Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben 6-7 ay önce aldım bu aleti. hunharca kullanmama rağmen bana mısın demedi. daha pilini bile değiştirmedim. benim gibi PES manyağıysanız sahip olmanız gereken bir cihaz bu. kablosuz olması da çok avantajlı. almadan önce tereddütlerim vardı ama aldıktan sonra ne kadar doğru tercih yaptığımı anladım. Logitech kalitesi ne de olsa herkese tavsiye ederim
  • Arkadaşlar MAFİA 2 oynayamıyorum ayarlarda bi sorun var ve manuel ayarlayamıyorum
  • f310 ile f510 arasında ne fark var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelist

f310 ile f510 arasında ne fark var acaba?

310 da titreşim yok galiba
  • Forumda çok kişinin sorun yaşadığını gördüm F710 larla alakalı, ilk driver'ını kurduğumda hiç sorun yaşamamıştım ardından format sonrası kol'u bir türlü tanıtamadım, sadece Direct input modunda çalışıyordu ve de forumdaki arkadaşların söylediği problemleri de yaşıyordum.

ilk olarak microsoft'un xbox 360 için driverını kurdum:http://www.microsoft.com/hardware/en-us/downloads

daha sonra dahttp://turbobit.net/muwb92lf9i20.html logitech'in değil de bilgisayardan anlayan bir arkadaşın f710 sorununu çözmek için çıkardığı şu driver'ı tanıttım.

şu an canavar gibi çalışıyor kol, üstüne fable 3 , the witcher 2 ve F.E.A.R. 3 ü bitirdim, tek bir sorun yaşamadım ;)

• normalde yeni oyunlar xbox moduna direk tanımlı olarak geliyor. ve titreşimleri daha iyi algılıyor x-input modunda. ama mesela pes'i x-input modunda oynarsanız tuşların yerleri değişiyor böyle bir problem var.
    d-input daha çok eski oyunları da gamepad ile oynamak isterseniz logitech in programıyla kendiniz uyarlıyorsunuz tuşları tek tek kol'a göre, o şekilde de oynayabiliyorsunuz ama hiçbir zaman yeni oyunlardaki xinput modu hazır halinden düzgün olmuyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_XInput_enabled_games buradan x-input tanımlı oyunlar listesine bakarsın, bunların dışında da dinput ile oynarsın.

xinput modu daha iyidir benim görüşüm, xinput u çalıştırmak için bir önceki mesajımdaki driver ı tanıt bilgisayarına düzelir.

• benım f710 u yapamamıslar yenısı vermısler cok ıyı oldu bu yenı almıs gıbı oldum:)
  • Bende geçenlerde aldım. Kablosuz gibisi yok. Ancak titreşim tepkisi biraz zayıf geldi. Onun dışında çok çok iyi.
  • Futbol oyunlarını analog sticklerle oynayan biriyim. Forumdaki yorumlara bakarak Logitech F710 aldım. Fakat tam bir hayal kırıklığı yaşadım. D-Pad'i için yorum yapamam fakat analog stickleri tam bir rezalet. Başparmağı acayip ağrıtıyor. Pilli olduğu için ağır, oynarken elde sürekli varlığını hissettiriyor. Birkaç oyun oynadım ve direk kutusuna koyup geri gönderdim. Sonrasında Speedlink Strike FX sipariş ettim. Dün geldi ve test etme imkanım oldu. Şu an için gayet memnunum. Analog kolları bir harika. Elde de kuş kadar hafif. Alıcısı Logitech'e göre biraz büyük ama bilgisayara taktıktan sonra çok da bi önemi kalmıyor bence. Speedlink tavsiyemdir
  • kolun hafif olmasi yada agir olmasi goreceli bir kavram dwgil mi? ps3 kolu hosuma gitmiyor ama f710 elimi dolduruyor ve bence agirligi ve buyuklugu gayet hos. yormuyorda oynarken. sadece biraz sans vermek gerwkiyor
  • Arkadaşlar 2 gün önce bu aleti aldım. İşletim sistemim xp. Aleti bilgisayara bağladığımda tanıyor. Rumpled 2 falan yazıyor. Sonra sürücüyü yüklemek için sihirbaz çıkıyor. Ama cd takılı olduğu halde sürücüyü yükleyemiyor. Neyse diyorum, cd den kendim yüklemeye çalışıyorum. Bir ara kalibre edip test yapması lazım ama cihazı göremediği için yapamıyor. O kısmı atlayınca da logitech profiler da hata veriyor. Kutuda gelen o kabloyu da bağladım. Ama yine de yapamadım. Lütfen bana yardım edin.
  • Hocam Microsoft'un sitesinde Xbox 360 Gamepad'lerinin yazılımı var, onu indirip kur, sorun hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Hocam Microsoft'un sitesinde Xbox 360 Gamepad'lerinin yazılımı var, onu indirip kur, sorun hallolur.

denedim tıklar tıklamaz win32 uygulaması değil dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemkurkcu

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Hocam Microsoft'un sitesinde Xbox 360 Gamepad'lerinin yazılımı var, onu indirip kur, sorun hallolur.

denedim tıklar tıklamaz win32 uygulaması değil dedi

Bir de o dediğiniz driverı bana link olarak atabilir misiniz?
  • sanirim isletim sisteminiz 64 bit.siz 32 bit olani indirmisiniz. 64 bit olani bir deneyin bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

sanirim isletim sisteminiz 64 bit.siz 32 bit olani indirmisiniz. 64 bit olani bir deneyin bakalim

ben de öyle düşündüm ama everest programında işletim sistemim 32bit yazıyordu. Yine de deniyeyim, zarar çıkmaz.
  • arkadaşlar merhaba,
    biz bu koldan 2 adet almıştık, fakat kollardan birinin nano usb alıcısı kayboldu. Bunu nasıl tedarik edebiliriz? Fikri olan var mı? Logitech in unyfying (http://www.logitech.com/tr-tr/349/6072) mouse a ait bir nano alıcı var ama bunu tanıtamadık yerine. Acil yardım lütfen. Ne yapmak lazım? TEşekkürler
  • logitechin 800 lu bir numarasi var yurtdisi.orda turkiyeden aradigin icin catpat turkce konusabilen biri bakiyir. sanirim urunun seri numarasini verirsen sana nano aliciyi gonderirler gibi. denemekde yarar var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkus

arkadaşlar merhaba,
    biz bu koldan 2 adet almıştık, fakat kollardan birinin nano usb alıcısı kayboldu. Bunu nasıl tedarik edebiliriz? Fikri olan var mı? Logitech in unyfying (http://www.logitech.com/tr-tr/349/6072) mouse a ait bir nano alıcı var ama bunu tanıtamadık yerine. Acil yardım lütfen. Ne yapmak lazım? TEşekkürler

Servise gönderiyorsunuz cihazı, yeni bir nano alıcıyı kodlayıp veriyorlar. Başka bir nano alıcı olmaz boşuna uğraşmayın.
  • bu alet kaç lira
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.