Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Dün media markt'tan 2 adet aldım, yıl dönümünü kampanyası vardı tanesi 49 liraydı.son 2 tane kalmıştı hemen kaptım.

Ele oturuşu ve kalite hissiyatı mükemmel.Fakat yön tuşlarında biraz gevşeklik hissettim.İleri tuşuna elimi sürünce hafif hafif dönüyor gibi sanki.Sizde de bu durum var mı?

Analog mu yoksa + şeklinde olan mı?
  • PES 2012'de Berbatov ile aşırtmalara hiç dayanamam!
    +
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Dün media markt'tan 2 adet aldım, yıl dönümünü kampanyası vardı tanesi 49 liraydı.son 2 tane kalmıştı hemen kaptım.

Ele oturuşu ve kalite hissiyatı mükemmel.Fakat yön tuşlarında biraz gevşeklik hissettim.İleri tuşuna elimi sürünce hafif hafif dönüyor gibi sanki.Sizde de bu durum var mı?

+ şeklinde olan tuştan bahsediyorum hocam
  • quote:

quote:

quote:

Evet o öyle biraz, çok sıkı değil yani. DS gibi dört parça olmadığından dolayı biraz oynama yapıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet o öyle biraz, çok sıkı değil yani. DS gibi dört parça olmadığından dolayı biraz oynama yapıyor.

Saolasın dostum.bu gevşeklik yüzünden kollardan birini ambalajından bile çıkarmamıştım iade ederim diye.gönül rahatlığıyla kullanabilirim artık

• Bu kol ile hangi oyunları oynuyorsunuz? Hangi oyunları önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saolasın dostum.bu gevşeklik yüzünden kollardan birini ambalajından bile çıkarmamıştım iade ederim diye.gönül rahatlığıyla kullanabilirim artık

Rica ederim, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

Bu kol ile hangi oyunları oynuyorsunuz? Hangi oyunları önerirsiniz?

Ne tür oyunlardan hoşlanıyorsunuz, önce onları bilmemiz gerekir. FPS, RPG vb.
    Benim oynadığım oyunlar;

#Crysis 2
    #Need For Speed The Run
    #PES 2012
    #Battlefield BC 2
    #Assassin's Creed Revelations
    #Grand Theft Auto 4
    #Mafia 2
    #Dead Space 2
    #Driver San Francisco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 17 Aralık 2011; 2:47:43 >
  • gamepad'i bende aldım chillstream ile karşılaştırırsak: 1- aşırı el terletiyor. 1 saat sonra ellerimden şıpır şıpır ter aktı hoş değil ve oyun kontrolünü zorlaştırıyor. 2- analoglar daha yumuşak daha rahat ancak rt-lt tetikler daha sert parmakları acıtıyor. Ayrıca fifa 12'de tetiğe bastığın kadar oyuncunun hızlanması(analog sprint) çalışmadı neden olduğunu çözemedim. Birde araba yarışında denemek lazım. 3- ele daha rahat oturuyor. Chillstream gibi acıtmıyor. 4- daha ağır ancak sorun değil. Şimdilik gözlemleyebildiğim bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence f710 ergonomi ve rahatlık acısından bok gibi bir kol.. ben aldım ama rahatlık konusunda hıc memnun degılım.. lt ve rt alt tusları cok uzak duruyor mesela araba yarısı oynarken oraya basmak zorundasınız parmagınızı acıtıyor hıc guzel degıl.. kalıtesıne bısey dıyemem logıtech kalıtelı bır marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

gamepad'i bende aldım chillstream ile karşılaştırırsak: 1- aşırı el terletiyor. 1 saat sonra ellerimden şıpır şıpır ter aktı hoş değil ve oyun kontrolünü zorlaştırıyor. 2- analoglar daha yumuşak daha rahat ancak rt-lt tetikler daha sert parmakları acıtıyor. Ayrıca fifa 12'de tetiğe bastığın kadar oyuncunun hızlanması(analog sprint) çalışmadı neden olduğunu çözemedim. Birde araba yarışında denemek lazım. 3- ele daha rahat oturuyor. Chillstream gibi acıtmıyor. 4- daha ağır ancak sorun değil. Şimdilik gözlemleyebildiğim bunlar.

Chillstream'de fan var o yüzden terletmez tabii ki. El terletmesi olayı kişisel bir sorun bence, benim ellerim hiçbir şekilde terlemez mesela. Hangi gamepad ile oynarsam oynayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanceber

bence f710 ergonomi ve rahatlık acısından bok gibi bir kol.. ben aldım ama rahatlık konusunda hıc memnun degılım.. lt ve rt alt tusları cok uzak duruyor mesela araba yarısı oynarken oraya basmak zorundasınız parmagınızı acıtıyor hıc guzel degıl.. kalıtesıne bısey dıyemem logıtech kalıtelı bır marka.

Xbox360 Gamepad Wireless Control bulanlar ilk önce o modeli alsın, bulamayanların tercih edeceği daha kaliteli bir gamepad yok maalesef. DS, PC üzerinde çalışmıyor ve hiç uyumlu değil. Daha iyisi çıkana kadar, en iyisi bu.
  • Merhaba Beyler Bi Yardım Etseniz..?

Şimdi Anlatıyım Eminim Anlıycaksınız Hemen..

