Logitech Momo Driving Force direksiyon aldım pc ye bağladım yukledim herşey tamma direksiyonun üzerinde iki ışık ta yanıyor oyunlara girince normal masaüstündeyken dsoldaki ışık yanıyor.Ama direksiyon çok sert sağa sola zor dönüyor oyunlara girince de aynı sadece test/kalibrasyon gibi bi yer var orda çok rahat sağa sola dönüyor fren gaz çalışıyor ve ses çıkarıyor.Denediğim oyun evolution gt ve fore feedback özelliği falan olduğuna göre direksiyon çalışıyordur.ama bi türlü oyuna girince çalışmıyo bunun sebebi nedir?
Ayarlarını sıfırlamayı dene (yazılımdan veya oyunlardan) ondan sonra baktırt ben de logitech direksiyon ayarları bozulmuştu ters tarafa dönüyordu yenisini verdiler olmadı ben de oyundan sıfırladım oldu adamlar çözemediler nedense orda çalıştı nfu2 de ama fr3 de bozuktu
nfs most wanted yukledim çalışıo ama direksiyon bana biraz sert gibi geldi o dediğim test kısmındaki gibi kolay dönmüo birz kasıo normal mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme