Şimdi Ara

Logitech UE Mobile BOOMBOX Mercek Altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Logitech UE Mobile Boombox 

Yapısı: Taşınabilir 2.0 

Sürücü 2 x Full Range + 1 Pasif Radyatör

Sürücü Ebatı: 30 mm

Frekans Aralığı: 150 Hz - 18 kHz

Ses Çıkış Gücü: 2.5 W 

Hassasiyet: 78 dB 

Dahili Pil: Lithium Ion 

Bağlantı: Bluetooth ve Aux 

Profiller A2DP, AVRCP, HFP

Uyumluluk Bluetooth 4.0 ve Altı Cihazlar

Dahili Mikrofon Var

Dayanıklılık: 10 Saat

Şarj Süresi: 4 Saat

Çekim Mesafesi 15 m

Multi-Person access:Var

Ağırlık 286 gr

• Arkadaşlar şimdiden iyi seyirler diliyorum.

Minik bir parça armağanı;

• İncelemelerinizi keyifle izliyorum teşekkürler =)

• İnceleme için teşekkürler hocam. Şarkıyı da uzun zamandır arıyordum iyi oldu [:

• güzel bir şeye benziyor yalnız bana orta-üst seviye oyuncu kulaklığı lazım :) Turtle Beach,SteelSeries,LOGITECH,Asus,creative markalarından hangisini ve hangi serisini önerirsiniz?
    önceliğim oyun>müzik>film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paratuzağı -- 25 Ekim 2014; 20:19:07 >
  • Bu güzel inceleme ve Kavinsky için teşekkürler.

• İnceleme için teşekkürler. Bu arada konuşurken kullandığınız mikrofonu çöpe atsanız çok iyi olur video boyunca çıkan cızırtılar oldukça sinir bozucu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emeğine sağlık Üstad. İncelemenin içinde her şey var ve anlatım da oldukça keyifli.

İhtiyacım değil fakat yine de elektronik bir cihaz olması beni cezbetmesinde yeterli oldu.
  • Bu cihazların tümümün ederinin çok üzerinde fiyatlarla satıldığını düşünüyorum. Çin'den 25 TL getirtebileceğiniz tek hoparlörün verebileceğinden biraz daha fazlası için 250 TL istiyorlar. Bunun uç noktasını geçen gün D&R mazağasında denediğim Beats Pill'de yaşadım. 649 TL gibi astronomik bir fiyata satılan 15 cm'lik bu ürünü cep telefonumla bağlanarak denediğimde, içimden "bu fiyatta olduğuna göre sesi muhteşemdir" diye düşünürken son derece sıradan bir ses aldım. Akıl var mantık var. Siz ev sineması sistemine bile teki 649 TL'ye gayet güzel bir hoparlör alabilirsiniz. Bu ufacık hoparlörlerin bu boyla zaten fiziksel olarak mucize yaratmaları mümkün değil. Asla ne evinizdeki ne de arabanızdaki hoparlörlerin yerini tutamazlar. Hiç kimsenin bunları ciddi ciddi müzik dinlemek için aldığını düşünmüyorum. Bunlar ancak başka bir işle uğraşırken arkada fon yapsın diye kullanılabilecek ürünler. Açın Youtube'daki şu videoyu bir izleyin :
    http://www.youtube.com/watch?v=J8HW-QqxGmk

Bizde 500 TL üzerinde bir fiyatla satılan Jambox Jawbone ile 35 TL'ye satılan markasız Çin malı hoparlör ile karşılaştırılıyor. Ben aynısını Çin'den 25 TL'ye, kahvaltı ederken kenarda müzik dinlemek için aldım. Bozulursa ya da sıkılırsam atar yenisini alırım. Paranızı çöpe atmayın. Bu ebattaki hoparlörlere 100 TL'den fazla para vermeyin.

• Seko92 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyimlerini paylaştığın için yalnız malzeme kalitesi ve dayanıklılık da önemli. Mutlaka farklılıklar vardır, fakat ne denli değebilecek farklılıklar var görebilmek adına ben de aldım.
  • Ebayden aldığım şu üründen müthiş derecede memnunum, bu tip ürünlere ihtiyacı olupta bir ton para vermek istemeyenlere tavsiye ederim, ayrıca DH'nin bir incelemesini yapmasını isterim.
    http://www.dx.com/p/earson-er151-outdoor-sports-15w-bluetooth-v2-0-edr-speaker-w-micro-usb-black-291301

• Minimal ama başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için çok teşekkürler. Fakat şu reklamın sesini ayarlayın artık.. Çok yüksek. Gecenin bir yarısı milleti ayağa kaldırıyor..

• Philips sb5200g kullanan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

Ebayden aldığım şu üründen müthiş derecede memnunum, bu tip ürünlere ihtiyacı olupta bir ton para vermek istemeyenlere tavsiye ederim, ayrıca DH'nin bir incelemesini yapmasını isterim.

http://www.dx.com/p/earson-er151-outdoor-sports-15w-bluetooth-v2-0-edr-speaker-w-micro-usb-black-291301

ben kız arkadaşıma bundan alacakıtım ama bekleme lüksüm olmadığından tr'den ihome ibt24 aldım.sıfırı biraz pahalı ama uygun fiyatlı temiz 2inci el bulmuştum.ebay'de sizinkinden çok var.başarılı olmasa o kadar tutmazdı bence de.

bu tür ürünlerde kalite çok farkediyor.düzgün birşeyse boyutundan dolgun ses veriyor ama çoğu da teneke gibi.mesela HP'lerden uzak durun.

dinlediğiniz odanın köşesine yakın,mümkünse altı dolu ahşap büfe gibi bir yüzeye koyun.baslar çok daha güzel yayılıyor.

böyle bir hoparlörü arabada kulanma nedenini anlamadım.video'da duyduğum sese bakılırsa home ibt24 biraz daha uygun fiyatla daha dolgun ses ve daha temiz bas veriyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=tHqgUTjH6sU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 25 Mayıs 2015; 9:22:18 >

• Merhaba,
    Yeri mi bilemedim ama bende bu hoparlörden var. Iphone'um bu hoparlörü görüyor ancak Android'li telefonum hiç bir şekilde bulamıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
  • Faydalı bir inceleme olmuş, teşekkürler. Fakat incelenen ürün Boombox değil, Mini Boom. Boombox modeli bunun bir üstü, daha büyü ve taşıma saplı olanı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.