Şimdi Ara

Logitech Momo Driving Force direksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech Momo Driving Force direksiyon aldım yanlız defualt ayarlarda oyunlarda dşreksşyonu döndğrmek zor oluyo biraz mesela test yerinden force feedback ayarı altında overal effects i 0 yaptığımda çok rahat oluyor ancak titreşim omuyor.Bu direksiyondan olanlardada bu sertlik sorunu var mı birde onun dışında döndürürken ses geliyor bi ark bendekinde bu kadar çok gelmiyo diyo.Kaydettim biraz garip çıkmış ama olsun :D

momo ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfaholics -- 10 Haziran 2006; 18:14:31 >

• Arkadaşım Bu oyuncak degil MOMO bu diger direksiyonlar gibi öle çabuk dönmez zaten araba direksiyonun tıpkısının aynısı daha ne yapsın adamlar anlamıyorum alalalaa birde şunu söyliyim momo üzerine espiriler bile yapılır bilmem bilirmisin Araba alma MOMO al diye sen iyi bir tercih yapmışsın zamala ögrenirsin sende araba kullanmayı sıkma o tatlı canını hadi iyi eğlenceler:).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAUX -- 11 Haziran 2006; 1:01:43 >
  • Hocam sen biraz bileklerindaki ve kollarındaki kasları geliştir.

Almışsın MOMO yu yok dönmüyo diyosun olmas bence

Sesi de dinledim pek bişey anlaşılmıyo
  • güzel marka
  • ya ne alaka anlamadım anlamaya çalışıorum bi sorun varmı yokmu diye daha önce kullanmadım
    sürtme sesi gibi bi ses gelio ondan bahsediyorum tmm anladık momo iide kıllandım işte o sese bayaa ciddi bi ses var çünkü az buz deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfaholics -- 11 Haziran 2006; 12:45:44 >
  • Normal o içindeki dişlilerden geliyor o ses...Oyuncak arabalardanda öyle ses çıkar kumandalılardan.Acaba adamlar otomatik pilot yapmak içinmi koydu motor ve dişli grubunu?Veya hassasiyeti o motorla ayarlıyorda olabilirler...
  • Forcefeedback olayını o sağlıyor sanirim. Mesela virajı dönerken durunca direksiyon olduğu yerde kalır ama hizli girip bırakınca direksiyon kendi kendine toplar, düz gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfaholics

Logitech Momo Driving Force direksiyon aldım yanlız defualt ayarlarda oyunlarda dşreksşyonu döndğrmek zor oluyo biraz mesela test yerinden force feedback ayarı altında overal effects i 0 yaptığımda çok rahat oluyor ancak titreşim omuyor.Bu direksiyondan olanlardada bu sertlik sorunu var mı birde onun dışında döndürürken ses geliyor bi ark bendekinde bu kadar çok gelmiyo diyo.Kaydettim biraz garip çıkmış ama olsun :D

momo ses

bende kullaniyorum bazi oyunlarda direksiyon cok sert ayarlanmiş defaoult olarak sen kendine oyun için yeni bir profil belirleyip sertliğini ayarliyabiliyosun.. overall efectsi 0 değilde ortalamayi dene

birde momo direksiyon biraz sert olmasida dolğal direksiyonu nazik bi şekilde tutma kirilmaz korkma
    ben baya şiddetli kullandim bişi olmadi şuana kadar

• quote:

bende kullaniyorum bazi oyunlarda direksiyon cok sert ayarlanmiş defaoult olarak sen kendine oyun için yeni bir profil belirleyip sertliğini ayarliyabiliyosun.. overall efectsi 0 değilde ortalamayi dene

birde momo direksiyon biraz sert olmasida dolğal direksiyonu nazik bi şekilde tutma kirilmaz korkma
    ben baya şiddetli kullandim bişi olmadi şuana kadar

sertliği nerden ayarlayabilirim?
  • Arkadaşlar,

Logitech Momo driving force var bende de yeni aldım.

colin mcrae 04 oynuyorum force feedback var ama titreşim yok.

Hevesim kırılmak üzere :(
  • elektrik bağlantısını yaptın mı gir bakalım denetim masasından joystick özelliği olan yere orada kalibrasyondan bir test et bakalım çalışıyor mu büyük ihtimal oyundandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.