Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scorpinco

bu alet kaç lira

Logitech F710
  • biraz fazlaymış,aynı zamanda ps2 kullanıyorum,pc için daha orta yollu bişey bakmak daha mantıklı sanırım
  • quote:

biraz fazlaymış,aynı zamanda ps2 kullanıyorum,pc için daha orta yollu bişey bakmak daha mantıklı sanırım

O zaman hiç lüzum yok, aşağıdaki aparattan edinirseniz, PlayStation kollarını bilgisayarda kullanabilirsiniz. F710 ya da XBox360 gamepadleri ile karşılaştırmayın çünkü onlarda özel olarak optimize edilmiş XBox360 Controller tak çalıştır sistem bulunuyor.

Logitech Wireless Gamepad F710

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

biraz fazlaymış,aynı zamanda ps2 kullanıyorum,pc için daha orta yollu bişey bakmak daha mantıklı sanırım

O zaman hiç lüzum yok, aşağıdaki aparattan edinirseniz, PlayStation kollarını bilgisayarda kullanabilirsiniz. F710 ya da XBox360 gamepadleri ile karşılaştırmayın çünkü onlarda özel olarak optimize edilmiş XBox360 Controller tak çalıştır sistem bulunuyor.

peki ben bi soru daha sorsam sanırım forumda daha önce bu aparat ile ilgili konu açılmışdı.fakat orda kimse nerede bulunduğuna dair fikir sahibi değildi.önermiş olduğunuz aparatı nerede bulabilirim?

• quote:

quote:

quote:

peki ben bi soru daha sorsam sanırım forumda daha önce bu aparat ile ilgili konu açılmışdı.fakat orda kimse nerede bulunduğuna dair fikir sahibi değildi.önermiş olduğunuz aparatı nerede bulabilirim?

Nerede yaşadığınızı bilmiyorum, ben İzmir'de yaşıyorum ve Çankaya'da bulmak mümkün. İnternet üzerinden satın almak isterseniz de; PS2 to PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 23 Ağustos 2011; 18:38:55 >

• ben de LOGITECH-F710-Kablosuz-Titresimli-Gamepadi gittigidiyordan indirimli ürün olarak sipariş verdim.....logitech beni şaşırtmayacktır umarım...deneyip yaşmak lazım gelidiğinde tabi...son 50 ürün belki alan olur link atiim dedim..
    http://urun.gittigidiyor.com/LOGITECH-F710-Kablosuz-Titresimli-Gamepad_W0QQidZZ43821097
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurko55

ben de LOGITECH-F710-Kablosuz-Titresimli-Gamepadi gittigidiyordan indirimli ürün olarak sipariş verdim.....logitech beni şaşırtmayacktır umarım...deneyip yaşmak lazım gelidiğinde tabi...son 50 ürün belki alan olur link atiim dedim..
    http://urun.gittigidiyor.com/LOGITECH-F710-Kablosuz-Titresimli-Gamepad_W0QQidZZ43821097

Gerçekten iyi fiyat, iyi günlerde kullanın. Alacak olan arakdaşlar hiç düşünmesin.

• quote:

quote:

ben de LOGITECH-F710-Kablosuz-Titresimli-Gamepadi gittigidiyordan indirimli ürün olarak sipariş verdim.....logitech beni şaşırtmayacktır umarım...deneyip yaşmak lazım gelidiğinde tabi...son 50 ürün belki alan olur link atiim dedim..

Gerçekten iyi fiyat, iyi günlerde kullanın. Alacak olan arakdaşlar hiç düşünmesin.

artık 20 tl lik gamepad bozmaktan sıkıldımm.....sağlam yazılımla fifa dışındaki oyunlarda da gamepad keyfi yaşamak istiyorum artık=))

• quote:

quote:

quote:

artık 20 tl lik gamepad bozmaktan sıkıldımm.....sağlam yazılımla fifa dışındaki oyunlarda da gamepad keyfi yaşamak istiyorum artık=))

