Şimdi Ara

LOGITECH MOMO Racing Force Direksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün gittim vatan bilgisayardan kendime kıyak yaptım aldım.

eve geldim...

1) pedallarla direksiyonu bağlantı kablosuyla bağladım.
    2) aleti elektriğe bağladım.
    3) CD den kurulumu yaptım.
    4) ekran bana "usb ye tak" dedi taktım.
    5) direksiyon sağa sola hareketler yaptı felan

6) ÇOK ÖNEMLİ NOKTA!!! direksiyonda sadece sol led ışığı yanıyor ve direksiyon kendi kendine döndükten sonra full solda kalıyor. kalibrasyonda iken solda kalıyor, pedallar tuşlar üzerlerine basınca görevlerini yapıyorlar. direksiyon kendisini ortalamıyor (kurulum sırasında).

7) kurulumu bitiriyorum ve halen direksiyon full sol konumda ve sadece sol led ışığı yanıyor.
    8) aygıt yöneticisinde kontrol ediyorum WinXP Pro aleti tanımış. yani "insan arabirim aygıtları" içinde logitec momo racing diye 4 tane hane var.
    9) elle direksiyonu en sağa çeviriyorum bırakıyorum ve direksiyon kendini ortalıyor.
    10) test drive unlimited açıyorum direksiyon açlışmıyor, BMW M3 açıyorum çalışmıyor. FS2004 açıyorum çalışmıyor. Sol led yanıyor ama hep...
    11) profilde indirdim wingman web sitesinden ama sorun çözülmüyor.
    12) kaç kere kaldırdım tekrar yükledim olmadı.

Anlayan bilen varsa yardım etsin lütfen.

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravis -- 22 Kasım 2007; 0:04:16 >

• bu problemin aynısı bende de oldu, bi arkadaşın aynı model direksiyonunu alıp eve getirdim 3-5 gün kullanmak için ve aynı sorunlar oldu, direksiyon sola yattı sadece sol ışık yanıodu, sonra arkadaşla bayaa bi inceledik, driver kaldır kur et eyle ne yaptıysak olmadı, sonra eleman götürdü direksiyonu, şimdi onun bilgisayarda da çalışmıyormuş.. servise götürecekti bi ara bekliyoruz..
  • bende momo force feedback var, sağdaki led oyuna girince yanıyor. muhtemelen force feedback'in aktif olduğu anlamına geliyor.
  • oyunda denediniz mi hiç??? force feedback açılıp servo motor devreye girince toparlaması lazım sanki??? lleventll arkadaşın da dediği gibi force feedback ışığı...
  • Gençler tarihe bakın 2007'nin konusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.