Logitech F710'u Aldım Geldim Win\ Xp Kullanıyorum Dirver Cd'yi Taktım Kurdum Sonra Nano Alıcısını Taktım Tanıdı Kullanıma Hazır Falan Dedi işte Sonra Oyuna Girdim Basıyorum Basıyorum Düğmelere İşlemiyo Sanki GamePad Yokmuş Gibi Neyse Girdim Denetim Masası \ .. Oyun Kumandaları Falan Baktım GamePad'i Tanımış Özellikler Dedim Tuşlar Çalışıyomu Diye Deniyim Diye Basıyorum Basıyorum İşlemiyo Nano Alıcı Algılamıyo'mu Nedir Anlamadım Neden Böyle Aygıt Yöneticisinde Falan Herşey Tamam Tanıdı Driver'ı Kurdum Ama İşlemiyo Tuşlar Size Sorun Nedir..?

Şimdiden Teşekkürler Beyler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: plassjojug

Merhaba Beyler Bi Yardım Etseniz..?

Logitech F710'u Aldım Geldim Win\ Xp Kullanıyorum Dirver Cd'yi Taktım Kurdum Sonra Nano Alıcısını Taktım Tanıdı Kullanıma Hazır Falan Dedi işte Sonra Oyuna Girdim Basıyorum Basıyorum Düğmelere İşlemiyo Sanki GamePad Yokmuş Gibi Neyse Girdim Denetim Masası \ .. Oyun Kumandaları Falan Baktım GamePad'i Tanımış Özellikler Dedim Tuşlar Çalışıyomu Diye Deniyim Diye Basıyorum Basıyorum İşlemiyo Nano Alıcı Algılamıyo'mu Nedir Anlamadım Neden Böyle Aygıt Yöneticisinde Falan Herşey Tamam Tanıdı Driver'ı Kurdum Ama İşlemiyo Tuşlar Size Sorun Nedir..?

Gamepadin arkasında X-D tuşu var, hangisindeyse tersine getirin.

• quote:

merhaba dostum linkteki resimdekı sarı yuvarlagın içindekı mod tusundan mod değişmeyi dene directinput veya xinputu ayrı ayrı dene zira bu oyundan oyuna değişiyor olmazsa gene yaz yardımcı olmaya çalışalım http://b1112.hizliresim.com/s/q/18w28.jpg

• Çok önce aldığım bu gamepad üstün kalitesiyle her kuruşu hakediyor.Eğer kaliteli bir şey alayım diyorsanız sakın kaçırmayın.ben 67 tl gibi bir rakama almıştım.49 a alan varmış.sakın kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

merhaba dostum linkteki resimdekı sarı yuvarlagın içindekı mod tusundan mod değişmeyi dene directinput veya xinputu ayrı ayrı dene zira bu oyundan oyuna değişiyor olmazsa gene yaz yardımcı olmaya çalışalım http://b1112.hizliresim.com/s/q/18w28.jpg

ÖncelikLe İkinize'de Teşekkür Ediyorum Üşenmeyip Cevapladığınız İçin :D

Ama Benim Sorunumu Kavrayamadınız Sanırım Sorun Şu Kurulum Falan Herşey Tamam Mod Düğmesindende Değil Bakınız Resim Paylaşıyım

http://imageshack.us/photo/my-images/28/f7100000.png/

İşte Burda Tuşları Kontrol Ediyim Diyorum Ama Hiç Bir Kıpırdama Olmuyo Analog'lara x Tuş'u B Tuş'u Ve Diğerleri Hiç Birinde Resimde'ki Yerde Bi Kıpırdama Olmuyo Benim Sorunum Ne Biliyor'musunuz..? Sanırım Nano Alıcı Algılamıyo GamePad'i Sanırım Sorunum Bu.. Ne Önerirsiniz..?

• arkadaşlar daha öncede anlatmıştım tekrar edim.

nano alıcı ile bağlantı kurulamıyorsa. Logitech in sitesine girin arama alanına f710 yazın alta Products ve Suuport diye iki başlık gelecek supporta tıklayın. açılan sayfada genel bakışın yanında yüklemeler var. ordan işletim sizteminizi secin. sonraindirmek istediğiniz öğeyi seçin bölümündekilerin ikisinide indirim. daha sonra birincisini bilgisayarınıza kurun.
    kurduktan sonra ikincisini çalıştırın. sizden nano bağlantı aracını pc den cıkartmanızı bekleyecektir. nano alıcıyı pc den cıkartın. sonra tekrar takın 30 sn saymaya başlayacaktır. 30 sn ye dolmadan oyun kolunuzun pillerini çıkartın ve takın. bağlantı sorununuz düzelmiş olacaktır.

başıma geldi benimde. logitech yardım ve desteği aradım tarif ettiler ama nano yu cıkar pilleri cıkar diye bir şey soylemediklerinden bende krize girmiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul Master -- 24 Aralık 2011; 11:45:41 >

• bu arada gamepad in arkasındaki x tuşu directx bağlantı kurulmasını sağlıyor. d tuşu ise x box ayarlarını uyguluyor.
    diye biliyorum..
  • Gamepad'in kurulumu ile ilgili çok sorun yaşayan arkadaşlarımızın olduğunu gözlemledim. Müsait olduğum bir zamanda videolu anlatım hazırlayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.