Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sihirbaz gerekli donanımı bulamadığından yükleme tamamlanamadı diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

arkadaşlar f710 için pc bağlantı hatası alanlar.

öncelikle logitech in sitesine girip arama yerine f710 yazın alta otamatikmen product ve support açılacak. supporta tıklayın. genel bakışın yanında yüklemeler var oradan işletim
    sisteminizi seçin sonra logitech oyun yazılımı ve f710 connect utility yazan dosyaları indirin. birincisini kurun ( oyun yazılımı olan) sonra ikincisini açın.

sizden bilgisayara bağladıgınız usb bağlantısını çıkartmazını isteyecek sonra tekrar takmanızı. tekrar taktıktan sonra sizden f710 gamepad inizin pillerinizi cıkartmanızı bekleyecek. pilleri cıkarttığınızda bağlantı sorununuz düzelmiş olacaktır.

Kolay Gelsin..

Galiba bu oldu ensonunda hata vermeden profili açabildim çok teşekkür ederim nerdeyse vaz geçiyodum

• quote:

Galiba bu oldu ensonunda hata vermeden profili açabildim çok teşekkür ederim nerdeyse vaz geçiyodum

Şimdi girdim foruma, yeni gördüm mesajları. Çözüldü değil mi problem, sıkıntı yok yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 12 Aralık 2011; 23:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Şimdi girdim foruma, yeni gördüm mesajları. Çözüldü değil mi problem, sıkıntı yok yani ?

şimdi bi sorun oldu oda oyundan çıkıp joysü kapattım tekrardan oyunu açmak istedim aynı hatayı tekrardan verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrie

quote:

quote:

şimdi bi sorun oldu oda oyundan çıkıp joysü kapattım tekrardan oyunu açmak istedim aynı hatayı tekrardan verdi

tamam tamam bi sorun yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam tamam bi sorun yok

Güle güle kullanın.

• bağlantı hatası aldığımda cıldıracaktım:) sonra yardım destekten bişeler söylediler ama neredeyse hepsini ben yaptım :)
  • quote:

bağlantı hatası aldığımda cıldıracaktım:) sonra yardım destekten bişeler söylediler ama neredeyse hepsini ben yaptım :)

Arkadaşlar her pc de bağlantı hatası mı veriyor bu meret geldiğinde bizide uğraştıracak o zaman desenize...
  • aslında ilk nasıl düzeltileceği bilinmediğinden hata büyük gibi görünüyor. birkaç mesaj yukarıda hatanın nasıl düzeltileceğini anlattım. eğer uygulanırsa 2. 3. alacağınız hatalarda bu hataları düzeltmek 10-15 sn nizi ancak alacaktır.. o kadar büyütmeye gerek yok yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

quote:

bağlantı hatası aldığımda cıldıracaktım:) sonra yardım destekten bişeler söylediler ama neredeyse hepsini ben yaptım :)

Arkadaşlar her pc de bağlantı hatası mı veriyor bu meret geldiğinde bizide uğraştıracak o zaman desenize...

Öyle bir şey yok, sadece dikkatli olmak gerekiyor. Ben 30 saniyede kullanmaya başlamıştım bile.
  • @Soul Master Mesajını okudum umarım bir hatayla karşılaşmam eğerki karşılaşırsam yazdıklarını uygulayacağım.

@tanreall Dikkatli olmak gerekiyor derken ? içerisinden çıkan driver cd'sini yüklememiz yeterli olmuyor mu yani ?
  • quote:

@Soul Master Mesajını okudum umarım bir hatayla karşılaşmam eğerki karşılaşırsam yazdıklarını uygulayacağım.

@tanreall Dikkatli olmak gerekiyor derken ? içerisinden çıkan driver cd'sini yüklememiz yeterli olmuyor mu yani ?

Yeterli oluyor. Ekrandaki yönergeleri kast etmiştim, pilleri çıkarıp/takmamızı, alıcıyı takmamızı, cihazı açmamızı isteyen yönergelere dikkat etmezsek sağlıklı kuramayız. Ekranda yazıyor hepsi.
  • Arkadaşlar ben USB nin takılı kurulması gerektiğini bilmiyodum bu kullanma kılavuzundada yazmıyo yani dikkatli olmak konusuna katılıyorum ama yinede gerçekten zorlandım yani mesela konnekşın kısmında usb nin çıkartılıp takılmasına dair bi bilgi yok

Yani şimdi diyelim internet yok daha basit olabilirdi ilkkez usb bağlamıyoruzki.

aman neyse harbiden 10 numara yanlız ,tavsiye ederim

Bi sorum daha olcak ben apachi ah 64 uçuruyorum 2 sorunum var

1. en büyük silahımı ateşliyemiyorum

2. silahlarımı butonlara nitelendiremiyorum

bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bana yardımcı ola bilirmi?

E malum MEDAL OF HONOR çıkmış kendimi biraz eğitmem lazım belki ilerde beraber online oynarız şu anda makinam 1.8mhz 512 ram ekran kartıda içinde 250 250 yani bana tavsiye edebileceğiniz bu tarz

helikopter veya uçak oyunu varsa

onuda yazarsanız sevinirim

DESTEK İÇİN TANKS

• quote:

Arkadaşlar ben USB nin takılı kurulması gerektiğini bilmiyodum bu kullanma kılavuzundada yazmıyo yani dikkatli olmak konusuna katılıyorum ama yinede gerçekten zorlandım yani mesela konnekşın kısmında usb nin çıkartılıp takılmasına dair bi bilgi yok

Yani şimdi diyelim internet yok daha basit olabilirdi ilkkez usb bağlamıyoruzki.

aman neyse harbiden 10 numara yanlız ,tavsiye ederim

Bi sorum daha olcak ben apachi ah 64 uçuruyorum 2 sorunum var

1. en büyük silahımı ateşliyemiyorum

2. silahlarımı butonlara nitelendiremiyorum

bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bana yardımcı ola bilirmi?

