Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: amo

Arkadaşlar ben bu Vx Nano'yu taaa 2007 ekimde almıştım. o günden buyana laptopa en az 10 defa format atmışımdır ama mausun pili hala bitmek bilmiyor. hayret bişey. ben hayatımda bu kadar uzun süre dayanan bir pil daha görmedim. adamlar harbiden çok sağlam bir alet yapmışlar.

hay maşallah
    valla ne denirki helal olsun yani.
    pili benim o kadar gitmiyor, nedenine gelirsek bütün gün çalışıyor alet. günde yaklaşık 15-16 saat
  • street_cops hocam çok teşekkür ederim. hemen deniyorum.
    peki scrollun sağ ve sol tıklamalarını siz ne olarak kullanıyorsunuz.alternatif olarak bilgi verirmisiniz.ben sayfaları sağa ve sola kaydırmada pek bir verim alamıyorum cubuğu tutarak kaydırmak daha kolayıma geliyor.

teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *AYTACH*

street_cops hocam çok teşekkür ederim. hemen deniyorum.
    peki scrollun sağ ve sol tıklamalarını siz ne olarak kullanıyorsunuz.alternatif olarak bilgi verirmisiniz.ben sayfaları sağa ve sola kaydırmada pek bir verim alamıyorum cubuğu tutarak kaydırmak daha kolayıma geliyor.

teşekkür ederim.

Sağ sol scrola web sayfası için ileri geri,
    Sol öndeki 2 düğmeye ses açma kısma,
    Orta düğmeye ise MUTE'u atadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 26 Şubat 2009; 22:40:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

quote:

Orjinalden alıntı: harunresitz

Arkadaşlar logitech nano topluluğu oluştursaydınız buraya sağlam olurdu aslında?

evet hocam olabilir aslında. fakat bu konu kullanıcı inlemeleri bölümündede olduğu için ayrı bir konu açarak nano topluluğu oluşturabilriz. sorunlarımızı orda dile getirerek ortak çözümler bulabiliriz. ben bir boş vaktime ayarlama yapayım. kullanıcı listesini çıkartayım.sonra konu açarız

Bence Logitech mouse topluluğu kuralım. VX Revo ile MX Revo'yu dışarda bırakmayalım :)

• quote:

Orjinalden alıntı: *AYTACH*

street_cops hocam çok teşekkür ederim. hemen deniyorum.

teşekkür ederim.

ben şuan web sayfasını sağa sola kaydırmak için kullanıyorum, ama dediğin gibi pek verimli değil. bende çubuğu tutarak kullanıyorum.
    ama şimdi dank etti kafama bende bir bakıyım dedim, bir sürü özellik atanabiliyormuş.
    en baş menüde 7.left scrollu seç, scrolu sola çekince ne olması istediğini ayarla, daha fazla program için other seçeneğini seç ve açılan pencerede yapmak istediği seçebilirisin
    aynı şekilde 8.right scroll içinde aynısını uygula

• quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: harunresitz

Arkadaşlar logitech nano topluluğu oluştursaydınız buraya sağlam olurdu aslında?

evet hocam olabilir aslında. fakat bu konu kullanıcı inlemeleri bölümündede olduğu için ayrı bir konu açarak nano topluluğu oluşturabilriz. sorunlarımızı orda dile getirerek ortak çözümler bulabiliriz. ben bir boş vaktime ayarlama yapayım. kullanıcı listesini çıkartayım.sonra konu açarız

Bence Logitech mouse topluluğu kuralım. VX Revo ile MX Revo'yu dışarda bırakmayalım :)

olabilir tabiki hocam. hatta logitech mouse ve klavye kullanıcıları topluluğu kurabiliriz. müsait bir zamanda bir ayarlama yapalım

• Ben scroll'un sağ-sola kaydırma butonlarına ses ayarını atadım, tavsiye ederim. Çok kullanışlı oluyor.
  • Bugün itibariyle ürünün fiyatı Teknosa'da 164.90 TL, EW'de ise 135 TL idi. Şu mouse'u bana ucuza bulabilecek var mı?
  • çok şık fare güle güle kullan elinde paralansın
    bende de lx7 var tekerleği hemen gevşemişti.fps oyunlarında tam performans alamıyorum.
    bunun gibi fare lazım ama pahalı bunlarda
  • VX Revo'yu 50 TL'ye sattım bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Ben scroll'un sağ-sola kaydırma butonlarına ses ayarını atadım, tavsiye ederim. Çok kullanışlı oluyor.

olabilir hocam. peki bu ses olayı sadece windows media playerdemi oluyor, yoksa bütün oynatıcılardada hükmedebiliyomuyuz.

