Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

ya peki bu ürün kendi kendinemi kapanıyor nasıl oluyor açma kapama tuşu yok bakmadımda hiç mini usp çıkartınca herhalde kapanıyordur kendi kendine

Ben daha önce 'pili çıkartayım mı ?' diye sormuştum. Arkadaşımızın birisi 'hayır kalsın' dedi.
    Tabi ben sonra çözdüm olayı.
    Gamepadi bir süre kullanmayınca (sanırım 5 dakika filan) kendini kapatıyor. Vibration tuşuna bastığınızda kol titremiyor.
    Ne zaman ki diğer tuşlardan birisine bassanız, o zaman kol yeniden aktif oluyor. Bu esnada mode tuşu bir kere yanıp söner dikkat ederseniz.
    Kendi kendini kapatan kol yani
  • ozaman iyiymiş tahmin ettiğim gibi teşekkürler @celcelet
  • Ben ürünü bugün aldım Pes 2012 ye başlıyacağım bari adam gibi bir gamepad kullanayım diye bu ürünü tercih ettim. 2-3 saattir aralıksız oynuyorum şu an için memnunum bakalım ilerleyen günlerde ne olacak ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum açıkçası.
  • fifa 12'de direkten dönen toplardaki titreşim olayını hallettim :)

oldukça keyifli.

2k11'de de smaç bastığında veya blok koyduğunda titriyor. o da oldukça cezbedici
  • Ben de aldım sonunda Logitech F710 bilgisayarı bağladım televizyona hdmi ile, tvde oynuyom oyunları :D (bilgisayarla televizyon farklı odada ama odalar bitişik)
  • Selam Arkadaşlar.... Logitech ChillStream de FIFA 12 de defence bölümündeki ayarlardan pres ve ayağa kayma tuşlarını bir türlü değiştiremedim..

Y ayağa kayması gerekirken Pres yapıyor A da pres yapması gerekirken ayağa kayıyor ayarlardan yerlerini değiştiriyorum değişikliğide kaydediyorum ama sonuç yine aynı değişmiyor...

Hal böyle olunca F710 u kullanayım dedim...

Windows 7 64 bit kullanıyorum F710 alalı 1-2 ay olacak... FIFA 12 Demo ilk çıktığında sorunsuz oynadım 10 gün önce PC kasasını değiştim Cooler Master HAF912 aldım ve parçalarımı geri topladım.

Acronisle aldığım sistem imajımı geri yükledim.. Demo da sorun yoktu demodan buyana FIFA 12 de F710 u kulanmamıştım ama şimdi F710 oyunda yok...

Aygıt yönetisicinde F710 üzerinde ÜNLEM işareti mevcut sürücüsü tam yüklenmiyor...Neden acaba bilgisi olan var mı ?

Sorun belli aslında Driver yüklenmiyor...

Aynı zamanda yine PC de ChillStream Fanlı olan Joistikte bağlı onu çıkardım yine aynı değişen bir şey olmadı..

Yardımlarınıza ihtiyacım var... ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 9 Ekim 2011; 12:01:37 >

• Sorunu kendim çözdüm... buyurun sorun yaşayanlara buda videosu

http://www.izlesene.com/video/logitech-f710-windows-7-x64-driver-guncellemesi/4859939
  • Bu ürünü alıcam şuan araştırma sürecindeyim doların sayesinde fiyatı ort. 90 civarı.Sizce bu ürünün ederi nedir? Çünkü zamanında 60 tl alanda var.
    Fiyatın düşmesini beklesem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 10 Ekim 2011; 21:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Bu ürünü alıcam şuan araştırma sürecindeyim doların sayesinde fiyatı ort. 90 civarı.Sizce bu ürünün ederi nedir? Çünkü zamanında 60 tl alanda var.
    Fiyatın düşmesini beklesem mi?

Ederi 70-75 TL, dolar böyle olunca malum fiyatlar yüksek.
  • Arkadaşlar macera aramayın. Xbox 360 controller varken kendinize heyecan yaratmayın. 15-20 lira fazla verin, sonra pişman olmayın...
  • Dün akşam fifayı yükleyince dayanamadım webdenal.com'dan bir tane sipariş verdim.O siteden ilk alışverişim, bakalım nasıl olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasheem

Arkadaşlar macera aramayın. Xbox 360 controller varken kendinize heyecan yaratmayın. 15-20 lira fazla verin, sonra pişman olmayın...

LOGİTECH f 710 u yabana atamazsın dostum.bütün gamepadlari denedım logitech ı daha çok begendim x bok koluna laf ettiğim yok ama logitech yabana atılamaz bu kadar kolay değil.x box controller ı da denedım yine de logitech diyorum saygılar
  • 63 liraya almıştım galiba. :) yani süper bir gamepad ilk günkü gibi çalışıyor. ve çok rahat. ps kolları bile elimi açıtıyor çok oynayınca bu çok rahat alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Bende bu game pad den almayı düşünüyorum fakat en ucuza nerede bulabilirim bilmiyorum. Öneride bulunabilir misiniz?
  • Bugün geldi benim ürün.
    Sağlamlığına hayret ettim logitech kalitesi başka.3-5 maç oynadım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Bugün geldi benim ürün.
    Sağlamlığına hayret ettim logitech kalitesi başka.3-5 maç oynadım hemen.

Hayırlısı olsun, güzel güzel yenin arkadaşlarınızı.
  • Merhaba arkadaslar,
    4. Event gold bilgisayarda yarn 50 tl ye satilacakmis. Ben bit tane ayirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

Merhaba arkadaslar,
    4. Event gold bilgisayarda yarn 50 tl ye satilacakmis. Ben bit tane ayirdim.

3-5 tanede bize ayırsaydın
  • http://nettekimagazam.com/main/oyun_kol_logitech_f710_kablosuz_titresimli-pmu59741.html

70 liraya satılıyor isteyen alsın bende kkullanıyorum bu cihazı arkadaşımda 2 bende bir tane var ne zaman odaya getirip taksak alet 1 metreden saçmalıyor,özellikle fifada online oynarken abuk subuk paslar çıkıyor bazen pas vermiyor deli ediyor beni bu tarz sorunlar yaşayan var mı 3 joypadide denedim sonuç aynı..1 metre bile mesafe yok o şekilde oynuyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

bu mode tuşunun yanındaki ışığın yanıp sönmesi pilin bitmek üzerine olduğuna delalet midir?

Bağlantı kurulduktan sonra oyun içinde düzgün çalışmasına karşın uzun aralıklarla yanıp sönüyorsa evet.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.