Şimdi Ara

Logitech VX Nano tekerlek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer bu fareden aranızda almayı düşünen/alacak olan varsa tekerleğinin ihtiyaçlarını ne şekilde karşılayacağını düşünsün. İki ay önce aldığım Logitech VX Nano faremin meşhur sürtünmesiz tekerleği artık sürtünmesiz değil; garantiye de gönderdim, sağlam ürün diye geri gönderdiler. Şekli mekli güzel ancak öyle rahat rahat tekerleği döndüremeyeceksiniz. Sorun yaşamamış olanlar olabilir ancak yabancı forumlara baktığımda çok yaygın bir sorun olduğu görünüyor.

Bu arada artık aletin garantisini de bozmaya karar verdim, içini açıp gerekli müdaheleyi yapmayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşların da bildiklerini esirgememelerini rica ediyorum.

• pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencizdim

Arkadaşlar eğer bu fareden aranızda almayı düşünen/alacak olan varsa tekerleğinin ihtiyaçlarını ne şekilde karşılayacağını düşünsün. İki ay önce aldığım Logitech VX Nano faremin meşhur sürtünmesiz tekerleği artık sürtünmesiz değil; garantiye de gönderdim, sağlam ürün diye geri gönderdiler. Şekli mekli güzel ancak öyle rahat rahat tekerleği döndüremeyeceksiniz. Sorun yaşamamış olanlar olabilir ancak yabancı forumlara baktığımda çok yaygın bir sorun olduğu görünüyor.

Bu arada artık aletin garantisini de bozmaya karar verdim, içini açıp gerekli müdaheleyi yapmayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşların da bildiklerini esirgememelerini rica ediyorum.

Valla ben 10 gün aldı alalı çok memnunum.İnşaallah böyle bir sorun ile karşılaşmam...sorunların giderilemesi ile
    alakalı neler biliyorsanız burada paylaşmanızdan çok memnun oluruz...

• Yenisini yolluyorlar falan diye sözler dolaşıyordu :) sana denk gelmedi mi böyle birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech M305 Bağlantı Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Razer Viper Mini
    21 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.