Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @lyldz cok saol hocam. Pili yenileyince titremeye basladi velet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiaoss

quote:

Orijinalden alıntı: kiaoss

Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır f710 kullanıyorum. Yalnız Bir iki haftadır dead island ve halo 2 oynuyorum ama gamepad titreşmiyor önceden üstündeki vibration tuşuna bastığımda titreşirdi şimdi bastığımda tepki vermiyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir sizce?

fikri olan?

Pil zayıflamıştır diyecekken, cevap verildiğini gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

arkadaşlar daha öncede anlatmıştım tekrar edim.

nano alıcı ile bağlantı kurulamıyorsa. Logitech in sitesine girin arama alanına f710 yazın alta Products ve Suuport diye iki başlık gelecek supporta tıklayın. açılan sayfada genel bakışın yanında yüklemeler var. ordan işletim sizteminizi secin. sonraindirmek istediğiniz öğeyi seçin bölümündekilerin ikisinide indirim. daha sonra birincisini bilgisayarınıza kurun.
    kurduktan sonra ikincisini çalıştırın. sizden nano bağlantı aracını pc den cıkartmanızı bekleyecektir. nano alıcıyı pc den cıkartın. sonra tekrar takın 30 sn saymaya başlayacaktır. 30 sn ye dolmadan oyun kolunuzun pillerini çıkartın ve takın. bağlantı sorununuz düzelmiş olacaktır.

başıma geldi benimde. logitech yardım ve desteği aradım tarif ettiler ama nano yu cıkar pilleri cıkar diye bir şey soylemediklerinden bende krize girmiştim..

Seni alnından öperim ben yaa! Ulan saatlerdir bir kolu yapmaya çalıştım kırıp atacaktım yemin ederim oh bee DH'yi bu yüzden seviyorum işte haybe boş boş başka yerlerde aradım çözümü meğer başlığın son sayfasında çat diye yazıyormuş Yalnız bu sorun baya önemli, diğer kol arkadaşımda kaldı ve muhtemelen yanlış receiverı almışım, bu çözümü başlığın ilk mesajına montelemek lazım. Vallahi tekrardan sağol varol dostum

• arkadaşlar Rumblepad2 kablosuz ve f710 arasındayım ama rumblepad daha iyi gibi geldi bana. Tomb raider tarzı oyunlar için ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

arkadaşlar Rumblepad2 kablosuz ve f710 arasındayım ama rumblepad daha iyi gibi geldi bana. Tomb raider tarzı oyunlar için ne tavsiye edersiniz?

Rumblepad 2 daha önce çıkan bir model. F710, ondan sonra çıktı. F710'dan önce Rumblepad 2 vardı bende, kesinlikle F710 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 31 Aralık 2011; 14:03:01 >
  • arkadaşlar bu ürünün çekim mesafesi ne kadar? hemen yan odadan(arada duvar var ama kapılar çapraz gibi,görme açısı var yani) 3-4 metreden çekermi acaba?
  • bende bugün bimeksten 77 TL'ye aldım üzerinde kapatma tuşu göremedim sürekli pillerimi çıkarıp takıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermayer

bende bugün bimeksten 77 TL'ye aldım üzerinde kapatma tuşu göremedim sürekli pillerimi çıkarıp takıcam

kapatma tuşuna gerek yok bir süre kullanılmadığında kapatıyor kendini zaten.
  • 77 tl de güzel fiyat 5 dk herhangi bir tuşa dokunmazsan kapatıyor kendini pil çıkarmaya gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

arkadaşlar daha öncede anlatmıştım tekrar edim.

nano alıcı ile bağlantı kurulamıyorsa. Logitech in sitesine girin arama alanına f710 yazın alta Products ve Suuport diye iki başlık gelecek supporta tıklayın. açılan sayfada genel bakışın yanında yüklemeler var. ordan işletim sizteminizi secin. sonraindirmek istediğiniz öğeyi seçin bölümündekilerin ikisinide indirim. daha sonra birincisini bilgisayarınıza kurun.
    kurduktan sonra ikincisini çalıştırın. sizden nano bağlantı aracını pc den cıkartmanızı bekleyecektir. nano alıcıyı pc den cıkartın. sonra tekrar takın 30 sn saymaya başlayacaktır. 30 sn ye dolmadan oyun kolunuzun pillerini çıkartın ve takın. bağlantı sorununuz düzelmiş olacaktır.

başıma geldi benimde. logitech yardım ve desteği aradım tarif ettiler ama nano yu cıkar pilleri cıkar diye bir şey soylemediklerinden bende krize girmiştim..

