyorum. Pil kapağı oynamıyor. Şu an için sol tuş ara ara çift tıklıyor. Garatiye gönderecem bakalım ne olacak. Alkalin pil ile şu an 356 gün şarjı kaldığını söylüyor yaklaşık 2 ay önce takmıştım pili.
  • m505 scroll un algılamaması, sol ve sağ hareket edebilir özelliğinden kaynaklanıyor. şu ana kadar (1 haftadır kullanıyorum) sol sağ scroll özelliğini kullanmadım. buna çözüm getiremediklerinden scroll basıldığında sol yada sağ algılayabiliyor. bu da grafik le uğraşanların işine gelmiyor. bu nedenle grafik ile ilgileniyorsanız tavsiye etmiyorum. ürün şık tasarımdan oluşuyor ve pil ömrü uzun (en az 12 ay) bunun haricinde profesyonel kullanım için düşünülmesin. fiyata aldanmayın.

Size tavsiye olarak ; Logitech M310 yada Logitech Vx Nano öneririm. bu mauseların hem dpi ları 1000 hem de profesyonel kullanım için daha uygun...
  • Merhaba m505 mouse gercekten harıka bır mouse kullanımı ele oturusu gercekten guzel hatta performans lazer teknolojısı kullandıgı ıcınde bır cok zor alanda rahat calısıyor onemlı olan sız kullanabılecekmısınız ...

Benım onerım bu fıyat aralıgına yakın olan VX NANO eger bu cıhaz sıze fazla gelırse TABIKI M505 ıdeal ve guzel bır mouse herkesın kullanımı ve performans herkese gore degısebılır ama performans seırısı bır urun oldugu ıcın sıkıntı cıkarmayacaktır..
  • Bende ürünü yaklaşık 6 ay önce aldım, başlarda çok nadir olan ÇİFT TIKLAMA problemi artık tıklamaların yarısında oluşuyor ve çok sinir bozucu bir durum. Siz bir defa tıklıyorsunuz mouse çift tıklıyor. Adını değiştirmek için tıkladığınız dosya açılıyor vs.. İnternetten araştırdığımda problemin çok yaygın olduğunu gördüm. Garantiye göndermeyi düşündüm ama kutusu garanti kağıtları vs. hepsini atmışım.

Yani tavsiyem kesinlikle almayı düşünmeyin..

Saygılarımla..
  • Arkadaşlar konu ile ilgili olarak logitech müşteri hizmetlerini aradım, elimde hiçbir belge olmamasına rağmen, yeni ücretsiz mouse gönderiyorlar adresime. Yani düşünmeden alabilirsiniz, mükemmel bir satış sonrası destekleri var, kimsenin mağdur olacağını sanmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktard

Arkadaşlar konu ile ilgili olarak logitech müşteri hizmetlerini aradım, elimde hiçbir belge olmamasına rağmen, yeni ücretsiz mouse gönderiyorlar adresime. Yani düşünmeden alabilirsiniz, mükemmel bir satış sonrası destekleri var, kimsenin mağdur olacağını sanmam..

bir tek beni madur edicekler sanırım bir telefon numarası buldum 00800 lü uzun bir numara cepten aranmıyor,sabitten kimse cıkmıyor,
    mail attım must. hiz. mouseumun arızalandıgnı fln faturası da var elımde garanti belgesini istiyorlar,vatanbilgisayara yazdım onlarda garantibelgesini istiyorlar
    herkes taktı garanti belgesine
  • Fatura varsa direk yurtdışına gönderin resimler ve probleminizi düzgünce yazıp yenisini yollarlar.
  • Son derece ergonomik..Ayrıca ortadaki tekerliğin her teker geçişi güzel bir ses çıkarıyor
  • Kardeşim ben o mausu aldım ama hiç memnun değilim çünki ben parmak maus kullanıcısıyım ( yani avuç içi kavramam) yalnız bu mause da m505 de avuç içi kavrama özelliği mevcut elini algılamazsa çalışmıyor kendini otomatik kapatıyor .Ha bu amaç için alanlara 10 numara bir seçim ama benim gibi kullanıcılar için asla alınmayacak bir ürün. Dakka başı kendini kaptıyor elini atıp kavrayıp sağa solla salayacaksın ki aktif olsun oda benim hızımı kesiyor ben hız adamıyım çünki nefret ettim mause dan inan bana. Şahsıma sorarsan bende 705 de var onu tek geçerim orta halli fiyatlarda tabi ama onun dışında performance de var ama 705 iyidir alacaksan onu al.
  • nerdeyse 3 yıl olacak.harika bir mouse.3 kattan düşürdüm hiçbirşey olmadı.yalnız bu tür cihazları alırken unifying cihazına kesinlikle sahip çıkın.kaybolursa mouse u atın gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.