@Intensifier, hocam en uygun darty fakat stokta yok. bir süre bekle bence belki gelir stoklara.
    yada ondan sonra en uygun ew sanırım. eğer 135 veririm dersen ew den al bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

çok şık fare güle güle kullan elinde paralansın
    bende de lx7 var tekerleği hemen gevşemişti.fps oyunlarında tam performans alamıyorum.
    bunun gibi fare lazım ama pahalı bunlarda

çok teşekkür ederim hocam, daha iyileri sizlerin olsun inşallah

yanlız bu mouse pek oyun için değil. bunla oyun pek sarmaz gibi, ara sıra açıp oynamak için yeterli ama sürekli oynanmaz yani
    eğer full oyun oynarım dersen mx518(bizzat kullanıyorum oyunlarda ve çok memnunum); yada g5 düşünebilirsin,

@sofokles2000; alan arkadaşada sanada hayırlı olsun hocam. alan güzel bir ürünü güzel bir fiyata aldı .

• arkadaşlar,

bende de nano var ancak bilgisayar görmüyor çoğu zaman, , lazer alıcısı bi çalışıyo bi çalışmıyo sanırım anlamadım
    aynı sorun olan varm??,
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

arkadaşlar,

bende de nano var ancak bilgisayar görmüyor çoğu zaman, , lazer alıcısı bi çalışıyo bi çalışmıyo sanırım anlamadım
    aynı sorun olan varm??,

caver, ben öyle bir sorunla karşılaşmadım ama alıcı arızalanmış olabilir.
    forumda ürünlerinde problem olan bir kaç arkadaşımız logitech kurumsal ofisi ile irtibata geçti, ürünün faturasını scan edip göndermesini istemişler. ve yeni ürünü arkadaşa göndermişler.
    seninde eğer garantili ürünse ve faturası duruyorsa hemen logitechle irtibata geç. Orda bir Türk arkadaş seninle ilgilenicek.sana yapman gerekenleri söylerler, muhtemelen sanada yeni ürün gönderirler.yada farklı bir çözüm sunabilirler.

Logitech Ücretsiz Müşteri Destek Hattı :
    00800 44 882 5862

• saol street

aradım cepten, numara yanlış veya eksik diyor..
    ürünü 2007.11. ayda almışım,
    umarım gecmemiştir, enaz 2 yıl garantili olması gerekmektedir değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 28 Şubat 2009; 16:43:01 >
  • rica ederim caver.
    logitech ürünleri 3 yıl garantili oluyor bildiğim kadarıyla, yani benim nanoda 3 yıl yazıyor. seninde daha garantin devam etmekte, için rahat olsun.
    o numaranın öyle demesi ilginç, sanırım cep telefonları bu ücretsiz hatlara kapalı. sen birde ev telefonundan aramayı dene istersen. gene sonucu buraya yazarsan sevinirim.

sana bahsettiğim konuyuda buldum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_29981479/tm.htm
    cihan841, nickli arkadaşında mx revosunun yenisini gönderdiler. istersen kendisiylede irtibata geçip bilgi alabilirsin.

• quote:

rica ederim caver.
    logitech ürünleri 3 yıl garantili oluyor bildiğim kadarıyla, yani benim nanoda 3 yıl yazıyor. seninde daha garantin devam etmekte, için rahat olsun.
    o numaranın öyle demesi ilginç, sanırım cep telefonları bu ücretsiz hatlara kapalı. sen birde ev telefonundan aramayı dene istersen. gene sonucu buraya yazarsan sevinirim.

sana bahsettiğim konuyuda buldum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_29981479/tm.htm
    cihan841, nickli arkadaşında mx revosunun yenisini gönderdiler. istersen kendisiylede irtibata geçip bilgi alabilirsin.

bende cepten denedim, dediğin gibi yanlış bir numara çevirdiniz diyor.
    http://www.logitech.com/index.cfm/home/&cl=tr,tr bu logitechin sitesi. bir şey dikkatimi çekti, çalışma saatlerimiz haftaiçi 10:00- 19:00 diyor. sen pazartesi ev telefonundan ara. inşallah sonuç alırsın, kolay gelsin

edit: bir önceki mesajı değiştir diyceğime alıntı yapmışım, kafa yerinde değilki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 28 Şubat 2009; 21:41:08 >

• quote:

arkadaşlar,

aynı sorun olan varm??,

Merhaba,
    Pil durumunu kontrol ettiniz mi?
    Ya da alıcının takılı olduğu USB portunu değiştirmeyi denediniz mi?
    Alıcı USB porta takılıyken mi restart ediyorsunuz ve o zaman mı çalışmıyor?
  • quote:

quote:

arkadaşlar,

aynı sorun olan varm??,

Merhaba,

street deneyeyim ozaman yarın sonucu yazarım

sofokles2000
    evet hepsini denedim,

üründe bir türlü stabil çalışmayı sağlayamadım, bir süre cok düzgün çalışırken bir süre çalışmıyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 1 Mart 2009; 10:46:28 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar,

aynı sorun olan varm??,

Merhaba,

street deneyeyim ozaman yarın sonucu yazarım

sofokles2000
    evet hepsini denedim,

üründe bir türlü stabil çalışmayı sağlayamadım, bir süre cok düzgün çalışırken bir süre çalışmıyor,

tamam caver bekliyoruz.

sofoklesin dediklerinide denediğine göre, demekki üründe bir arıza var. bu durumdada büyük ihtimal yeni ürün verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 1 Mart 2009; 14:30:10 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.