Bildirim
Logitech ses kablosu kayboldu nasıl bir kablo almalıyım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynısından bulabilirmisiniz bilmiyorum ama gittigidiyor, n11 gibi sitelerde stereo uzatma kablosu erkek erkek diye arattırabilirsiniz. Eğer hazır 3 lü renkli kablo bulamazsanız, tek tek 3 tane alıp kullanabilirsiniz.
Edit: Ayrıca ebayde aşağıdaki ürünü buldum.
http://www.ebay.com/itm/New-Logitech-Original-Cable-For-Logitech-Z5300-Z5500-/261670078071?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cecc08677
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 8 Aralık 2014; 17:51:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler -
Arkadaşlar ben de bu kabloyu arıyorum. İnternette biraz araştırdım ama bulamadım nereden edinebilirim? -
Orjinalini bulmanız biraz zor.
Linkteki kablodan 3 tane alıp bağlantınızı yapabilirsiniz. Aynı teknoloji marketinde farklı boy ve kalitede ürünler de mevcut. -
Bunlar kesin uyumlu ve sorunsuz çalışır diyebilir miyiz? Bu arada linkteki epey pahalıya geliyor ve zaten sadece 1 tane kalmış. -
Evet çalışır. Herhangi bir teknoloji marketinden aynı kablodan bulabilirsiniz. Eliniz havya tutuyorsa kendiniz bile yapabilirsiniz ya da yakınlarda elektronik tamircisi varsa o bile yapabilir.
Fiyat konusunda birşey diyemiyeceğim Çünkü bu ss kablosu olayı başlı başına bir dünya. O kablonun yarısı uzunlukta olup 4 katı fiyata sahip ürünlerde mevcut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X