Şimdi Ara

Logitech MX3200 mü Microsoft Wireless Desktop 3000 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |FataL1ty| -- 2 Ekim 2010; 11:16:33 >

• as:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: akindemirok

as:D

soruma yanıt ?
  • göremedim bişey ne sormustun?
  • mx 3200 iyidir sorun yaşamazsın aslında logitech lerin hepsi iyidir ama ne için kullandıgın onemlı

http://www.gameekstra.com/LOGITECH-MX3200-Kablosuz-Klavye-Mouse-Set967688-0125,PR-122.html

burada bulabilirsin
  • logitech te atlama takılma olayı olmaz 6 senedir kablosuz set kullanıyordum çok memnundum ,şimdi yeni siyah set aldım ondanda memnunum ama eski set daha iyidi sanki birde yeninin nano alıcısı çok iyi ama uzatma kablosu kullanmayınca çekime mesafesi çok düşüyor
  • başka yorumu olan warmı krarsızım veya başka set önerisi olan ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 1.5 yıldır mx3200 kullanıyorum
    1.şöle 8-9 ay geçince tuşlar ilk günkünden farklı değil klavye için söylüyorum
    klavyenin pili kaliteli pillerle 1 yıl gidiyo tuşlarda bir zmn dan sonra silinme falan yaşamadım tabi kullanıma bağlı algılama mesafesi 3-4 metre geri kalan yerler uzatma kablosu ile oluyo eğer çok dağınık biriysen bu seti alma klavyenin lcd kısmı parlak siyah olduğu için 2 günde çiziliyo
    2.setin mouse u idare eder eğer hafif bir mouse istiyorsan alma çünkü piller de eklenince gayet ağır oluyo
    genel olarak düşünülürse kaliteli bir set wireless desktop 3000 hakkında bir fikrim yok
  • ikiside çok güzel ürün

ama ben

microsoft diyorum
  • bende kablosuz klavye veya mouseli set düşünüyorum Logitech MX3200 oyun konusunda gecikme vs.. yapıyor mu?
  • hayır bilgisayarımda genelde hep oyun oynarım setin mouse ve klavyesi gecikme yapmıyor içiniz rahat olsun siz alırsanız fakat yaparsa set bozuktur
  • yeni microsoft 3000 set aldım ve memnunum gittiğim yerde dedilerki logitech mx3200 le eş degerde sadece onda ekran var ekranda daha çok pil yer dedi ve 1 yıl hayatta qitmez dedi mx3200 icin bu klavye ondan 2 kat daha fazla dayanırmıs bide onda 2.4 ghz yokmus bunla denedim en az 5,6 m cekiyor arada duvar warken bile cekti diyecek bisiyim yok tuslarda cok güzel ve sessiz kısayol tuslarıda fena degil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.