Şimdi Ara

Logitech M510 Mouse -152 Lira- Yeni! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
6.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu mouse nasıl alınır mı sizce? Çok beğendim ama elimde de m220 var küçük geliyor birazcık. 250'ye tamamlayıp 50 maxipuanlı harcama yapmak istiyorum ama bilemedim.

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Yani. Dün baktım daha. Logitech M510 Mouse -152 Lira- Yeni!  ikisini kıyaslarsak da bunun hissiyatı daha başarılı bence. Yeni ve pahalı olanlarda hep kalite düşmüş. Klavye setleri için de geçerli. Adam diyor memnun kalmıştım bozulunca yenisini aldım. Aynı ürün ama kalite düşmüş. Neyse en azından marka belli. Müşteri hizmetleri açısından iyiler gördüğüm kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam valla güzel mouse, kullanmaya başlayınca kalite hissiyatını farkediyor insan. Boyut olarak m171 gibi çok büyük değil, benim elim küçük tam oturuyor. Ben de geçen sene 199 a almıştım eski laptop ve yeni ile çift ekran için kullanmıştım. Bayağı işlevli o özelliği logitech Flow ile direk kaydırınca diğer ekrana geçiyor. Ben bayağı memnunum hocam

https://www.youtube.com/watch?v=xPqKZ_10p8g&feature=youtu.be

Bu videodan benim anladığım m590 da küçük bir model. Arada pek fark yok gibi duruyor.
  • bikaç ay önce almıştım bunun aynısı galiba. her ay pil değiştiriyo çocular 2 yıl nasıl kullanılırmışki🤔🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erturk unal kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam evet videoda izleyince vaz geçtim bakalım sonra lazım olursa bakarız.

• absolutelyy A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, şu anlık almama kararı aldım eğer elimdeki bozulursa bakıcaz artık o an.

• Pi kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam her ne kadar aynı şey gibi gözükse de yavaş yavaş tüm markalar maliyet düşürme amacıyla kalite düşürüyor. Bir de buna ek ülkemizdeki döviz nedeniyle markalar 3. dünya ülkelerine özel düşük ürettiği düşük kalite malları gönderiyor bize.

• M185 var bir de bende. Belki 5 seneyi geçmiştir. Bir ara çift tık benzeri birşey oldu. Sonra kendi kendine düzeldi. Şimdi sorun yok. Yenisini alsam muhtemelen kalite daha düşük olabilir aynen. Mevcut satıştaki modellerin uzerindeki Logitech markasını silsen baktığında diğer markalardan ayırt etmen çok zor. Plastik kaliteleri çok kötü. Aralarından en optimumunu almaya çalışıyoruz anca işte.

• 149 a aldım geçen ay mediamarktan,ahım şahım değil ama kur sebebi ile 200 üstü eder bir mouse. Orta büyük kesinlikle küçük değil

• Logitech M510 mouse u neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Normal kullanım olarak güzel ama logitech kalitesini pek yansıtmıyor mouse. Bunu unifring alıcısı için almıştım. Çift tıklama da bazen sıkıntı oluyor , sürükle bırak da sıkıntı oluyor . Bazen mause la düz bir çizgi çizmek istediğinizde nokta nokta oluşabiliyor. Kullandığım logitech mouslar içinde en kötüsü.

Bu arada büyük bir fare , ele tam oturuyor. sağ yada sol elle kullanıma uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baykus1770 -- 29 Kasım 2020; 22:9:53 >
  • Baykus1770 B kullanıcısına yanıt
    Peki bu büyüklükte, benzer fiyatta logitech ne önerirsiniz?

Şu nasıl mesela? Bu fiyata çok iyi duruyor sanki.
    akakce.com
    Logitech M238 Fan Collection Argentina 910-005405 Wireless Kablosuz Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-m238-fan-collection-argentina-910-005405-wireless-fiyati,537815891.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk unal -- 30 Kasım 2020; 0:54:37 >

Aslında bu fiyata başkası yok gibi , belki de yaşadığım sorunlar sadece benim faremde vardır bilemem. Bundan hariç paran varsa M705 marathon yada m190 a bakabilirsin ama m190 da da ileri geri tuşu yok. Sana kalmış bir durum.

Gönderdiğin linkteki fare küçük farelerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baykus1770 -- 30 Kasım 2020; 0:59:43 >
  • Kablosuz ve ekstra butonlu fare olarak bu alınır mı arkadaşlar, yoksa bu skalada daha iyi fare var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Kablosuz ve ekstra butonlu fare olarak bu alınır mı arkadaşlar, yoksa bu skalada daha iyi fare var mıdır?

Hocam kampanya falan yoksa bu fiyata daha iyisi yok sanırım. En azından ben bulamadım. Özellik olarak da genelde mauslar sağ sol bir de scrool tuşlu. Fazladan tuşlu olanlar az ve pahalı.

Yakınınızda varsa fiyat fark etmez. Gidin yakından inceleyip öyle karar verin. Biraz kişisel kalıyor bu aletler. Eli ufak olana biraz büyük olabilir. Mesela ufak maus da benim elimi ağrıtıyor zaman zaman. O yüzden özellikle bunu aldım. Hem malzeme kalitesini de görmüş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Hocam kampanya falan yoksa bu fiyata daha iyisi yok sanırım. En azından ben bulamadım. Özellik olarak da genelde mauslar sağ sol bir de scrool tuşlu. Fazladan tuşlu olanlar az ve pahalı.

Yakınınızda varsa fiyat fark etmez. Gidin yakından inceleyip öyle karar verin. Biraz kişisel kalıyor bu aletler. Eli ufak olana biraz büyük olabilir. Mesela ufak maus da benim elimi ağrıtıyor zaman zaman. O yüzden özellikle bunu aldım. Hem malzeme kalitesini de görmüş olursunuz.

Alıntıları Göster

Aldım hocam eyvallah Logitech M510 Mouse -152 Lira- Yeni! 

• Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İnşallah memnun kalırsınız.... Dün gece mail gelmişti bana kargoya verildi diye. Şaşırdım doğrusu.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Ürün geldi mi? Memnun musunuz?
    Ben de biraz daha bekleyeyim 150 civarına düşer mi dedim. Az önce baktım 152'ye düşmüş. Ben de aldım 😊

Logitech M510 Mouse -152 Lira- Yeni!

Yapma bee. Bu haberi vermeseydin iyiydi hocam. Yapıştır yapıştırLogitech M510 Mouse -152 Lira- Yeni! 

Memnuniyet konusuna gelincee. Memnuniyet görecelidir. Ancak memnuniyetsiz adamın tekiyimdir. Beni memnun etti diyebilirim. Alın alın. Yıllardır kullandığım m185 olmasa bir adet daha alırdım yedek. M185 bayağı oyuncak gibi kaldı yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 6 Aralık 2020; 11:11:52 >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 😊
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.