Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xanberk

Fifa 12 de direğe çarpınca çok titremiyor sanki. Eski dandik kontorland gamepad acaip derecede titriyordu. Birde bende 2 tane var. Biri düzgünce aksamadan zızzz diye titriyor. Diğeri ise sanki motorun yeri kaymış gibi gork gork gork diye titriyor. Yere de hiç düşürmedim. Sizce bir problemmi bu ?

Problem olabilir ama eğer gamepad i kullanmanda bir sorun yapmıyorsa yani sana rahatsızlık vermiyorsa bence fazla kafana takma ama benim içim huzursuz diyorsan servise götürebilirsin.
  • Bende f310 var arkadaşlar ek olarak f710da almak istiyorum ama dolar yüzünden 100 tlden aşağı yok. acaba kampanyası olan bir yer var mıdır?
  • Sıfır F710 satıyorum ilgilenenler bakabilir?

http://forum.donanimhaber.com/m_56254014/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56254014
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt K.

Bende f310 var arkadaşlar ek olarak f710da almak istiyorum ama dolar yüzünden 100 tlden aşağı yok. acaba kampanyası olan bir yer var mıdır?

Bekle biraz, aşağı yukarı her haftasonu kampanyaya giriyor ürün. 70 TL civarına düşüyor, o zaman alırsın. İki hafta önce 49 TL imiş gold'da, konudaki arkadaşlardan bazıları aldı. Acele etme yani, illa ki düşecek fiyatı.
  • f710 49 TL ye kadar düşmüşse bende artık indirim takip edecem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Bende f310 var arkadaşlar ek olarak f710da almak istiyorum ama dolar yüzünden 100 tlden aşağı yok. acaba kampanyası olan bir yer var mıdır?

Bekle biraz, aşağı yukarı her haftasonu kampanyaya giriyor ürün. 70 TL civarına düşüyor, o zaman alırsın. İki hafta önce 49 TL imiş gold'da, konudaki arkadaşlardan bazıları aldı. Acele etme yani, illa ki düşecek fiyatı.

F310'u öyle bir indirimle almıştım zaten yarı fiyatına. kampanyalı takip ediyorum bende. düştüğünde buraya yazılırsa herkes için iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

f710 49 TL ye kadar düşmüşse bende artık indirim takip edecem..

Kampanyasız bir şey alınmaz artık, tüketiciyi alıştırdılar iyice. Her hafta sonu kampanya olunca, bekliyoruz mecburen. 20-30 TL iyi para yani, neden verelim elin oğluna.
  • quote:

quote:

quote:

F310'u öyle bir indirimle almıştım zaten yarı fiyatına. kampanyalı takip ediyorum bende. düştüğünde buraya yazılırsa herkes için iyi olabilir.

Denk geldiğimde yazıyorum hemen konuya. Bimeks ve Gold'da çok düşüyor fiyatlar.

• Vallahi ben Media Marktt Fulya açılışından aldım tanesi 49TL'den iki adet. 70 80TL olsa bir joystik'e o kadar vermeyebilirdim. Ama gerçekten fiyatını sonuna kadar hak eden bir cihaz. Açılışta da 50 adet stok vardı, ben gerilerde olmama rağmen ilk bir buçuk saat bir adet bile satılmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Vallahi ben Media Marktt Fulya açılışından aldım tanesi 49TL'den iki adet. 70 80TL olsa bir joystik'e o kadar vermeyebilirdim. Ama gerçekten fiyatını sonuna kadar hak eden bir cihaz. Açılışta da 50 adet stok vardı, ben gerilerde olmama rağmen ilk bir buçuk saat bir adet bile satılmamıştı

Kurnaz arkadaşlarımız nasıl da belli oluyor hemen. Ben de öyle kampanyaları hiç affetmem.
    Öyle indirimlerde, herkes TV, konsol ve ev elektroniğine yöneliyor. Çevre birimleri gibi bileşenlerin yüzüne bakmıyor kimse, biz oyuncuların da işine yarıyor tabii ki.

