Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Intensifier

Ben de bir adet Logitech VX Nano almayı düşünüyorum ama nette en uygun yerde bile 150 TL! Daha uygun bir yer bilen varsa yazabilir mi acaba? MM veya EW'lerde daha uygun mudur ki? Şimdiden teşekkürler...

hocam Ankaradaysan antares deki ew de 135 ti en son. ama halen bu fiyattamıdır bilemiyorum. sen telefonla ulaşıp kesin bilgi alıp öyle gidersen daha iyi olur

ew müşteri hizmetleri: 0212 3180999 burdan mağaza numarasını alıp, o şekilde sorabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

quote:

Ben de bir adet Logitech VX Nano almayı düşünüyorum ama nette en uygun yerde bile 150 TL! Daha uygun bir yer bilen varsa yazabilir mi acaba? MM veya EW'lerde daha uygun mudur ki? Şimdiden teşekkürler...

hocam Ankaradaysan antares deki ew de 135 ti en son. ama halen bu fiyattamıdır bilemiyorum. sen telefonla ulaşıp kesin bilgi alıp öyle gidersen daha iyi olur

ew müşteri hizmetleri: 0212 3180999 burdan mağaza numarasını alıp, o şekilde sorabilirsin.

Evet, Ankara'dayım. Bu arada teşekkürler hocam. Hem ilgin, hem de inceleme için...

•  ''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!)

merhaba arkadaşlar bende bugün V450 nano cordless laser notebook mouse aldım vatan bilgisayardan 73 liraya. ürünü media markt'da incelemiştim ama kutulu ürün stoklarında olmadığı için alamamıştım, içerisinde iki adet pil ile birlikte geliyor ve son derece zarif bir alet. Ürünle ilgili bilgiye ihtiyacı olan arkadaş olursa yardımcı olabilirim
  • quote:

quote:

quote:

Evet, Ankara'dayım. Bu arada teşekkürler hocam. Hem ilgin, hem de inceleme için...

rica ederim hocam. ne demek, her zaman yardımcı olurum

• quote:

Orjinalden alıntı: harunresitz

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!)

merhaba arkadaşlar bende bugün V450 nano cordless laser notebook mouse aldım vatan bilgisayardan 73 liraya. ürünü media markt'da incelemiştim ama kutulu ürün stoklarında olmadığı için alamamıştım, içerisinde iki adet pil ile birlikte geliyor ve son derece zarif bir alet. Ürünle ilgili bilgiye ihtiyacı olan arkadaş olursa yardımcı olabilirim

güle güle kullan hocam,çok güzel bir ürün almışsın fiyat normal. bir kaç ay evvel yakın bir arkadaşıma aldık, sanırım bu civarda bi fiyatı vardı. şuanda çok memnun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 22 Şubat 2009; 22:34:06 >

• Arkadaşlar logitech nano topluluğu oluştursaydınız buraya sağlam olurdu aslında?
  • quote:

quote:

Merhaba,
    Ben İstanbul'da Darty'den 119 TL'ye aldım VX Nano'yu... :)

• quote:

Orjinalden alıntı: harunresitz

Arkadaşlar logitech nano topluluğu oluştursaydınız buraya sağlam olurdu aslında?

evet hocam olabilir aslında. fakat bu konu kullanıcı inlemeleri bölümündede olduğu için ayrı bir konu açarak nano topluluğu oluşturabilriz. sorunlarımızı orda dile getirerek ortak çözümler bulabiliriz. ben bir boş vaktime ayarlama yapayım. kullanıcı listesini çıkartayım.sonra konu açarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

quote:

quote:

Merhaba,

hocam hayırlı uğurlu olsun. güzel günlerde kullanın.
    çok çok ama çok iyi bir fiyata almışsınız, tebrikler.
    gerçekten şuandaki dolar fiyatlarına bakılırsa ve piyasa 150 den aşağı bulmak zorken, gerçekten süper fiyat hocam.
    güle güle kullanın,
    fotoğraf çekme imkanınız imkanınız var ise bir kaç fotoğrafta sizden bekliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Darty sitesinde buldum ama maalesef stokta yok. Ayrıca EW'de de 135 TL imiş. Darty'de stokta olsaydı netten hemen alacaktım...

http://www.darty.com.tr/e_commerce/KABLOSUZ-MOUSE/LOGITECH/910-000255-VX-NANO-C/L-LASER-p-12426-c-41.htm

• street_cops kardeş eline sağlık çok güzel tanıtmışsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Darty sitesinde buldum ama maalesef stokta yok. Ayrıca EW'de de 135 TL imiş. Darty'de stokta olsaydı netten hemen alacaktım...

