Bildirim
Logitech Wireless Gamepad F710 (20. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
yeni çıktığı için şu an türkiyede sadece bir sitete de var. yabancı sitelerden araştırdığım kadarıyla SONY SIXAXIS gamepad ile kıyaslanıyor. en büyük artısı pilli olmaması usb den şarj edilebiliyor. alman malı olmasıda sağlam olduğunun bir göstergesi bence. tabiki alıp deneyip kullandıktan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.
yorumlarını merakla bekliyoruz
birde kaç lira bu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unal83 -- 3 Haziran 2011; 8:32:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: unal83
quote:
yeni çıktığı için şu an türkiyede sadece bir sitete de var. yabancı sitelerden araştırdığım kadarıyla SONY SIXAXIS gamepad ile kıyaslanıyor. en büyük artısı pilli olmaması usb den şarj edilebiliyor. alman malı olmasıda sağlam olduğunun bir göstergesi bence. tabiki alıp deneyip kullandıktan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.
birde kaç lira bu ?
70 tl fiyatı var. uygun bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: tanreall
hangi gerekçeyle ? henüz kullanan kişilerden bir yorum almadık ve gerekli incelemeyi detaylı olarak gerçekleştirmedik. marka mantığıyla bu iş olmaz
Bu markayı kaç defa duydun ki? 70 TL fiyatı varmış.Risk edip bilmediğim bir markayı alacağıma bildiğim ve kalitesinden emin olduğum bir markayı tercih ederim. -
quote:
cidden hoşuma gitti benim youtube' da incelemelerini de yaptım bayağı kaliteli duruyor. pil olmaması da çok hoş, bataryası var. daha fazla inceleme yaparak alan kullanan arkadaşların da görüşüyle sabit bir fikre varabiliriz -
quote:
quote:
quote:
birde kaç lira bu ?
70 tl fiyatı var. uygun bence.
Hem PİLSİZ hem PS3 uyumlu
Keşke f710 almadan önce bunu görseydim.
hemde aynı fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unal83 -- 3 Haziran 2011; 13:51:02 >
-
yön tuşları ayrık sevmiyorum
logiteck in yön tuşlarıda bitişik ama çok ufak parmağımı ağırtıyor.
la arkadaş şu kontorland kablosuz yapsaydı iyi olacaktı ama yok
veya ben bulamadım -
quote:
quote:
quote:
quote:
birde kaç lira bu ?
70 tl fiyatı var. uygun bence.
Hem PİLSİZ hem PS3 uyumlu
Keşke f710 almadan önce bunu görseydim.
hemde aynı fiyat
pişman olacak bir durum yok hocam rahat ol sen. F710 büyük ihtimal daha kalitelidir zaten fakat yine de incelemek lazım geldiğini düşünüyoruz o yüzden bakıyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
yön tuşları ayrık sevmiyorum
logiteck in yön tuşlarıda bitişik ama çok ufak parmağımı ağırtıyor.
la arkadaş şu kontorland kablosuz yapsaydı iyi olacaktı ama yok
veya ben bulamadım
yön tuşuları ayrık gibi gözüküyor ama ayrık değil sony sisaxsis gibi yani yön tuşarının 4 düde tek tek buton halinde değil. -
aşğadaki linkte konusunu var özellikleri belirtiliyor. yorumları buraya yazalım.
http://forum.donanimhaber.com/m_49604289/tm.htm -
bence logitech f710 un yanından bile geçemez ps3 ile işim olmaz pil olayına gelince pil daha iyi bataryanın şarj olmasıyla uğraşamam...takarım yeni pili olur biter..bataryanın ömrü bittiğinde uğraşamam ara bul vs..foto makinelerinde oldugu gibi pilli tercihimdir bana göre pil artıdır batarya eksi...birde logitech gibi kaucuk yapısı var mı bunun ...ben 14 saat kesintisiz oynadım pes 2011 bişey olmadı ps 3 sony pad ile 2 saat oynayınca elim kızarıyor kısaca logitech f710 forever
http://img813.imageshack.us/img813/8153/20173808.jpg
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALPER31
bence logitech f710 un yanından bile geçemez ps3 ile işim olmaz pil olayına gelince pil daha iyi bataryanın şarj olmasıyla uğraşamam...takarım yeni pili olur biter..bataryanın ömrü bittiğinde uğraşamam ara bul vs..foto makinelerinde oldugu gibi pilli tercihimdir bana göre pil artıdır batarya eksi...birde logitech gibi kaucuk yapısı var mı bunun ...ben 14 saat kesintisiz oynadım pes 2011 bişey olmadı ps 3 sony pad ile 2 saat oynayınca elim kızarıyorkısaca logitech f710 forever
SONY nin kollarını bende sevmiyorum
f710 u abarttığın kanaatindeyim
yada sen başka bi f710 kullanıyorsun biz başka
-
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
quote:
Orijinalden alıntı: ALPER31
bence logitech f710 un yanından bile geçemez ps3 ile işim olmaz pil olayına gelince pil daha iyi bataryanın şarj olmasıyla uğraşamam...takarım yeni pili olur biter..bataryanın ömrü bittiğinde uğraşamam ara bul vs..foto makinelerinde oldugu gibi pilli tercihimdir bana göre pil artıdır batarya eksi...birde logitech gibi kaucuk yapısı var mı bunun ...ben 14 saat kesintisiz oynadım pes 2011 bişey olmadı ps 3 sony pad ile 2 saat oynayınca elim kızarıyorkısaca logitech f710 forever
SONY nin kollarını bende sevmiyorum
f710 u abarttığın kanaatindeyim
yada sen başka bi f710 kullanıyorsun biz başka
dostum abarttıgım bişey yok ki sadece bana göre daha iyi dedim f710 bunu yapıyor şunu yapıyor demedım ama 14 saat oynayıpta yormayan tek pad bu.... benim düşüncemi söyledim yani kesinlikle öyle demedim.ama yine de söylüyorum bana göre en yisi f 710
-
evet uçmaya gerek yok ya en iyisi falan demeye lüzum yok. Xbox360 wireless controller var bundan önce. -
bana göre diyince siz ne anlıyorsunuz ? -
quote:
evet uçmaya gerek yok ya en iyisi falan demeye lüzum yok. Xbox360 wireless controller var bundan önce.
evet çok kaliteli bir gamepad ama taki ps1 den beri sony tarzı gamepadlere alıştıktan sonra xbox360 kontrollerle oyun oynamak kolay değil açıkçası biraz tarz meselesi. -
quote:
quote:
evet uçmaya gerek yok ya en iyisi falan demeye lüzum yok. Xbox360 wireless controller var bundan önce.
evet çok kaliteli bir gamepad ama taki ps1 den beri sony tarzı gamepadlere alıştıktan sonra xbox360 kontrollerle oyun oynamak kolay değil açıkçası biraz tarz meselesi.
o kısmına katılıyorum tabiki alışkanlıkları farklıdır herkesin. şu an 2 tane F710 var pc kasasını salondaki led tv ye bağlıyorum çok zevkli oluyor. Pes2011 de mutlu mesut arkadaşlarıma sahaları dar ediyorum
-
-
incelemelerini bekliyoruz -
Arkadaşlar f710 la ilgili bi sorunum var.
Prince of Persia oynuyorum. Button 1,2,3,4,5,6,7,8,10 bunları nası anlıcaz :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X