Bildirim
LOGITECH MK520 KLAVYE MOUSE SETİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım siz olayı yanlış anlamışsınız. Kablosuz klavye mouselar pc ile bağlantı kurmak için wifi ağını kullanmazlar. Usb den bağlanan kendi alıcı vericisini ile kullanırlar. Yani gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam peki bu wifi özelliği nedir? ne işe yarar?
http://urun.n11.com/klavye-ve-mouse-setleri/logitech-mk520-klavye-mouse-seti-P62140060
sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı ? -
Hocam bence oldukca iyi bir seçim yapmışsınız. Sanırım siz wireless ile wi-fi yi karıştırıyorsunuz. Wi-fi genelde kablosuz internet için kullanılan bir terim. Wireless da adı üzerinde kablosuz bağlantı. Ama niyetiniz oyun maksatlı kullanım ise kablolu setlere bakmanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında okulda akıllı tahtaya bağlayacağım. öğretmenim. sınıfın arkasına geçip okuma yaptırırken çok işime yarayacak(1.sınıfları okutuyorum bu yıl)
evde de tv ye bağlarım diyorum. wireless deyince bende modem falan gerekiyor sandım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X