Xbox360 gibi taktığınzda tuş dizilimleri otomatik ayarlanıyor, Assassin's Creed Revelations oynarsınız artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerede yaşadığınızı bilmiyorum, ben İzmir'de yaşıyorum ve Çankaya'da bulmak mümkün. İnternet üzerinden satın almak isterseniz de; PS2 to PC

istanbulda yaşıyorum netten değilde bizzat kendim görerek almak istiyorum

• Arkadaşlar bende 2008 de Rusyada Logitech kol almıştım uzaktan kumandalı PS2 için.PS2,pc ve Ps3 te sorunsuzca oynayabiliyorum gerekli çeviriciler ile.Tek kötü yanı kalem pille çalışması.Tavsiye ederim.
  • momo, driving force gt, g25, g27 gibi esfane olmus direksiyonlari ureten logitech'in gamepad'ini ismini duymadiginiz farkli markalarla kiyaslamak mantik disi. klavyesinden, mouse'una, direksiyonundan, gamepad'ine evimde bir cok logitech urunu var. ve hepsi de parasini sonuna kadar hak eden urunler. su ana kadar hic birisi ariza yapmadi, hepsi aldigim gunki gibi sorunsuz.

f710 evde notebook ve pc de kurulu. 2 farkli isletim sistemi 32bit ve 64bit de sorunsuz calisiyor. baglanti sorunu yasayan arkadaslar windows cihazi tanidikdan sonra kesinlikle kendi driver cd si ile kurulum yapsinlar. ben kasayi lcd tv'ye bagliyorum lcd tv biraz buyuk oldugundan 4-5 metre mesafeden oynuyorum cekim gucu super.

bazilari usb den sarj olan speedlink ile kiyaslamis. kullanmadigim icin kalitesini bilemem fakat bu urunun icinde sarjli piller mevcut. siz usb ye taktiginiz zaman icinde piller sarj oluyor ve bunlarin bir omru var. o pillerin omru bittiginde haliyle gamepad'in de omru bitmis olacak. belki kablolu olarak kullanmaya devam edilebilir ancak icini acip ona uyan pilin aynisindan yaptirip tekrar icine taktirmaniz gerek. birisi sarjinin 8 saat gittigini soylemis, o zaman icinde 2 degil 1 adet sarjli kalem pil var. yani gamepad'in 1 senelik omru var ya da yok. tabi bu kullanimdan kaynakli ne kadar sarj edeceginize bagli. fotograf makinesi dahi olsa her zaman pilli olani tercih edin. sonucta onu da sarj edilebilir pille kullanma sansiniz var.

• Arkadaşlar merhaba...
    acer 5920 laptopda XP üzerinden F710 kurulum cd'si kullanarak tanımlıyorum fakat pc kapatıp açtıktan sonra yeniden donanım buluyor ve yeniden tanımlama yapmam gerekiyor.
    bunu nasıl engelliye bilirim. her seferinden yeniden kurmaktan bıktım.
    birçok farklı yoldan deneme yaptım ama çözüm bulamadım...
    yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
    teşekkürler.
  • usb dongle'in yeri sabit mi? yani farkli yere takarsan tekrar yeni donanim bulundu der. usb nin yerini degisterip dene ve surekli orada takili kalsin yani kurduktan sonra baska bir yere takma. yeni donanim bulundugunda birak kendisi ilk once kurulum yapsin. daha sonra sen tekrar cd sini takip kur. kurulum bittikten sonra notebook'u yeniden baslat. birde gamepad'in arkasindaki swich X de iken yani xinput. gameprofiller calismaz bu da aklinda olsun.
  • forumda bir arkadas vermişhttp://turbobit.net/muwb92lf9i20.html adresinden indirdim şimdi.sanırım oldu.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenika

forumda bir arkadas vermişhttp://turbobit.net/muwb92lf9i20.html adresinden indirdim şimdi.sanırım oldu.:)

sen xp de kurmaya calisiyormussun simdi fark ettim
  • Arkadaslar bu urun dun vatan bilgisayarda ayri bir kampanyasi varmis gazetedeki vatan reklamknda gormustum 60 tl idi iki adet aldim tek fiyati normalde 110 filandi :) valla sizde bir bakin bence..
  • quote:

quote:

uzun aramalarım sonucunda bulabildim,çok şükür

• beyler birşey sormak istiyorum. bu joypad'i alacağım da;

arkadaşta da aynısından var. malum wireless'ı görmesi için kablosu var usb'ye takılan. ben joypad'i alsam arkadaşa gitsem 2 F710'u da görür mü aynı wireless kablosundan?

sıkıntısız bi şekilde 2 F710 ile pes falan oynayabilir miyiz? yoksa benim de yanımda wirless kablosunu götürmem mi gerekir? yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.
  • zaten ufak alıcısı var f710 un onu takarsan sorun olmaz ki . onun gamepad i ile senşn gamepadin wi-fi si birbirine karışmaz yani rahatlıkla oynayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.