http://www.darty.com.tr/e_commerce/KABLOSUZ-MOUSE/LOGITECH/910-000255-VX-NANO-C/L-LASER-p-12426-c-41.htm

hocam bir süre bekle bakalım, tekrar stoklara girebilir. Yada müşteri hizmetlerini ara ve gelip gelmeyeceğini sor. sonucuda buraya bildirisen sevinirim. alcak arkadaşlar fikir olur

• quote:

Orjinalden alıntı: omerismet

street_cops kardeş eline sağlık çok güzel tanıtmışsın.

teşekkürler kardeş. elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışıyoruz
  • @street_cops

Darty müşteri hizmetlerine attığım mail'e gelen cevap:

quote:

Sayın X,

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.Ekte belirtmiş olduğunuz Logitech marka 910-000255 VX NANO C/L LASER şuanda web ve Ankara mağaza stoklarında bulunmamaktadır.

Bilgilerinize Sunulur

Saygılarımızla,

DARTY Müşteri Hizmetleri
    0212 248 88 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intensifier -- 26 Şubat 2009; 0:15:31 >
  • arkadaşlar benim ürün elime ulaştı.çok memnunum.fakat scrollu az bir hareketle çok sayfayı taramayı istiyorum bunu nasıl atayabilirim program ingilizce olduğu için çözemedim.yani az scroll tıklamasıyla cok sayfa taraması.şuan tekerleği cok döndürmem grekiyorki 2-3 santim sayfa aşağıya insin.birde scrollum biraz gevsek gibi herkeste bölemi.

ben gittigidiyordan 81 tl ye aldım.sıfır.
  • quote:

@street_cops

Darty müşteri hizmetlerine attığım mail'e gelen cevap:

quote:

Sayın X,

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.Ekte belirtmiş olduğunuz Logitech marka 910-000255 VX NANO C/L LASER şuanda web ve Ankara mağaza stoklarında bulunmamaktadır.

Bilgilerinize Sunulur

Saygılarımızla,

DARTY Müşteri Hizmetleri
    0212 248 88 00

hocam ozaman bekle bir süre, inşallah gelir stoklara. bu bekleme zarfında belki bir indirim falan denk gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: *AYTACH*

arkadaşlar benim ürün elime ulaştı.çok memnunum.fakat scrollu az bir hareketle çok sayfayı taramayı istiyorum bunu nasıl atayabilirim program ingilizce olduğu için çözemedim.yani az scroll tıklamasıyla cok sayfa taraması.şuan tekerleği cok döndürmem grekiyorki 2-3 santim sayfa aşağıya insin.birde scrollum biraz gevsek gibi herkeste bölemi.

ben gittigidiyordan 81 tl ye aldım.sıfır.

hocam hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.
    gevşeklik konusu normaldir sanıyorum. tam anlayabilmemiz için dokunup bakmamız lazım ki oda imkansız

scrol ayarına gelirsek;

hocam burda işaretlediğim kısımdakini sağa sola çekerek slow(yavaş), fast(hızlı) olarak ayarlayabilirsin. kendine uygun hızı deneyerek bulucaksın.
    eğer farklı programlarda farklı hızlar olsun istersen, sağda yukarda, 2.select program bölümünden istediğin programı seçerek ona göre ayar yapabilirsin.
    === örnek: internet exploreri seç ve nette sayfaları hangi hızla indirceğini ayarla ve sağ aşağıda apply butonuna bas, kaydolsun. yada microsoft office wordü seçerek worddeki hızı ayarlayabilirsin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nazaragustos

arkadaslar neden kimse v550 nano'yu ovmuyor ya bi tek ben mi varim bunun kullanicisi

bütün logitechler kardeş hocam v550de çok güzel, hoş bir mouse.
    sende bi kaç resim koy onun üstündede konuşalım tartışalım hocam

edit: ilk resim benden

cok şık bir mause mus.cok begendim.

• Arkadaşlar ben bu Vx Nano'yu taaa 2007 ekimde almıştım. o günden buyana laptopa en az 10 defa format atmışımdır ama mausun pili hala bitmek bilmiyor. hayret bişey. ben hayatımda bu kadar uzun süre dayanan bir pil daha görmedim. adamlar harbiden çok sağlam bir alet yapmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nazaragustos

arkadaslar neden kimse v550 nano'yu ovmuyor ya bi tek ben mi varim bunun kullanicisi

bütün logitechler kardeş hocam v550de çok güzel, hoş bir mouse.
    sende bi kaç resim koy onun üstündede konuşalım tartışalım hocam

edit: ilk resim benden

cok şık bir mause mus.cok begendim.

evet hocam güzel mouse.
    eee nede olsa designed by logitech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 26 Şubat 2009; 13:05:24 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.