• indirim olsada bizde alsak f510 yada f710 ikiside gayet iyi ama kampanya yok
  • Bence f510 almayın almışken kablosuz almak lazım
  • Arkadaşlar şu an PlayStation 3 DS3 gamepadimi PC ile stabilleştirme denemelerimi gerçekleştiriyorum. Bir çok kişi sorun yaşamıştı bu konu ile ilgili, daha önceki denemelerimde de başarısız oldum fakat yeni yöntemler denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmış. Gelişmelerden haberdar ederim sizleri.
  • Kafayı yicem sonunda, o kadar para verdim aldım doğru düzgün oyun oynayamıyorum. PCye tanıtırken problem çıkıyo oyuna girince arada sırada değil sürekli kopmalar yaşanıyo. Win7 nin usb desteğinden dediler xp yükledim yine aynı şey allah rızası için yardım etsin birisi çıldırmak üzereyim
  • quote:

quote:

Kampanyasız bir şey alınmaz artık, tüketiciyi alıştırdılar iyice. Her hafta sonu kampanya olunca, bekliyoruz mecburen. 20-30 TL iyi para yani, neden verelim elin oğluna.

aynen de benim aklıma başka birşeyde taqkılmıyor değil. normalde yüz liraya satılan bir malı nasıl 35-40 liraya veriyorlar anlamıyorum.. demek ki maliyeti gercekten az.
  • quote:

quote:

quote:

aynen de benim aklıma başka birşeyde taqkılmıyor değil. normalde yüz liraya satılan bir malı nasıl 35-40 liraya veriyorlar anlamıyorum.. demek ki maliyeti gercekten az.

Aynı şekilde Logitech Driving Force GT direksiyon 350 tl iken geçen sene Vatan'dan 145 liraya 10 taksit almıştım. Şimdi o fiyata bulmak imkansız gibi birşey. Kampanya olunca hemen almak lazım. İleride bir daha olur diye düşünmeyin. Söylediğim gibi DF GT 1 yıldır indirim olmuyor ve piyasada belirli yerler dışında bulamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

quote:

quote:

Aynı şekilde Logitech Driving Force GT direksiyon 350 tl iken geçen sene Vatan'dan 145 liraya 10 taksit almıştım. Şimdi o fiyata bulmak imkansız gibi birşey. Kampanya olunca hemen almak lazım. İleride bir daha olur diye düşünmeyin. Söylediğim gibi DF GT 1 yıldır indirim olmuyor ve piyasada belirli yerler dışında bulamıyorsunuz.

Reklam amaçlı oluyor demek. başka neden yapsınlar ki :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

quote:

quote:

Reklam amaçlı oluyor demek. başka neden yapsınlar ki :)

Aynen öyle. Çünkü yarı yarıya, hatta %60 lara varan indirim oluyor, sürümden kazanıyorlar heralde diye düşünüyorum fakat bu kadar da indirim olması bence de reklam amaçlı gibi. Fakat nedense hep logitech ürünleri bu kadar çok indirime giriyor. Aynı şekilde mouse ve touchpad li bluetooth klavye almıştım onları da yarı fiyatına aldım. Başka bir markada bu kadar çok indirime hiç rastlamadım. Üstelik ürünleri çok kaliteli, yıllarca sorunsuz kullanıyorsunuz.

• çekim mesafesi ne kadar acaba bileniniz varmı? 4-5 metreden sorunsuz oynanırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

çekim mesafesi ne kadar acaba bileniniz varmı? 4-5 metreden sorunsuz oynanırmı?

Alıcıyı kasanın arkasına takarsan 3 metreden sonra algılamaya biliyor. Kasanın ön tarafında usb girişi varsa oraya takarsan rahat 4 metre çekiyor. Yani cihaz alıcıyı görüyorsa mesafe uzuyor. Zaten yanında 1,5 metre kadar uzatma kablosu çıkıyor. Onu takarak mesafeyi 5 metreye kadar çıkartabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 8 Ocak 2012; 19:51:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.