Şimdi Ara

###LOGİTECH MX3000 ALACAKLAR VE KULLANANLAR BURAYA ?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU seti almayı düşünüyorum ama sürekli oyun oynadığım için herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım merak ediyorum.kullananlar yada bilgisi olanlar fikirlerini burada paylaşırsa sevineceğim.Başka herhangi bi sorunla karşılaşan olanlar varsa yardımcı olsun lütfn ???

• yokmu bakan????bi yardım...
  • GÜCÜN YETERSE MX3200 AL.BEN mx3200 kulllanıyorum ve alınabilecek en iyi seti aldığımı düşünüyorum.(logitech dinovo-2.4 ghz den sonra...ona da zaten para yetmez)...mouse ları aynı zaten.o yüzden mouse u söyliyim;alet ağırlık olarak çok ideal geldi bana,ne çok hafif,ne çok ağır...aletin sağlamlığı için 2 kere 55-60 cm yüksektan savrulmak suretiyle sert zemine düştü.sapasağlam kullanıyorum.pil azaldığı zaman hem masaüstünde setpoint yazılımı hem de mouse un üzerindeki 2 renkli led uyarı ışığı yanıyor.mouse un pili bana 2 ay gitti.(kutudan çıkan piller...bu arada benim kadar kullanan biri için bu süre mükemmel.)..diğer teknik özelliklerden bahsetmiyorum,onları zaten okuyabilirsin.

bi tane inceleme buldum.(sayende mouse un kapatma tuşu olduğunu öğrendim )
    http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=85616

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 14 Ekim 2007; 23:15:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

GÜCÜN YETERSE MX3200 AL.BEN mx3200 kulllanıyorum ve alınabilecek en iyi seti aldığımı düşünüyorum.(logitech dinovo-2.4 ghz den sonra...ona da zaten para yetmez)...mouse ları aynı zaten.o yüzden mouse u söyliyim;alet ağırlık olarak çok ideal geldi bana,ne çok hafif,ne çok ağır...aletin sağlamlığı için 2 kere 55-60 cm yüksektan savrulmak suretiyle sert zemine düştü.sapasağlam kullanıyorum.pil azaldığı zaman hem masaüstünde setpoint yazılımı hem de mouse un üzerindeki 2 renkli led uyarı ışığı yanıyor.mouse un pili bana 2 ay gitti.(kutudan çıkan piller...bu arada benim kadar kullanan biri için bu süre mükemmel.)..diğer teknik özelliklerden bahsetmiyorum,onları zaten okuyabilirsin.

bi tane inceleme buldum.(sayende mouse un kapatma tuşu olduğunu öğrendim )
    http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=85616

hocam sen bu seti nereden aldın ve kaça aldın.her yerde bulunmuyoda böle klass setler????

• eksen-kadıköy den aldım.yanlış hatırlamıyorsam 145 ytl ye almıştım(nakit)...
  • Selam millet,

Bu setten MX3000'den yarın yada salı günü alıcam. Hiç bişey değilde, asıl önemli olan sistem başlangıcında F8 yada diğer tuşların işe yarayıp yaramadığı? Muhtemelende yaramıyordur heralde.

ama yaptığım araştırmalarda, bu fiyata ancak bu alınabiliecek bir set olarak gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: side_effect

Selam millet,

Bu setten MX3000'den yarın yada salı günü alıcam. Hiç bişey değilde, asıl önemli olan sistem başlangıcında F8 yada diğer tuşların işe yarayıp yaramadığı? Muhtemelende yaramıyordur heralde.

ama yaptığım araştırmalarda, bu fiyata ancak bu alınabiliecek bir set olarak gözüküyor.

wala öle gözüküyor.vatanda 104 ytl bu fiyata göre iyi bi set gbi geldi bana ama.sadece oyunlarda sorun yaratırmı o bakımdan kararsızım ????
  • g15 + A4 TECH X750 al bitsin abi
  • olabilir ama a4 x750 nerden bulcam ????
  • X750 için gigatek.com.tr ye bak orada var...

kusura bakmayın ama ikisinede para vermem.. A4'ün hiç bir ürününe para vermem. Eski mouse'um X750'ydi zaten. 3 ay kullandım ve devrettim..

Şimdiyse logitech G5 kullanıyorum babalar gibi...

Ama bu topic'in konusu bu değildi galiba... sanırım ürünleri karıştırdınız... biz kablosuzlardan bahsediyoruz... X750 zaten kablolu ne alaka?
  • BENDE MX3000 OYUNLARDA SORUN YARATIR MI ONU MERAK EDİYORUM???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatsalı_tamer -- 19 Ekim 2007; 23:19:28 >
  • ben aldım ve kullanıyorum. izlenimler ise şöyle, gerçi oyunlarda denemedim çünkü ofis için aldım. yani normal kullanım için.

klavye inanılmaz güzel, inanılmaz tatlı ve kullanışı çok güzel... kaymak gibi bir alet. kısayolları ve düğmeleri çok iyi. ama mouse için aynı şeyi diyemicem malesef. çok hoplayıp zıplıyo. nekadar ayar tutturmaya çalışsamda ıı-ıııı olmadı. yani oyun için mouse 'u tavsiye edemem. ama klavye çok şekil...
  • bu seviye setin bile mouse u sorun çıkartıyorsa okdr para werip kablosuz set almakdan soğudum.fazldan para wer sorunlu olsun paso pil deiştir telefndan yada ondan bundan etkilensin:S . sıkıntı çekmeye heç gerek yok
  • kessinlikle... oyun oynamak istiyorsan git direk kablolu al. girme kablosuza. tamamen gereksiz. belki daha iyileri vardır bilemem.
  • ewd haklısın.riske girmeye gerek yok ki girmedim zaten.mousuda klavyeyide kablosuz aldım no problem
  • bir hafta önce bende aldım sistemimle beraber MX3000 modelini 80$KDv vatanda. valla ben mausuda kalvyeyide Çok beyendim. kablosuz gereksiz diyenler bence çok yanılıyorlar. zira beN yatağıma uzanıp 22"lcd monitörümde full çözünürlükte NFS CARBONu oynarken sistemim olsun klavye setim olsun verdiğim paranın son kuruşuna kadar hakKını verdiğini düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: mali21

bir hafta önce bende aldım sistemimle beraber MX3000 modelini 80$KDv vatanda. valla ben mausuda kalvyeyide Çok beyendim. kablosuz gereksiz diyenler bence çok yanılıyorlar. zira beN yatağıma uzanıp 22"lcd monitörümde full çözünürlükte NFS CARBONu oynarken sistemim olsun klavye setim olsun verdiğim paranın son kuruşuna kadar hakKını verdiğini düşünüyorum.

O ayrı bir zevk tabi ki

Zaten bir kullanıcı bana göre sadece Fps tarzı yani Cs ve Cod2 gibi oyunlar için profesyonel bir set almalıdır.Yada mouse diyelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.