Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: street_cops

quote:

Orjinalden alıntı: Intensifier

quote:

quote:

Ürün Mavi Bilgisayar'da da stoklara girmiş arkadaşlar. Hafta sonları yapılan %18 KDV indirimiyle Mavi'de de 135 TL'ye geliyor. Şu an 148 TL...

http://www.mavibilgisayar.com/ud/7199

hocam bence EW den almak daha mantıklı. hem world ile böle imkan varmış madem( kredi kartından anlamam pek ) bence 101 tl çok iyi fiyat, ellerinde varken al, kaçırma derim.

Haklısın hocam, ben de zaten en geç cumartesi günü alacağım bu ürünü ancak arkadaşlara alternatif gösterebilmek babında yazdım o mesajı da. Ürün birçok mağazada stokta yokken birer birer stoklara girmeye başladı. HB ve Mavi'de stok alarm servisine üye olduğumdan hemen uyarı geldi. Bu mouse'u iyice bilinç altıma yerleştirdim. Delirmeden alayım bari...

evet hocam, almak isteyen arkadaşlarında bilgisi olsun.
    sende tırlatmadan al biran evvel

Dünyanın en şık mouse'unu almak istiyorsan V450 Nano al. Kırmızısını.
    Boşver niteliklerini.

• Evet v450 de çok şık, lakin zevkler ve renkler tartışılmaz
    @Intensifier, sen EW ye git, canlı ikisinide gör incele, hangisi hoşuna giderse onu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 20 Mart 2009; 1:25:09 >
  • quote:

Evet v450 de çok şık, lakin zevkler ve renkler tartışılmaz
    @Intensifier, sen EW ye git, canlı ikisinide gör incele, hangisi hoşuna giderse onu al

Bugün Antares EW'den aldım sonunda VX Nano'mu. İk izlenim olarak süper diyebilirim. Şu an kurcalamakla meşgulüm...
  • quote:

quote:

Bugün Antares EW'den aldım sonunda VX Nano'mu. İk izlenim olarak süper diyebilirim. Şu an kurcalamakla meşgulüm...

hayırlı olsun kardeşim. güle güle kullan,
    bir kaç fotoğrafta senden bekleriz
    izlenimlerini, hoşuna giden yada gitmeyen şeyleri yazarsan alcak arkadaşlarımıza yol göstermiş oluruz

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kardeşim. güle güle kullan,
    bir kaç fotoğrafta senden bekleriz
    izlenimlerini, hoşuna giden yada gitmeyen şeyleri yazarsan alcak arkadaşlarımıza yol göstermiş oluruz

Hocam fotoğraf işi zor da ilk izlenimlerimi hemen paylaşayım: Öncelikle görünüş olarak çok karizmatik bir mouse olduğunu düşünüyorum VX Nano'nun. Ergonomisi ve zeminde kayışı da harika diyebilirim. Ele oturuşu da muntazam. Ürünün 3 yıl garantili olması da Logitech'in bir güzelliği denebilir. Bir de uzun pil ömrü var tabii ki. O da çok büyük bir artısı. Son olarak da ürüne ismini veren nano alıcı gerçekten harika. Eski mouse alıcım bir USB bellek kadardı ve onu çıkarıp bu nano alıcıyı takınca resmen notebook hafifledi, bi karizma geldi. Tabii mouse'u bu kadar övmemdeki neden daha önce dandik bir Microsoft mouse kullanıyor oluşum da olabilir. Ancak şunu söyleyebilirimki bu ürün kesinlikle parasını hak ediyor. Gerçi Logitech'in hangi ürünü hak etmiyor ki?

• Tekrar hayırlı olsun hocam,
    Ben şahsen hergün kullanırken şöyle bir bakıyorum, ya diyorum ne kadar şık ne kadar güzel yapmışlar. Bir gün olsun sıkılmadım kulanmaktan. Logitech gerçekten parasını sonuna kadar hakkeden ürünler üretiyor.
    Bir şey değilde, kendi kendime nazar değdireceğim.
  • Arkadaşlar; 26.03 - 29.03 tarihleri arasında Ankara Media Markt'ta LOGİTECH VX NANO peşin 99 tl'dir.Alacak olan arkadaşlarımız için çok güzel bir fiyat.

not: bugün gazeteden çıkan broşürde gördüm.Ankara dışındaki media marktlarda geçerlimi bilmiyorum. bu konuda herhangi bir bilgi vermemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 26 Mart 2009; 13:57:34 >
  • Ben de bugün aldım :) gerçekten güzel birşey, biraz daha inceleyip yazacağım düşüncelerimi.

99 falan da değil :D babalar gibi 140 verdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: balduk

Ben de bugün aldım :) gerçekten güzel birşey, biraz daha inceleyip yazacağım düşüncelerimi.

