Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de x box kol alsam bu oyunla oynayabilrimiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eguler28

Bir de x box kol alsam bu oyunla oynayabilrimiyim ?

xbox kolu almadan sitedeki yöntemi dene kısaca elindeki f710 pc xbox gibi algılayacak...
    http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/09/fifa-12-gamepad-ile-oynama.html
  • Teknosada F710 modeli 99 liraydı. Bide onun yanında Xbox 360 vardı 109 liraya. sizce hangisi daha iyi. 10 lira fazla vermeye değermi xbox 360 a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaciik -- 8 Kasım 2011; 13:49:10 >
  • @tolgaciik daha önce snopy ayarında oyun kolu kullandıysan,f710 memnun kalırsın,xbox oyun kolu kullanmadım bir şey diyemem ama logitech bende hayal kırıklığı oldu.bana tercih yap deseler xbox oyun kolunu tercih ederdim.
  • o zaman 10 tl fazla verip alayım bi tane xbox 360
  • ARkadaşlar ya lütfen yardım edin. Bu xbox360 pad olarak algılandığı için sol analog stick yerine sol taraftaki yön tuşları ile oynamak zorunda bırakıyor çözümü nedir acaba? Bir bilen yardım ederse çok sevinirim. D ye aldım X'den ama olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

ARkadaşlar ya lütfen yardım edin. Bu xbox360 pad olarak algılandığı için sol analog stick yerine sol taraftaki yön tuşları ile oynamak zorunda bırakıyor çözümü nedir acaba? Bir bilen yardım ederse çok sevinirim. D ye aldım X'den ama olmadı.

MODE tuşuna bas
  • eyvallah :D
  • ben bu xbox 360 live aldım teknosadan paketi daha açmadım. Üzerinde Windows yada PC ibaresi yok. doğru aldım dimi. yoksa paketi açmadan iade edecem f710 ve f510 bide f310 vardı orda. değiştirim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaciik -- 10 Kasım 2011; 21:20:38 >
  • hocam benim bildiğim üzerinde for windows diye yazması gerek örnek verim..
    http://gallery.techarena.in/data/513/XBox-360-PC-Controller.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matai -- 10 Kasım 2011; 23:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaciik

ben bu xbox 360 live aldım teknosadan paketi daha açmadım. Üzerinde Windows yada PC ibaresi yok. doğru aldım dimi. yoksa paketi açmadan iade edecem f710 ve f510 bide f310 vardı orda. değiştirim olmadı

kabloluysa problem yok. kablosuzsa pc için alıcı alman lazım. dh 2. el bölümünde satan var.
  • yok iade edip f710 aldım. Benim aldığım Xbox içinmiş..
  • tolgaciik hayırlı olsun..aleti kullandın mı?benim f510 da şikayetci olduğum(ds3 e göre)eksi yanları vardı f710 da mevcut mu?(analogları odun gibi,ön tetikler çok sert)
  • Daha açıp kullanma imkanım olmadı. Akşam bi siftah yapmayı planlıyorum...
  • Arkadaşlar bende var bu gamepadden ama bir sorunum var. Ben önceden 32 bit windows 7 kullanıyordum bugün bunu 64 bitle değiştirdim. 32 bit iken bir sorun yoktu gayette XBox oynar gibi oynuyordum (oyun içerisinde A B X Y gibi belli oluyodu) yalnız 64 biti yükledikten sonra çalışmamaya başladı. Sürücüsünü yükledim bu sefer sxstrace.exe hatası verdi. Bir şeyler yaptıktan sonra olur gibi oldu ama bu seferde XBox gibi görmedi (Zaten DInput ta çalıştı) adeta bir Snopy gibi gördü nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar merhaba. Logitech f710 street figter için iyimidir? Bu gamepadle street fighter oynayan oldu mu? Hareketler rahat yapılabiliyor mu mesela Ken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

Arkadaşlar merhaba. Logitech f710 street figter için iyimidir? Bu gamepadle street fighter oynayan oldu mu? Hareketler rahat yapılabiliyor mu mesela Ken.

gamepadle coj rahat oynarsiniz.hareketler sizin gamepad hakimiyetinizle ilgili.biraz alisinca gayet keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 16 Kasım 2011; 13:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Arkadaşlar merhaba. Logitech f710 street figter için iyimidir? Bu gamepadle street fighter oynayan oldu mu? Hareketler rahat yapılabiliyor mu mesela Ken.

gamepadle coj rahat oynarsiniz.hareketler sizin gamepad hakimiyetinizle ilgili.biraz alisinca gayet keyifli

Bilgi için teşekkür ederim. Gamepad ile rahat ederim biliyorum sadece f710 street fightera uygun mu onu soruyorum. Bazı padler rahat olmuyor hareketleri rahat yapamıyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Bilgi için teşekkür ederim. Gamepad ile rahat ederim biliyorum sadece f710 street fightera uygun mu onu soruyorum. Bazı padler rahat olmuyor hareketleri rahat yapamıyorsunuz.

uygun olmaz mi hic hocam cenevar gibi dagitirsin ortaligi

• xbox 360 kolu pc için çalışıyo bende f710 var xbox360 aldıgımda f710 xbox360 da çalışır mı?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.