Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuya uyumsuz mu olacak bilmiyorum ama..

Şu ürünler acaba pc ile uyumlumu contoller ve şarj birlikte..

Sanırım wireless alıcısı (wireless receiver) almak gerekiyor..

wireless receiverle birlikte pcde kullanılırmı bunlar.. ?

Logitech Wireless Gamepad F710

veya bu ..?

Logitech Wireless Gamepad F710

• evet kullanılır. wireless alıcıyı takacaksın bilgisayarına daha sonra gamepadi tanıtacaksın sorunsuz bir şekilde kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

evet kullanılır. wireless alıcıyı takacaksın bilgisayarına daha sonra gamepadi tanıtacaksın sorunsuz bir şekilde kullanırsın

bu ürünleri gg sitesinde gördüm siyah padi satan kişi pc ile uyumlu deildir malesef dedi insan bi tereddüt yaşıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: woltaj_07

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

evet kullanılır. wireless alıcıyı takacaksın bilgisayarına daha sonra gamepadi tanıtacaksın sorunsuz bir şekilde kullanırsın

bu ürünleri gg sitesinde gördüm siyah padi satan kişi pc ile uyumlu deildir malesef dedi insan bi tereddüt yaşıyo

şimdi şöyle bir şey var orjinal xbox360 gamepad'se wireless alıcı alırsın bir tane takarsın çalışır. o ürün çakmaysa bilemem tabiki ama gerçek gibi duruyor. belki de wireless alıcı yoktur yanında ondan çalıştıramazsınız demiştir.

• benim bildiğim bi vericisi var ama orjinal değil.yani aslen uyumlu değil ama bi aparatla kullanılıyor
    oda bazen sorun oluyormuş.geç tepkime gibi durumlar oluyormuş.

türkiyede nerde satılıyor bilmiyorum.koreden bi siteden alınıyormuş verici galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal83

Arkadaşlar f710 la ilgili bi sorunum var.

Prince of Persia oynuyorum. Button 1,2,3,4,5,6,7,8,10 bunları nası anlıcaz :D

f710 un kutusundan kolay kullanım kılavuzu mudur nedir bişey cıkıyor. origami sanatıyla katlanmış bir kitapçık yada brosur de diyebilirim :) acarken parcaladım bende :D orda numaralar yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampelt

quote:

Orijinalden alıntı: unal83

Arkadaşlar f710 la ilgili bi sorunum var.

Prince of Persia oynuyorum. Button 1,2,3,4,5,6,7,8,10 bunları nası anlıcaz :D

f710 un kutusundan kolay kullanım kılavuzu mudur nedir bişey cıkıyor. origami sanatıyla katlanmış bir kitapçık yada brosur de diyebilirim :) acarken parcaladım bende :D orda numaralar yazıyor.

parçaladın mı ?
  • adamlar oyle bir katlamış ki bende icinde bisey yazıyor sandım. acarken sıkıldım yırtarak actım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

yeni çıktığı için şu an türkiyede sadece bir sitete de var. yabancı sitelerden araştırdığım kadarıyla SONY SIXAXIS gamepad ile kıyaslanıyor. en büyük artısı pilli olmaması usb den şarj edilebiliyor. alman malı olmasıda sağlam olduğunun bir göstergesi bence. tabiki alıp deneyip kullandıktan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

Bir kaç mesaja daha aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmışsın, sen mi ithal ediyorsun bu kolları anlamadım ki? :)

Hadi öyle olsun, sorun yok, vallahi yok.

Ama;

Pilli olması F710'a göre avantaj demişsin, bir de eklemişsin pili şarj edildikten sonra 8 saat gidiyor. yeterli bir süre bence diye. (Saat! Bildiğimiz saat yani. Hani şu 60 dakikalık olanlardan)

Gamepad perileri benden habersiz değiştirmiyorsa F710'un pilleri 3, (yazıyla üç, romen rakamıyla III) aydır içinde, aletin pilli olduğunu unutacağım.

Fiyatı da 70 tl diyorsun. Eh biraz insaf artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glenn quagmire -- 9 Haziran 2011; 12:54:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wampelt

adamlar oyle bir katlamış ki bende icinde bisey yazıyor sandım. acarken sıkıldım yırtarak actım :))

iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: glenn quagmire

quote:

yeni çıktığı için şu an türkiyede sadece bir sitete de var. yabancı sitelerden araştırdığım kadarıyla SONY SIXAXIS gamepad ile kıyaslanıyor. en büyük artısı pilli olmaması usb den şarj edilebiliyor. alman malı olmasıda sağlam olduğunun bir göstergesi bence. tabiki alıp deneyip kullandıktan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

Bir kaç mesaja daha aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmışsın, sen mi ithal ediyorsun bu kolları anlamadım ki? :)

Ama;

Pilli olması F710'a göre avantaj demişsin, bir de eklemişsin pili şarj edildikten sonra 8 saat gidiyor. yeterli bir süre bence diye. (Saat! Bildiğimiz saat yani. Hani şu 60 dakikalık olanlardan)

Gamepad perileri benden habersiz değiştirmiyorsa F710'un pilleri 3, (yazıyla üç, romen rakamıyla III) aydır içinde, aletin pilli olduğunu unutacağım.

