Şimdi Ara

Logitech Universal Araç içi Tutucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarampol

quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Manyetik aparatı G4'ün arka kapağıyla batarya arasına yerleştirebilir miyiz?

bu benim de kafamı kurcalamıştı, alıp denemeden bilemeyeceğiz sanırım

Spigen armor kılıf kullanıyorum, her seferinde tak çıkar mı yapılacak bilen var mı?
  • Ürün bittimi arkadaşlar ben linke tıklayamıyorum bi türlü :(
  • fiyatı 50-60tl arasında ama exogear tavsiye ederim. vantuzlu model (vantuz kısmı jöle kıvamında olmasada benzer yapıda) basketbol topu gibi yüzeylerede yapışıyor. cd girişi ve ızgaraya takılan tipleride var.
    http://urun.n11.com/arac-kiti/exogear-arac-telefon-tutacagi-exomount-touch-siyah-renk-P16445343
  • muratgnl kullanıcısına yanıt
    açıklamada kılıfın içine koyulabileceği yazıyor. kutu içeriğinden iphone 5 kılıfı çıkıyormuş, bu kılıfı taktığında hiç kullanmasanda oluyor(muş).
  • bitmiş la alamadım tüh tekrar koyar umarıım
  • Ürünü aldım ama vantuzunda sorun var sanırım cama yapışmakta zorlanıyor. Belki hatalı olanı bana geldi. İade edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tür manyetik ürünlerden uzak durun. İlk yapıştırmada güzel tutuyor sonra araç titreşimleri ile birlikte metalle temas yüzeyinden yavaş yavaş kayıyor ve bir süre sonra çat telefon düşüyor. Bu esnada panikle kaza bile yaptırır. Bir süre bunun daha kalitelisi nite markasını sattık ama müşterilerden bolca şikayet aldık. Metal parçayı telefona direkt yapistirirsaniz tutma güçlü oluyor ama kılıf içinde kesinlikle sorun yaşarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Birçok model kullandım logitech dahil. Antalya da yazın camda birşey bırakmaya da gelmiyor. Izgaraya takılanlardan aldım, ızgara oynak telefonu koyunca ağırlıktan asağıya bakmaya başlıyor. En son altta linktekinin siparişi verdim bakalım ondan memnuniyetim ne olacak.

Logitech Universal Araç içi Tutucu

http://www.gearbest.com/iphone-mounts-holders/pp_265554.html

Üründen memnun musunuz?

• ben bu üründen aldım. Cama yapışırken kıvırdığınız sarı nane kırıldı. Logitech'e mail attım bakan olmadı. Açıkçası logitech gibi bir markanın bu tarz yaklaşımından şaşkınlık duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Birçok model kullandım logitech dahil. Antalya da yazın camda birşey bırakmaya da gelmiyor. Izgaraya takılanlardan aldım, ızgara oynak telefonu koyunca ağırlıktan asağıya bakmaya başlıyor. En son altta linktekinin siparişi verdim bakalım ondan memnuniyetim ne olacak.

Üründen memnun musunuz?

10 gün oldu geleli, memnumum sağa sola savrulma yapmıyor. Yalnız su ayak kısımlarını takana kadar ter içinde kaldım. 10$ birşey değil tavsiye ederim. Linkteki resimlerde mıknatıslı kısım biraz çekim olarak zayıf gibi ama yerinden çıktığını görmedim. Sanırım telefon çalınca çekip alındığında kolayca gelsin ana malzemeyi en onemlisi usb girişini zorlamasın diye düşünmüşler.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Benim araba da usb giriş yok eğer alırsam şarj etme olayını nasıl yapabilirim?

• quote:

Hocam araçta kullanım şekliyle ilgili birkaç foto paylaşabilirmisiniz acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Direksiyona takilan bir model vardi o da guzel duruyordu. Hem hoparlorle gorusme esnadinda mikrofonda agzimizdan cikan sesi rahat alabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gearbest.com/car-gadgets/pp_184747.html
    bakın çok güzel bayadır kullanıyorum 9 ile 15 gün arasında geliyor boş yere o kadar çok para vermeye değmez..
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Arabanın çakmaklığına takılan usb şarj aparatları var. Onları kullanabilirsin, 2 usb portlulardan al işini görür.
  • brak13 kullanıcısına yanıt

• quote:

Arabanın çakmaklığına takılan usb şarj aparatları var. Onları kullanabilirsin, 2 usb portlulardan al işini görür.

Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.