Şimdi Ara

Logitech ses kablosu kayboldu nasıl bir kablo almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • logitech z5400 kullanıyorum decoder ile pc arasında bağladığımız renkli uçlu olan ses kablom yok.yeniden bağlantımı gerçekleştirebilmem için bu kablodan nasıl temin edebilirim.Bu kablolar ne diye adlandırılır??

Logitech ses kablosu kayboldu nasıl bir kablo almalıyım.

• Aynısından bulabilirmisiniz bilmiyorum ama gittigidiyor, n11 gibi sitelerde stereo uzatma kablosu erkek erkek diye arattırabilirsiniz. Eğer hazır 3 lü renkli kablo bulamazsanız, tek tek 3 tane alıp kullanabilirsiniz.

Edit: Ayrıca ebayde aşağıdaki ürünü buldum.

http://www.ebay.com/itm/New-Logitech-Original-Cable-For-Logitech-Z5300-Z5500-/261670078071?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cecc08677

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 8 Aralık 2014; 17:51:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • Arkadaşlar ben de bu kabloyu arıyorum. İnternette biraz araştırdım ama bulamadım nereden edinebilirim?
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Orjinalini bulmanız biraz zor.
    Linkteki kablodan 3 tane alıp bağlantınızı yapabilirsiniz. Aynı teknoloji marketinde farklı boy ve kalitede ürünler de mevcut.
  • aeronics kullanıcısına yanıt
    Bunlar kesin uyumlu ve sorunsuz çalışır diyebilir miyiz? Bu arada linkteki epey pahalıya geliyor ve zaten sadece 1 tane kalmış.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Evet çalışır. Herhangi bir teknoloji marketinden aynı kablodan bulabilirsiniz. Eliniz havya tutuyorsa kendiniz bile yapabilirsiniz ya da yakınlarda elektronik tamircisi varsa o bile yapabilir.
    Fiyat konusunda birşey diyemiyeceğim Çünkü bu ss kablosu olayı başlı başına bir dünya. O kablonun yarısı uzunlukta olup 4 katı fiyata sahip ürünlerde mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.