Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: losthell

Dostum kısaca anlatırsam biliyorsun kolun üzerinde D ve X seçenekleri mevcut bu X'te olması koşuluyla, usb'sini pc'ye taktığın anda pc F710'u logitech'in kolu olarak değil 'xbox360 controller' olarak tanır ve windows update 'xbox360 controller' driver'ını indirip yükler eğer böyle bir işlem olmadıysa 'xbox360 controller' sürücüsünü microsoft'un sitesinden indirip kurabilirsin.

Şimdi driver'ı yükledik ve elimizide bir adet xbox360 controller mevcut. X dediğimiz şey Xinput denilmektedir bunu en basit şöyle özetleyebiliriz. Xbox360 Konsol'una sahipsin ve aldığın tüm oyunlar kola göre kontrolleri hazır geliyor sonuçta konsol olduğu için pc gibi paso tuş ayarlayacak halin yok yani oyun yapımcısı şirket bu kola göre kontrolleri atıyor ve titreşimine kadar herşeyini kodlayıp piyasaya çıkartıyor buna Windows'ta Xinput diyebiliriz şimdi biz bunu pc'de kullandığımız vakit aynı xbox gibi oyunlar pc'yede tuş ve titreşim kodlanmış olarak geliyor yani biz hiçbir ayar yapmıyoruz ne tuş ayarı nede titreşim ayarı olay bu. Zaten dediğim gibi acaba doğru kurulum yaptım derdi yok bu oyunda windows7'de kolun usbsini takarsınız pcye xbox360 controller sürücüsünü yüklersin başka hiçbirşey yapmaya gerek yok ki ztn yaptırmıyor windowsta kol tamamen hazır oluyor. Değişikleri sadece oyunun içinden yapabiliyor.

Ben logitech'in hiçbişeyini yüklemedim X'e aldım xbox360 controller sürücüsünü yükledim ve tüm oyunları oynamaya başladım. Denediğim oyunlar Crysis 2, Dead Island, DeusEX, Fifa 11-12, Pes 11-12, Dirt 3, Shift 2 bunların hiçbirinde ne titreşimde nede tuş ayarlarında sorun yaşamadan oynadım.

Gayet açık bir şekilde anlatmış arkadaşımız, nasıl oluyor diye sormadan bu yazıyı okuyan herkes anlayabilir rahatlıkla.

• Bugün geldi F710'um çok şükür.
    Fena, çok fena hoşuma gitti, diğer odaya geçtim test yaptım, oradan bile çekiyor
    Aklıma takılanı şeyi de sorayım.
    Şimdi bunun pillerini çıkarmalı mıyım oynadıktan sonra ? Uzun süre kullanmayacağım zaman zaten çıkarırım şüphesiz ama piller takılı dururken şarjlarına bir etkisi olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celcelet

Bugün geldi F710'um çok şükür.
    Fena, çok fena hoşuma gitti, diğer odaya geçtim test yaptım, oradan bile çekiyor
    Şimdi bunun pillerini çıkarmalı mıyım oynadıktan sonra ? Uzun süre kullanmayacağım zaman zaten çıkarırım şüphesiz ama piller takılı dururken şarjlarına bir etkisi olur mu acaba ?

Hayır olmaz, çıkarmayın pilleri kalsın içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Orijinalden alıntı: celcelet

Bugün geldi F710'um çok şükür.

Hayır olmaz, çıkarmayın pilleri kalsın içinde.

Teşekkürler.

• Tirteşimi çok az
  • ben pes 2011 de çalıştıramadım titreşimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

ben pes 2011 de çalıştıramadım titreşimi

Titreşimli moda al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manime.

quote:

Titreşimli moda al

çok aydın bir açıklama olmuş hocam teşekkür ederim
  • Titreşimi bence çok iyi seviyede ayrıca xinput olmasından dolayı titreşim çok mantıklı çalışıyor hissettiriyor kendini özellikle yarış oyunlarında. Bu arada herkes pes demiş siz peste titreşim olduğuna eminmisiniz çünkü 8 tane oyunda denedim hepsinde %100 doğru şekilde titreyen kol bir tek pestemi sorun çıkartıyor bence sorun kolda değil oyunda ayrıca dediğim gibi altı üstü bir direğe çarpınca titriyor fifada pestede öyle olduğunu düşünürsek kasmaya gerek bile yok.
  • benim şutlar taca gittiğinden direğe daha naship olmadı demekki ondanmış
  • quote:

quote:

quote:

Titreşimli moda al

Hehe

Ama hocam titreşim kuvvetli değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Titreşimli moda al

Hehe

Ama hocam titreşim kuvvetli değil

Ben titreşim sevmeyenlerdenim, elimde titrediği zaman kontrolü kaybediyorum. Fena halde dikkatimi dağıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 22 Eylül 2011; 19:04:14 >

• bu mode tuşunun yanındaki ışığın yanıp sönmesi pilin bitmek üzerine olduğuna delalet midir?
  • arkadaslar pili kac gün dayaniyor?mesela günde 2 saat kullaniyor olsaniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

arkadaslar pili kac gün dayaniyor?mesela günde 2 saat kullaniyor olsaniz?

3 aydan fazla oldugunu söyelüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepentagram

http://www.hepsiburada.com/Liste/bigben-965-pc-usb-20-controller-kablosuz/ProductDetails.aspx?productId=oyuntrabgbpc965&categoryId=33000240&SKU=OYUNTRABGBPC965

Bu gamepad nasıldır sizce? %41 indirim diyor, almaya değer mi?

Bende almaya niyetlendim fakat nette dogru durust bilgi bulamadim. En azindan Win 7 de sorun cikarir mi onu bilsek.

• Fantaziye gerek yok bence, 53 TL az rakam değil. Alırsınız, elinizde kalırsa yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

bu mode tuşunun yanındaki ışığın yanıp sönmesi pilin bitmek üzerine olduğuna delalet midir?

PC ilk açıldığı zaman bağlantı sağlanırken yanıp sönüyor sadece benim gördüğüm kadarıyla.
  • ya peki bu ürün kendi kendinemi kapanıyor nasıl oluyor açma kapama tuşu yok bakmadımda hiç mini usp çıkartınca herhalde kapanıyordur kendi kendine
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.