ben bilgisayar alırken yanında logitech s200 2+1 i verdiler. pcye bağladım. hoparlörler düzgün çalışıyor. Ama subwooferdan inilti gibi ses gelio kısık seste başka sesler fln gelio . nasıl halledebilirim.( bir de bozuk değil gittim değiştirdim gene aynı):D
arkadaşım subwooferin görevi zaten o sesleri çıkarmaktır.Yani bir problem yok
subwooferın görevinin biliyorum tabiki bu insanı rahatsız ediyo böle hiç şarkı falan çalmazken açınca hafiften radyo sesi gibi sesler fln sora inleme war .:S
mikrofonun acık kalmış olabilir ona bir bak...
ya birisi acil yardım edemez mi bi baksanız???
ya resmen radyo sesi geliyo içinden bu ne ya böle napmalıyım :S:S???
Arkadaşlar bende de s200 var ve aynı olay bunda da geçerli .Hatta sesi tamamen kapat o inleme sesi yine olur :D(bende öyle) bir de logitech x230 var bende ama onda bu inleme olayı yok.
Dip gürültü seviyesi biraz yüksek anlaşılan, normaldir ürünün çok kaliteli olmadığından kaynaklanan bir durum.
50 ytl lik 2+1 ne beklersinki aslında yapmaması gerek ama arkadaşa baksana bendede aynısı var yağne sorun sende değil tüm LOGITECH S200 de
tüm logitech s200 lerin böyle olduğunu sanmıyorum yani böyle bi ürün piyasaya sürülememeli ozaman çünkü hiçbir işe yarmıyo . sürekli şikayetlerle falan uğraşırlar.
beyler oronra arkadaşın dediği gibi bu seslerin gelmesi doğal bu logitech (düşük fiyatlı x-230 hariç) modellerinde geçerli zaten subwooferın çapı kaç santimki iyi ses versin ve distorsiyon oranı düşük olsun ya bende logitech s 220 almayı düşünüyordum bu olaydan sonra vazgeçtim gibi gözüküyo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme