Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cihaz windows7 64bit de x-input tanımıyor. XBOX360 driverini tanıdı fakat aygıt yöneticisinde de aygıt adını bulamadım. Bulsam oradan sürücüsünü elle değiştirerek xbox driveri ile oynanabiliyor bildiğim kadarıyla. Şu an dirt3 de x-input gaz start fren select tuşu olarak görüyor gaz frende sağa sola bakıyor. sorun driver yüklenirken mi oluyor acaba fikri olan varmı

http://imageupload.org/?d=CF89D42F1
  • Oyun içinde tuş ayarlarını değiştirerek soruna geçici bir çözüm buldum. Xbox Emulatörün bunda payı nedir bilmiyorum ama titreşim hala yok. dirt3 de bu aletle titreşimli oynayabilen varmıdır?
  • Arkadaşlar titreşimi kullanabileceğim oyunlar hangileri. zahmet olmazsa bildiklerinizi yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

Arkadaşlar titreşimi kullanabileceğim oyunlar hangileri. zahmet olmazsa bildiklerinizi yazabilir misiniz?

Bir çok oyunda titreşim var, NFS serileri ve PES'de direklere çarpınca da titriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 5 Ocak 2012; 15:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Arkadaşlar titreşimi kullanabileceğim oyunlar hangileri. zahmet olmazsa bildiklerinizi yazabilir misiniz?

Bir çok oyunda titreşim var, NFS serileri ve PES'de direklere çarpınca da titriyor.

Pes birçok kez oynadım fakat titrediğini hiç farketmedim ya da titremedi. titreşim için herhangi bir ayarı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul Master -- 5 Ocak 2012; 15:50:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Pes birçok kez oynadım fakat titrediğini hiç farketmedim ya da titremedi. titreşim için herhangi bir ayarı var mı?

Xbox dizilimindeyken otomatik olarak titriyor direklere çarpınca. Fifa 12'de öyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Xbox dizilimindeyken otomatik olarak titriyor direklere çarpınca. Fifa 12'de öyle.

xbox ayarında titriyo olabilir ama tuş ayarları farklı değil mi xbox diziliminin.

• quote:

quote:

quote:

Pes destekliyorsa titreşim destekler ben de genelde pes oynuyorum bu ürünle fakat daha rastlamadım. Fifa da var evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

quote:

quote:

quote:

Pes destekliyorsa titreşim destekler ben de genelde pes oynuyorum bu ürünle fakat daha rastlamadım. Fifa da var evet.

Şuan işyerinde olduğumdan pes'e bakamıyorum. pes optionda titreşim ayarı var mı acaba?

• @Soul Master
    Dedim ya ben göremedim öyle bir özellik gerçi 2012 ye başladım çok da kurcalamadım onu da. Ben de iş yerindeyim. :) Settings şeysine bir bakmak lazım akşam. Olursa yazarım gene.
  • @tundra36
    eyw. bende merak ettim. gidince bende deneyeceğim pes'i.
  • quote:

@tundra36

Arkadaşlar yanılmışım, karambolde kaldım bende ve açtım şimdi. Bilerek direğe çarptırdım topu titremiyor PES'de. Sadece Fifa 12'de titriyor, yanlış kalmış aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 5 Ocak 2012; 18:10:45 >
  • pes12 de direğe çarpınca titremiyor bende bakmıştım settingsten falan ama yok öyle bi olay
  • quote:

quote:

@tundra36

Arkadaşlar yanılmışım, karabolde kaldım bende ve açtım şimdi. Bilerek direğe çarptırdım topu titremiyor PES'de. Sadece Fifa 12'de titriyor, yanlış kalmış aklımda.

sorun değil.
    bende diyorum o kadar top direkten döndü. bir kere bile titremedi.
  • Fifa 12 de direğe çarpınca çok titremiyor sanki. Eski dandik kontorland gamepad acaip derecede titriyordu. Birde bende 2 tane var. Biri düzgünce aksamadan zızzz diye titriyor. Diğeri ise sanki motorun yeri kaymış gibi gork gork gork diye titriyor. Yere de hiç düşürmedim. Sizce bir problemmi bu ?
  • quote:

quote:

quote:

@tundra36

Arkadaşlar yanılmışım, karabolde kaldım bende ve açtım şimdi. Bilerek direğe çarptırdım topu titremiyor PES'de. Sadece Fifa 12'de titriyor, yanlış kalmış aklımda.

sorun değil.
    bende diyorum o kadar top direkten döndü. bir kere bile titremedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

Fifa 12 de direğe çarpınca çok titremiyor sanki. Eski dandik kontorland gamepad acaip derecede titriyordu. Birde bende 2 tane var. Biri düzgünce aksamadan zızzz diye titriyor. Diğeri ise sanki motorun yeri kaymış gibi gork gork gork diye titriyor. Yere de hiç düşürmedim. Sizce bir problemmi bu ?

İlk belirttiğiniz gibi titremesi gerekiyor. Rahatsız edici bir ses ve sarsıntı oluyorsa sıkıntı vardır diye düşnüyorum. Siz düşürmeseniz bile, ürünlerin mağazadaki halini ben biliyorum. Siz satın alana kadar da hasar görmüş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dash_man

arkadaşlar bu cihaz windows7 64bit de x-input tanımıyor. XBOX360 driverini tanıdı fakat aygıt yöneticisinde de aygıt adını bulamadım. Bulsam oradan sürücüsünü elle değiştirerek xbox driveri ile oynanabiliyor bildiğim kadarıyla. Şu an dirt3 de x-input gaz start fren select tuşu olarak görüyor gaz frende sağa sola bakıyor. sorun driver yüklenirken mi oluyor acaba fikri olan varmı

http://imageupload.org/?d=CF89D42F1

Bende win7 64bit de kullanıyorum hiçbir sorun yok. Komple kaldırıp baştan kur istersen. Ya da dirt3 içerisinden ayarları sıfırla. tuşların otomatik olarak ayarlanması lazım. Olmadı elle tuşları istediğin gibi düzenleyebilirsin.

• Benim sistemim de X64, adımları doğru takip ederseniz, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

Fifa 12 de direğe çarpınca çok titremiyor sanki. Eski dandik kontorland gamepad acaip derecede titriyordu. Birde bende 2 tane var. Biri düzgünce aksamadan zızzz diye titriyor. Diğeri ise sanki motorun yeri kaymış gibi gork gork gork diye titriyor. Yere de hiç düşürmedim. Sizce bir problemmi bu ?

İlk belirttiğiniz gibi titremesi gerekiyor. Rahatsız edici bir ses ve sarsıntı oluyorsa sıkıntı vardır diye düşnüyorum. Siz düşürmeseniz bile, ürünlerin mağazadaki halini ben biliyorum. Siz satın alana kadar da hasar görmüş olabilir.

Ama gelde bunu elemanlara anlat. O kadar dil dökmeme rağmen hiç anlayış göstermeyip servise gönderelim diyor eleman. Diyorum servise versek burda yaptığımız aynı şeyi yapacaklar sadece vibration tuşuna basığ sesi dinleyecekler diyorum ama eleman halen ısrar ediyor. Bende gidicem Logosoft'a bizzat yanlarında durarak dinleticem sesi

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.