99 falan da değil :D babalar gibi 140 verdik.

hayırlı olsun hocam, güle güle kullan.
    inan 140 ı bile hakkeden bir ürün. gerek kalitesi ile, gerek kullanışı ile, gerekte müşteri hizmetleriyle.
    bekliyoruz izlenimlerini.
  • VX Nano yu bugün aldım ve kullanmaya başladım.tasarım harikası çok güzel bir mouse.adamlar gerçekten
    iyi yapmışlar.tek olumsuz tarafı tabi benim gibi autocad kullanıcıları için orta tuşun çift fonksiyonlu olması.çift fonksiyonlu olması
    yüzünden autocadte pan ve zoom yapamıyorum.onun için başka tuş atamak zorunda kaldım.buda beni baya bir yavaşlattı.sanırım vx
    revol. modelinde tekerlek tek özellikli onda zoom yapma şansımız varmış.bende bügün öğrendim..
    keşke vx nanonun da orta tekerleği tek tıklamalı olsaydı.diğer yönden almak isteyenler hiç düşünmeden alsınlar.şimdi bir mouse daha alıcam eğer
    alışamazsam.1 hafta deneyeyim bakalım...
  • Logitech Vx Nano ve LOGITECH - VX REVOLUTION KABLOSUZ NOTEBOOK LAZER MOUSE arasınad kaldım
    hangisi sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

Logitech Vx Nano ve LOGITECH - VX REVOLUTION KABLOSUZ NOTEBOOK LAZER MOUSE arasınad kaldım
    hangisi sizce?

Logitech vx nano gerçekten mükemmel.zaten kutusunu açarken bile insan etkileniyor.
    adamlar herşeyi düşünmüş.mükemmel bir mouse.süpre tarama yapıyor.neyse.vx revolution
    biraz daha büyük ama çok az.zaten incelemeler de var.yalnız bilgisayara taktığın aparatı vx nanodan
    çok daha büyük.ikiside çok güzel.eğer sende benim gibi autocad kullanıcısı isen tekerleğin kullanılması vx nanoda yok.çünkü çift tıkla
    malı olduğu için pan ve zoom komutunu başka tuşlara atamak zorunda kaldım.buda biraz beni yoruyor alışıcam gibi ama genede zor.
    eğer sizde böyle bir durum yoksa vx nano al derim.var ise vx revol.al derim onda tekerlek ayarı alttan yapılıyor.fakat onunda tekerleğinin
    algılaması 1-2 sn aarsı sürüyormuş.incelemelerde bulabilrsin.şimdi ben v470 blutooth olan mavi renk bir logitech var onun siparişini verdim
    bugün gelicek.gayet net bir mouse.sade ve rahat kullanımı var.dediğim gibi oyun için internet için günlük kullanım için süper ötesi bir mouse vx nano al derim

• teşekkürler yardımınız için.
    aslında vx nano yu çok beğendim. laptop için ideal.
    bana göre tek eksi yanı 2007 yılından beri kullanılıyor olması. eski teknoloji bir üründür diye uzak durdum biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

teşekkürler yardımınız için.
    aslında vx nano yu çok beğendim. laptop için ideal.
    bana göre tek eksi yanı 2007 yılından beri kullanılıyor olması. eski teknoloji bir üründür diye uzak durdum biraz.

teknolojisi hiçte eski değil öyle düşünme.öle olsa halan fiyat bu kadar pahalı olmaz.bence hiçbir eksiği
    yok.autocad kullanıcıları için hariç tabi...gönül rahatlığı ile alabilirsiniz...
  • nano alıcili daha hesaplı bi mause önerebilrmisiniz.. varmı bildiginiz bi ürün.. ve bu v470 in (bluetooth) notebook da batarya tüketimine etkisi nedir tahmini
  • quote:

Orjinalden alıntı: olecrani

nano alıcili daha hesaplı bi mause önerebilrmisiniz.. varmı bildiginiz bi ürün.. ve bu v470 in (bluetooth) notebook da batarya tüketimine etkisi nedir tahmini

http://www.exa.com.tr/logitech/mouselar/logitech_v450-339-5795.html dostum ben 1 hafta önce bu ürünü 75 e almıştım şimdi 64 e düşmüş kesinlikle kaçırma 12 ay gidiyor pili ayrıca ergonomiside iyi ele çok iyi oturuyor

• http://www.hizlial.com/%C3%87evre-Birimleri/Mouse/Logitech/Logitech-V450-Nano-Cordless-Laser-Siyah-Notebook-Mouse_30.025.1453.0063.htm
    63,25 e taksitli buldum.. alıcam sanırım. teşekkurler. bu arada forumda v450 nano kullanıcısıda epey var
  • yeni ürün alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun, güle güle kulanın.

@amele;öncelikle hayırlı olsun, haklısın o konuda biraz yoruyor insanı. bende mx518imde scrool tuşuna tıklayarak kullanıyordum bazı uygulamalarda. vx nanoda tekerin gerisindeki tuşa atadım o özelliği, başta zorlansamda şimdi alıştım :))

@kanoute, hocam kesinlikle eski teknoloji diye düşünme, gönül rahatlığı ile alabilirsin o konuda. vx revodan üstünlüğü nano alıcısı olması, notebook kullanıcıları içinde vazgeçilmez diyebilirim.

@olecrani; hocam daha hesaplı istiyorsan gözün kapalı v450 nano alabilirsin.
  • Arkadaşlar merhaba.2 gün önce gelen logitech v470 ile 1 hafta önce gelen logitech vx nano yu karşılaştırayım istedim.
    2 side mükemel.v470 in 10m gibi gerçek bir çekim mesafesine sahip.ergonomik kullanımı kolay.vx nano tk kelime ile
    mükemmel.foto ekliyorum...

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amele -- 14 Nisan 2009; 22:24:41 >

• Bunlarda diğer fotolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amele -- 14 Nisan 2009; 22:30:17 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.