Logitech Momo'nun alt tarafında bulunan iki adet kelepçesini elimle çekerek dışarı çıkartıp, masaya sabitleyemedim. Kenarındaki çukurdaki vidaların da bu kelepçelerle ilgili olduğunu zannetmiyorum. Arkadaşlardan acaba bana bu kelepçeleri açma ve masaya sabitleme yolunu tarif edebilir mi, fotoğraflı olursa tam süper olur.Şimdiden teşekkürler.
Direksiyonun üst kapağını açman gerekiyor (üstte koyu gri renkte).elle yukarı çek hemen çıkar zaten. orada alttaki kelepçeli sıkan civata başları var (plastik) onları gevşetmen gerekiyor.Montajı yapıp o civataları elinle sık işlem tamamdır.Güle güle kullan...
artı bende bir tavsiyede bulunayım aynısını ben yaptım ve direksiyon taş gibi oldu oynaması mümkün değil.
direksiyonu masaya tam olarak sabitledikten sonra orta vidanın masa ile buluştuğu yeri işaretleyip orada yarım santim kadar bir oyuk açıp sabitlerseniz direksiyonunuz en sert tepkilerde bile yerinden oynamaz.tabii aynı şeyi yanlardaki kelepçeler içinde uygulayabilirsiniz ama gerek kalmıyor...
Sakın adaptörü takmayı unutma yoksa Force feedback çalışmaz. Adaptör adeta kutunun en altına saklanmış. Ben unutmuş, yarım saat sonra farketmiştim Var bu işte bir terslik ama nerede diye kendime sordum yarım saat boyunca...