Bu kollar geçen cumartesi günü gold da indirimdeydi tanesi 47 tl o gün işim vardı taşımayım yanımda dedim pazar günü yoktu. 2 tane buldular getirdiler saolsunlar ve 94tl ye 2 tane birden aldım :)
kollarıda daha ün akşam deneme fırsatı buldum ele oturuşu terletmemesi vs. çok kullanışlı ve ortada kablo vs hiçbişey yok. Benim sorumsa pes 2012 oynarken LB RB tuşlarının ayarını nasıl yapıyoruz.?
ön taraftan D yi seçiyoruz galiba ama ondan sonrası oyuna girmeden mi yapılıyor oyun içinde mi yapılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: th3sicilian
Bu kollar geçen cumartesi günü gold da indirimdeydi tanesi 47 tl o gün işim vardı taşımayım yanımda dedim pazar günü yoktu. 2 tane buldular getirdiler saolsunlar ve 94tl ye 2 tane birden aldım :)
kollarıda daha ün akşam deneme fırsatı buldum ele oturuşu terletmemesi vs. çok kullanışlı ve ortada kablo vs hiçbişey yok. Benim sorumsa pes 2012 oynarken LB RB tuşlarının ayarını nasıl yapıyoruz.?
ön taraftan D yi seçiyoruz galiba ama ondan sonrası oyuna girmeden mi yapılıyor oyun içinde mi yapılıyor?
neden ctesi günü yazmadınız kampanya var diye.
Sıcak fırsatlarda konusunu da görmedik.
Ayrıca bu firma 34 TL ye F510 kampanyası yapmıştır yaklaşık 1 ay önce ancak ürünleri çok saçma bir sistemle göndermektedir ve ben dahil ürünü eline ulaşmamış çok sayıda müşteri bulunmaktadır.
Hocam siteye bugun üye oldum zaten bi de levent gold da bi sepetin içine koymuşlardı heryerde varmı bilmiyorum o indirim.
İyi fırsatmış gerçekten. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
F510 unu beklemeye devam ediyoruz.
Arkadaşlar bende de Logitech f710 var.Gta 4ü xbox 360ta oynadıgımda gaz tetiklerine ne kadar basarsan araca o kadar gaz verıyordu.Bu gamepadde ise hafıf bassan bile tam gaz verıyor.Tetiklerin gaz hassasiyeti için yapabılecegım bır ayar var mı ?
arkadaşlar bir uyarıda bulunmak istiyorum. başıma şu şekilde bişey geldi ben F710 kullanıcısım 2011 şubat ayında aldım gayet güzel bi şekilde kullanıyorum çokta memnunum. pcye bayadır format atmıyordum içide baya dolmuştu dur dedim şuna bir format atayım format atarken F710 alıcısı pcye takılı idi. nano alıcıyı çıkarmadım pcyi formatladım anakar ve ekran kartı driverlerini yükledim F710 driverini yükleyemedim çünkü pcye format atarken nano alıcıyı çıkarmadığım için pc F710 nu direk logitech kablosuz klavye olarak algılamış. bir türlüde düzelmiyor bir hafta boyunca işten her geldiğimde 1 1,5 saat bunla uğraştım forumlarda baktım yükleyemeyenler olduğu için nasıl yaptılar falan diye ama boşa zaman harcadım. sonradan baktımki bizim F710 olmuş sana kablosuz klavye başka pc de denedim 10 numara çalışıyo.
yani anlıcanız pc nize format atarken F710 yada benzeri şeylerinizin nano alıcılarını çıkarın yoksa benim gibi uğraşır durursunuz.
şimdi pc yi yeniden formatlıcam mecburen.
ne gereği var yahu regeditle ugras biraz sil yada sürücü sil düzelmiyor mu o şekilde?
Bende 2 Tane F710 ile aranıza katıldım. Fakat oyunlarda titreşim fazla değil %150 ye çeksemde olmuyor. Xinputta titreşimi artırmanın bir yolu var mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: Cose Turche
ne gereği var yahu regeditle ugras biraz sil yada sürücü sil düzelmiyor mu o şekilde?
yapmadığım kalmadı ama nafile anlayamadım klavyeden siliyorum driverini yüklüyom düzeliyorama pc kapatıp açıyorum tekrar F710 klavye gibi görüyo.
dün akşam yeniden pc yi formatladım düzeldi. camanar gibi maşşallah.
bu arada F710 gamepadimi filim izlerken kumanda gibi kullanıyorum. Joy2Mouse3 proğramı ile clasic media playerin klavye kısa yol tuşlarını gamepade atadım film izlerken akşamları efek sesleri çok çıktığı zaman yerimden kalkmadan ses açıp kapatıp filimi durdur oynat gibi komutları vere biliyorum.
onu logitech profiler ilede yapabilirsin ayrıca bir program yüklemeye gerek yok....
oha çok iyimiş o özellik
analog kısmında parmakta kayma yapıyormu?uzaktan bakınca bu ürünün tek eksiği analog tepesinde çukur olmayışı,varsa saatlerce online futbol oynayan bir arkadaşın yorumunu merak ediyorum.
Win 7 kullanıyorum, PES 2011 (ximput modunda) bağlantı sorunu yaşıyorum. Kopmalar can sıkıcı. Benle aynı sorunu yaşayan var mı? Düzeltilebilecek bir problem midir?
quote:
Orijinalden alıntı: tarda
Win 7 kullanıyorum, PES 2011 (ximput modunda) bağlantı sorunu yaşıyorum. Kopmalar can sıkıcı. Benle aynı sorunu yaşayan var mı? Düzeltilebilecek bir problem midir?
Bu arada iki adet f710 ile iki oyuncu maç yapıyoruz..
bugün gidip teknolojix den alıp aranıza katılacağım. win7 ile herhangi bir uyumsuzluğu yoktur değil mi?
ben yaklaşık 1 ay önce aldım f710 ve çok memnunum hergün abartısız 2 saat pes 2012 oynuyorum ve hala pilleri bitmedi gerçekten çok güzel bir ürün alacak olanlara tavsiye edebilirim
2 tane var ama sanki birisi daha çok titreşiyor XABY tuşlarını tutup vibrationa bastığımda aradaki fark daha çok oluyor. Bunu yaşayan var mı ?
Yeni bi gamepad alıcam. Eskisi bi kaç gün önce Fifa 12 de mefta oldu :) Konuya genel olarak baktığımda memnun olan çok kişi var. Son kez bi tavsiye istiyorum hemen gidip alayım mı yoksa yeni bi model felan çıkacak mı onu mu bekliyeyim ?
@tolgaciik Fifa 12 gibi oyunlarda analoglar çok önemli biraz soruştur şayet F710 MODELİ,F510 ile aynı hassasiyete sahipse(analoglar için)bence uzak dur çünkü analoglar odun gibi tetikler sanki silahınmış gibi çok sert..xbox controlleri çok kişi tavsiye ediyor hem tüm oyunlara desteği var hemde kullanımı daha pratik(ben kullanmadım tavsiyeler o yönde)
Arkadaşlar modern warfare 2 bu gamepadi görmüyor online oynayacaktım pes 2012 ned for speed gibi oyunlarda bi preblem yok ama asıl istediğim modern warfare2 ile oynamaktı ne yapıcaz şimdi buşunamı aldık oyunu