Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox 360 ? dahami iyi deniliyor şimdi ürünü almadan birisi karşılaştırsın
  • logitech 80-90 lira civarı ortalama.xbox 360 gamepadinde fiyatları 80 liradan 120 liraya kadar çıkıyo
    isterseniz link atıyım paylaşmak serbestse tüm sitelerdeki fiyatları.Veya bi çok elektronik mağazada arkadaşım mevcut gerekli indirimi yaptırabilirim :)
  • MICROSOFT XBOX 360 BEYAZ KABLOSUZ JOYSTICK

peki bütün xbox kolları pc ile uyumlumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

MICROSOFT XBOX 360 BEYAZ KABLOSUZ JOYSTICK

İşte onu araştırmak lazım veya bilen arkadaş varsa nasıl kullanıldığını yazsın ondan alalım.
  • quote:

MICROSOFT XBOX 360 BEYAZ KABLOSUZ JOYSTICK

Xbox360 gamepad ve pc ile çalışan wireless alıcı lazım, geçmiş sayfalarda var detayları.
  • Ne kadardır ki fiyatı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupacking

Ne kadardır ki fiyatı ?

Xbox 360 + Xbox360 Wireless Gaming Receiver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 15 Eylül 2011; 1:39:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Ne kadardır ki fiyatı ?

Xbox 360

hayır gamepadi zaten ucuza getiriyorum. Bana bilgisayar için kullanmam gereken aparat lazım yani bu gamepadi aldıktan sonra bilgisayarda nasıl kablosuz olarak kullanabilirim ?

•  Logitech Wireless Gamepad F710

kocaman birşey bu yahu. + ben logitech in kalitesine güvenen birisiyim
     Logitech Wireless Gamepad F710

az yerden yere vurmadım şu kolları samimi söylüyorum parçalayacaktım neredeyse halen çalışıyorlar tam 4 yıldır ve sonunda iflat ettiler takılma yapıyorlar
    okadar darbeye duvarda vurulmaya rağmen halen biratanesi çok sağlam ( sanırım onu az vurdum pes oynarken )
    o yüzden F 710 almak daha mantıklı şu anda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Ne kadardır ki fiyatı ?

Xbox 360

hayır gamepadi zaten ucuza getiriyorum. Bana bilgisayar için kullanmam gereken aparat lazım yani bu gamepadi aldıktan sonra bilgisayarda nasıl kablosuz olarak kullanabilirim ?

Mesaja ekledim, o aparattan bulmanız gerekiyor. İkinci el bölümünde bulabilirsiniz, sıfırını bulmak için de Amazon, Dealextreme gibi siteleri kullanmanız gerekiyor.

• Aynen birde ekstra aparat bul bide ona para ver. Gerçi çok büyük bir şey değil ama bulması sıkıntı gibi gözüküyo.
  • quote:

Aynen birde ekstra aparat bul bide ona para ver. Gerçi çok büyük bir şey değil ama bulması sıkıntı gibi gözüküyo.

Pahalı olduğunu söylemiştim. Zaten onun alternatifi olarak en mantıklı ürün F710, Xbox gamepad gibi davranıyor. Tuş dizilimini otomatik olarak kendi ayarlıyor ve dikkat ettiyseniz tuşlar aynı Xbox ile.
  • http://www.dealextreme.com/p/genuine-microsoft-2-4ghz-wireless-game-controller-with-pc-usb-receiver-for-pc-xbox-360-retail-pack-18437
    Vay arkadaş bir gamepad alıcaz konunun sonu gelmiyo.Görüldüğü gibi linkte o aparat ile beraber satılıyo bu gamepad fiyatı 41 dolar yani 70 lira felan heralde ayrıca bedava kargo yazıyo ve forumdan bir arkadaş almış 3 haftada gönderiyolarmış.
  • quote:

http://www.dealextreme.com/p/genuine-microsoft-2-4ghz-wireless-game-controller-with-pc-usb-receiver-for-pc-xbox-360-retail-pack-18437
    Vay arkadaş bir gamepad alıcaz konunun sonu gelmiyo.Görüldüğü gibi linkte o aparat ile beraber satılıyo bu gamepad fiyatı 41 dolar yani 70 lira felan heralde ayrıca bedava kargo yazıyo ve forumdan bir arkadaş almış 3 haftada gönderiyolarmış.

Evet burdan alırsanız uygun olur fiyatı.

• hocam kocaman bu alıcı ya mause kadar nasıl büyük değil
  •  Logitech Wireless Gamepad F710

Kararsızım çokda büyük değil aslında mouse kadar değil en azından :).
  • benide boyutu korkuttu birisinde mini nano alıcı birisinde mause kadar birşey kablosuz alıyorum
    birde notebook a takacağım kablolu kol alsam daha iyi görünüz çok kötü görüntü verir
    masa üstü olsa yine belki bir nebze olsun iyi durur ama
  • quote:

benide boyutu korkuttu birisinde mini nano alıcı birisinde mause kadar birşey kablosuz alıyorum
    birde notebook a takacağım kablolu kol alsam daha iyi görünüz çok kötü görüntü verir
    masa üstü olsa yine belki bir nebze olsun iyi durur ama

aradaki kalite farkı ne olur ne parasında, ne boyutundayım, çok büyük bir fark olur mu acaba arada
  • Logitech x360 dan aşağı değildir bence
  • O zaman f710. acaba en düşük fiyat nedir :D
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.