E malum MEDAL OF HONOR çıkmış kendimi biraz eğitmem lazım belki ilerde beraber online oynarız şu anda makinam 1.8mhz 512 ram ekran kartıda içinde 250 250 yani bana tavsiye edebileceğiniz bu tarz

helikopter veya uçak oyunu varsa

onuda yazarsanız sevinirim

DESTEK İÇİN TANKS

Rica ederim, sorununuzun çözülmesine sevindim. Ekranda USB'nin takılıp çıkarılması gerektiği belirtiliyor, bazı uyarlarda da pillerin çıkarıp takılması gerekli. Yönergeler ingilizcedir, takılan ya da sorun yaşayan olursa buraya yazsınlar, yardımcı olalım.

• besiktas media markta f710 50 tl yarına ozel alcak olanlar kacırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapcep6161

besiktas media markta f710 50 tl yarına ozel alcak olanlar kacırmasın

Süper fiyat, 2 tane alın.
  • Gamepad'im geldi sonunda arkadaşlar. İlk yorumlarım fazlasıyla olumlu. Öncelikle ben 10yıl'ı aşkın süredir pes ve türevi oyunları oynuyorum ps1 de winning eleven ile başladık. Şimdiye kadar oynadığım en rahat gamepad onu söylemek isterim en başta şekil ve ağırlık bakımından benim gibi ilk defa oynayacaksanız bu gamepadle azda olsa ağır ve tutuşu değişik gelebilir. Birde şu var arkadaşlar ben driver cdsini taktım herhangi basit bir programın setup'ını kurar gibi next next dedim kurulum tamamlandı benden ne pilleri cıkarmamı istedi nede usb alıcıyı yada istedi ben farketmedim :) DirectInput modunda pes2012'nin settings'ine girdiğimde 2 gamepad'inde tüm tuşları tanımlı olarak geldi normalde bu Xinput modunda olması gerekiyor diye biliyorum. Maşallah iki gamepad'te canavar gibi herhangi bir kopma vs de yaşamadım umarım bu şekilde kullanamaya devam ederim.
  • quote:

Gamepad'im geldi sonunda arkadaşlar. İlk yorumlarım fazlasıyla olumlu. Öncelikle ben 10yıl'ı aşkın süredir pes ve türevi oyunları oynuyorum ps1 de winning eleven ile başladık. Şimdiye kadar oynadığım en rahat gamepad onu söylemek isterim en başta şekil ve ağırlık bakımından benim gibi ilk defa oynayacaksanız bu gamepadle azda olsa ağır ve tutuşu değişik gelebilir. Birde şu var arkadaşlar ben driver cdsini taktım herhangi basit bir programın setup'ını kurar gibi next next dedim kurulum tamamlandı benden ne pilleri cıkarmamı istedi nede usb alıcıyı yada istedi ben farketmedim :) DirectInput modunda pes2012'nin settings'ine girdiğimde 2 gamepad'inde tüm tuşları tanımlı olarak geldi normalde bu Xinput modunda olması gerekiyor diye biliyorum. Maşallah iki gamepad'te canavar gibi herhangi bir kopma vs de yaşamadım umarım bu şekilde kullanamaya devam ederim.

Hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

• quote:

quote:

Gamepad'im geldi sonunda arkadaşlar. İlk yorumlarım fazlasıyla olumlu. Öncelikle ben 10yıl'ı aşkın süredir pes ve türevi oyunları oynuyorum ps1 de winning eleven ile başladık. Şimdiye kadar oynadığım en rahat gamepad onu söylemek isterim en başta şekil ve ağırlık bakımından benim gibi ilk defa oynayacaksanız bu gamepadle azda olsa ağır ve tutuşu değişik gelebilir. Birde şu var arkadaşlar ben driver cdsini taktım herhangi basit bir programın setup'ını kurar gibi next next dedim kurulum tamamlandı benden ne pilleri cıkarmamı istedi nede usb alıcıyı yada istedi ben farketmedim :) DirectInput modunda pes2012'nin settings'ine girdiğimde 2 gamepad'inde tüm tuşları tanımlı olarak geldi normalde bu Xinput modunda olması gerekiyor diye biliyorum. Maşallah iki gamepad'te canavar gibi herhangi bir kopma vs de yaşamadım umarım bu şekilde kullanamaya devam ederim.

Hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

Eyvallah hocam bu gamepadi almak isteyipte tereddüt yaşayanlar bir sn. dahi düşünmesin heleki birde benim gibi sadece pes oynayacaksa..

• Dün media markt'tan 2 adet aldım, yıl dönümünü kampanyası vardı tanesi 49 liraydı.son 2 tane kalmıştı hemen kaptım.

Ele oturuşu ve kalite hissiyatı mükemmel.Fakat yön tuşlarında biraz gevşeklik hissettim.İleri tuşuna elimi sürünce hafif hafif dönüyor gibi sanki.Sizde de bu durum var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.