Pil olayına %100 katılıyorum

• quote:

quote:

Ama;

ekleme
    vatanda indirim olunca f710 da 67 lira civarına geliyor.
    bimeks de de 67 liraydı.şimdi bilmiyorum
    ben 61 e aldım

edit :
    bimeks de 66.30
    http://www.bimeks.com.tr/urun/116578/logitech-f710-kablosuz-gamepad-940-000118-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 9 Haziran 2011; 23:53:05 >

• Bimekste %20 indirim başladı 12 hazirana kadar. şuan fiyat gayet güzel. Ürünü kullandıkça iyiki almışım dedim. Arka tuşları direksiyon pedalları gibi. ne kadar basarsan o kadar işliyor. oda ayrı bir zevk katıyor. GRID i orjinal almıştım. klavye bayınca MOMO ile denedim ama tat alamadım. DFGT ile denedim yine zevk alamadım ama F710 ile gerçekten çok zevkli olmaya başladı tekrardan. Online de epey çekişmeli oluyor. Kutusuyla gelen duracell piller halen bitmedi. toplamda 5 saati geçtim. yani 5 saattir aktif durumda. titreşimi kapatmıştım deneme amaçlı. sanıyorum titreşim pil ömrünü yarıya indiriyor. Xbox controller olarak gördüğünden bütün oyunlarda nerdeyse destekli. ben 80 küsüre almıştım. biraz oturdu içime şuan ki fiyatını gorunce ama şemsiye hesabı yapacak bişey yok :) almayı düşünen varsa çok güzel bir gamepad. imkanı olanlar için hayal kırıklıgına ugratacak bir ürün değil bana göre.

• quote:

quote:

Ama;

gamepad biraz tarz meselesi kullanım kolaylığı esneklik ergonomi gibi. benim gibi bir çok arkadaş pilli olmayan kablosuz gamepad tercih etmesinin sebebi de budur. yoksa pilin ne kadar süre dayandığı değil. şöyle söyleyeyim nasılki sen cep telefonunun 3 ay gidiyor diye pilli olmasını istemeyeceğin gibi bir çok arkadaşta kullandığı gamepadin pilli olmasını istemeyebilir.

• Merhaba arkadaşlar. Logitech F710 kablosuz joystick'i aldım. Ürün çok güzel başarılı yapmışlar. Ama pil olayından dolayı ürünü satmak istiyorum. Ürünü 66 TL' ye aldım. 50 TL ye satıcam almak isteyen arkadaşlar bana mail atsınlar. Ürünü daha babalar gününde almıştım. Hiç kullanmadım garantisi var çok iyi ürün.

hpolat7@yahoo.com adresine mail atarsınız. Teşekkürler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibasi95

gamepad üzerinde mode diye bir tuş var bu tuş ne işe yarıyor?

Analog ile yön tuşları arasındaki geçişi sağlıyor. Açıkken yön tuşu ile kapalıyken analog ile yönetebilirsin oyundaki karakteri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hptech

Merhaba arkadaşlar. Logitech F710 kablosuz joystick'i aldım. Ürün çok güzel başarılı yapmışlar. Ama pil olayından dolayı ürünü satmak istiyorum. Ürünü 66 TL' ye aldım. 50 TL ye satıcam almak isteyen arkadaşlar bana mail atsınlar. Ürünü daha babalar gününde almıştım. Hiç kullanmadım garantisi var çok iyi ürün.

pili çok uzun süre dayanıyor.kafaya dert edilecek bi olay değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hptech

Merhaba arkadaşlar. Logitech F710 kablosuz joystick'i aldım. Ürün çok güzel başarılı yapmışlar. Ama pil olayından dolayı ürünü satmak istiyorum. Ürünü 66 TL' ye aldım. 50 TL ye satıcam almak isteyen arkadaşlar bana mail atsınlar. Ürünü daha babalar gününde almıştım. Hiç kullanmadım garantisi var çok iyi ürün.

pili bir sefer takınca 8-9 ay değiştirmezsin çok dayanıyor pilleri.
  • bunu ps3 tanıtmanın bir yolu yokmu hala kablolu kontorlandlar 6 tllik joylar ps3 ile çalışıyor geçtim onu rumble pad 2 çalışyor bu çalışmıyor yahu...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.