Seni alnından öperim ben yaa! Ulan saatlerdir bir kolu yapmaya çalıştım kırıp atacaktım yemin ederim oh bee DH'yi bu yüzden seviyorum işte haybe boş boş başka yerlerde aradım çözümü meğer başlığın son sayfasında çat diye yazıyormuş Yalnız bu sorun baya önemli, diğer kol arkadaşımda kaldı ve muhtemelen yanlış receiverı almışım, bu çözümü başlığın ilk mesajına montelemek lazım. Vallahi tekrardan sağol varol dostum

eyw kardeşim ne demek.

• Arkadaşlar bende bu gamepadden vardı ama micro usbsini kaybettim. bu konuda ne yapabilirim? eğer yenisini satın almam gerekiyorsa nereden ucuza bulabilirim. Kampanyada falan olduğu bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSpirit

Arkadaşlar bende bu gamepadden vardı ama micro usbsini kaybettim. bu konuda ne yapabilirim? eğer yenisini satın almam gerekiyorsa nereden ucuza bulabilirim. Kampanyada falan olduğu bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkürler

Sadece servisinde bulabilirsiniz nano alıcıyı. Dışarda hiç aramayın bulamazsınız.
  • Arkadaşlar bende bu ürünü almayı planlıyorum. Pili ne kadar götürüyor. Tavsiye etmeyeniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Arkadaşlar bende bu ürünü almayı planlıyorum. Pili ne kadar götürüyor. Tavsiye etmeyeniz var mı

En az 3-4 ay kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Arkadaşlar bende bu gamepadden vardı ama micro usbsini kaybettim. bu konuda ne yapabilirim? eğer yenisini satın almam gerekiyorsa nereden ucuza bulabilirim. Kampanyada falan olduğu bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkürler

Sadece servisinde bulabilirsiniz nano alıcıyı. Dışarda hiç aramayın bulamazsınız.

Cevap için teşekkürler ama yanlış anlaşılmışım sanırım. Ben yenisini satın almak derken controller'ın yenisini satın almaktan bahsediyordum. Micro usb ler satılmıyormuş anladığım kadarıyla.
  • quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler ama yanlış anlaşılmışım sanırım. Ben yenisini satın almak derken controller'ın yenisini satın almaktan bahsediyordum. Micro usb ler satılmıyormuş anladığım kadarıyla.

Servisinde satılıyordu küçük nano alıcılar. Ben bunu kaybettim dediğinizde, yenisiyle eşleştirip veriyorlar size. Gamepadi satın alabileceğiniz çok yer var.

F710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 3 Ocak 2012; 15:31:19 >

• beyler yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hiç bi problem yok.. mode ışığı açıkken fifa 12 oynuyorum genelde şmdi mode ışığını açıyorum ama yanıp sönüyor pilimi bitiyor yoksa bi bağlantı sorunumu var???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hiç bi problem yok.. mode ışığı açıkken fifa 12 oynuyorum genelde şmdi mode ışığını açıyorum ama yanıp sönüyor pilimi bitiyor yoksa bi bağlantı sorunumu var???

Kısa kısa kopmalar da başladıysa pili bitiyordur.
  • quote:

quote:

beyler yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hiç bi problem yok.. mode ışığı açıkken fifa 12 oynuyorum genelde şmdi mode ışığını açıyorum ama yanıp sönüyor pilimi bitiyor yoksa bi bağlantı sorunumu var???

kopma yok ama vibration tuşuna bastığımda titremiyor sanırım pil bitiyor?
  • quote:

quote:

quote:

kopma yok ama vibration tuşuna bastığımda titremiyor sanırım pil bitiyor?

Evet, pil bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.