Şimdi Ara

LOGITECH S150 1+1 SPEAKER İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop da film yetersiz geldiği için aldım, bence daha iyi bir tercih olamazdu, çünkü bağlantı kablosu sadece usb. ses olarak yeterli, tasıma çantasıda olmasıda çok iyi bir özellik, tek eksi tarafı bilgisayarın hoparlorleriyle aynı zamanda çalışmaması, bunu takınca normal hoparlorden ses gelmiyor. ses gerçekten yeterli, laptobunun sesinden memnun olmayan arkadaşlae tavsiye ediyorum.

• Hayırlı olsun.Büyük sürücülü kulaklıklarla kulaklık ses çıkış kalitesi ve gücü nasıl?
  • saol, büyük sürücülü kulaklıklar derken neyi kastettiniz anlamadım.
  • Ön amfi gerektiren stüdyo dj tipi kulaklıklar.Bu tarz kulaklıklar bu tarz hoparlörlerin amfileri ile güzel ses verebiliyorlar ama son dönemlerde çıkan 5+1 setler amfisiz kulaklık ses çıkışı sağlıyor ya da kulaklık ses çıkış kaliteleri iyi değil.Ucuz ve kaliteli bu tarz hoparlörlerle kulaklıktan çok daha iyi verim almak mümkün o nedenle sordum.İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

laptop da film yetersiz geldiği için aldım, bence daha iyi bir tercih olamazdu, çünkü bağlantı kablosu sadece usb. ses olarak yeterli, tasıma çantasıda olmasıda çok iyi bir özellik, tek eksi tarafı bilgisayarın hoparlorleriyle aynı zamanda çalışmaması, bunu takınca normal hoparlorden ses gelmiyor. ses gerçekten yeterli, laptobunun sesinden memnun olmayan arkadaşlae tavsiye ediyorum.

Öncelikle iyi günlerde kullan arkadaşim.. Şöyle bi soru sormak istiyorum ofisimdeki diz üstü bilgisayarima 2+1 yada senin ki gibi 2 höparlorli bişiy almak istiyorum.. elbette Logitech kalitesi tartişilmaz bence ama sen kesinlikle önerirmisin bu höparlörleri...

• evet tasınabilir bilgisayarlar için kesinlikle öneririm, sesi normal adaptörlü satılan dandik 1+1 lerden daha iyi, ofisinde sana yetecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

evet tasınabilir bilgisayarlar için kesinlikle öneririm, sesi normal adaptörlü satılan dandik 1+1 lerden daha iyi, ofisinde sana yetecektir.

Sagolasin kardeş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki tizleri nasıl?
  • arkadaslar su ana kadar dinlediğim en iyi 1+1 jwin cube modeli bu logitech ide dinledim ama asla jwin gibi kaliteli ses alamadım
    cok güzel bass alabiliyorsunuz jwin den fiyatıda 25 tl civarı
    www.jwin.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.jwin.com.tr/pinfo.asp?pid=736
  • Bu hoparlörlerin usb girişli olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu doğrusu.Benimde çok işime yaricaktır.İnceleme için teşekkürler.Özellikle dizüstü bilgisayarda film izlerken ses az geliyorsa bu çok uygun bir çözüm olabilir.
  • Bende bugün ürünü Terknosada inceledim 35 Lira fiyatı vardı. Taşıma çantası olduğunu ve sadece usb den ses ve güç aldığını bilmiyordum güzel inceleme olmuş teşekkürler. Acer Laptobumun dandik hoperlöründen iyi olduğunu sanıyorum. 19 Mayısa yakın edineceğim bir tane.
  • hocam masaüstü için önerir misiniz ?
  • Bugün Netbook için aldım. Çok beğendim. Ses gayet yeterli, ve kaliteli. Baslar falan iyi. Bildiğimiz eski dandik 1+1 ler gibi değil yani, tok kaliteli bir sesi var. 1+1 düşünenler için hem masaüstü hem dizüstü - mini düzüstü için harika seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 11 Şubat 2012; 22:37:28 >
  • bu hoparlörü ps4 kullanan oldumu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.