Logitech MX 3200 Klavye-Mause setim var.Arkadaş yanlışlıkla Receiver'i kırdı.Ve Logitech'e ürünü gönderdim.Bu arada logitech kullananlara söyleyeyim Logitech'in tek servisi var Türkiye'de o da Mersa Elektronik T.A.Ş. İstanbul'da.logitech servisi 100 $ lık setin yeni receiver'ı için TAM 25$+KDV istiyor...
Yurt dışı servisi ile iletişime geç, çok fazla yardım ediyorlar.
ucuz bile, mx revonun alıcısını kaybet bak neler oluyor
geçmiş olsun...ama fiyat normal...kullanıcı hatası ve çok nadir olan şeylerden biri...tabi kablosuz klavye mouse setleri yaygınlaştıkça bu tür olaylarda çoğalacak...kimbilir nano nun alıcısı ne kadardır?...
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
geçmiş olsun...ama fiyat normal...kullanıcı hatası ve çok nadir olan şeylerden biri...tabi kablosuz klavye mouse setleri yaygınlaştıkça bu tür olaylarda çoğalacak...kimbilir nano nun alıcısı ne kadardır?...
Yani kullanıcı hata yapınca cezalandırılmalı mı diyorsun...Benim dikkat çekmek istediğim nokta :1oo dolarlık klavye + mause' ı alırken bi receivera 25 dolar KABALIK değil mi? (ya da görmemişlik)
hocam mercedese yedek parça alırken murat 131 parası ödemeyi beklemek komiklik olurdu zaten. Mercedes kullanmayı göze aldıysan yedek parçalarınında fiyatlarının yüksek olduğunu bilerek alırsın mercedesin kalitesini tartışmadığın gibi logitechin de bu sektordeki kalitesi tartışılmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: esarpiel
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
Yani kullanıcı hata yapınca cezalandırılmalı mı diyorsun...Benim dikkat çekmek istediğim nokta :1oo dolarlık klavye + mause' ı alırken bi receivera 25 dolar KABALIK değil mi? (ya da görmemişlik)