Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: badboyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matai

quote:

bende aldım kolu ama normalde üst tuşlar nişan alma ve ateştir yanı lb rb .ama bu serilerde nisan alma en aşağıdakı tuşlar yani lt rt böle zor nişan aliyorum bunun bir caresi

yokmudur 5 saattir uğraşiyorum başım ağridi artik

logitech yardımcı programı yok mu?tuş atama için profil oluşturma vs..yoksa netten şunu bul indir,işini görür.. pinnacle game profiler bu programı kur(ilacı ile) sonrasında hangi oyunu oynayacaksan o oyuna özel hazır profiller var...istersen tuş atamalarını kafana göre ayarlarsın.

hocam hic bir ise yaramadi sanirim viruste bulasti programdan:(

Logitech Profiller'den virüs falan bulaşmaz.

pinnacle game bahsediyorum

Ona ihtiyacın yok ki. Profiller'in içinden ne istiyorsan değiştirebiliyorsun. Kurcala biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem_23

ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM BİRİ YARDIM ETSİN.

ASUS K56C LAPTOPUM VAR. 4 AYDIR KULLANDIĞIM wireless gamepad f710 u bir türlü kuramıyorum.

format attım sonra tekrar kuramadım. driver indiriyorum denetim masasında etkin görünmüyor. sürücüyü güncelleştir diyorum sürücü bulamıyor. yolu ben gösteriyorum yine olmuyor. bilen biri bir yardım etsin lütfen.

Sorunun çözüm burada ayrıntılı bir şekilde anlatılmış :)

http://logitechf710.blogspot.com/2013/07/logitech-f710-baglant-sorunu.html

• beyler pes 13 de menülerde gezerken seçme tuşu A tuşu bi kere basıyorum iki kere basıyor arka arkaya menülerde saçma sapan yerlere giriyorum bu nedenle. Çözümü nedir bunun?
  • logitech ürününden beklemediğim bir şey geldi başıma ve f710 un lb tuşu bozuldu, sürekli basılı halde kaldı. öyle sert kullanan biri de değilim ki rumblepad II hala sağlam durmakta.. neyse ürünü garantiye yollayım dedim illa garanti belgesi istedi penta faturayı kabul etmiorlar neyseki bimeks ilgilendi ve 2 gün içinde garanti belgesini elime ulaştırdı ve ürünü pentaya yolladım bakalım garantiden ne çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Beyler elinde Logitech F710 olanlar cevap verebilir mi?

Resimdeki gibi sol analog kolu hafifte olsa sağa sola dönüyor. Çok az bir hareket olsa da bunu aldığım Gold Bilgisayara götürdüm, bunun normal bir durum olduğunu, hassas hareketler için bu şekilde gevşek bırakıldığını söyledi. Sağ analog sabit.

Yani sol analog tuşunu gazoz veya kola kapağı çevirir gibi kendi etrafında sağa sola çevirince gevşekliği hissediyorum.

Sizdeki F710 gamepad lerde böyle bir durum sözkonusu mu? Teşekkürler.

benimde aynı şekildeydi normaldir diyordum ürün arızalana kadar, lb tuşu arızalandı garantiye verdim düzeltip göndermişler ve farkettim ki sol analoğuda sabitlemişler, artık sağa sola boşluk yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Beyler elinde Logitech F710 olanlar cevap verebilir mi?

Resimdeki gibi sol analog kolu hafifte olsa sağa sola dönüyor. Çok az bir hareket olsa da bunu aldığım Gold Bilgisayara götürdüm, bunun normal bir durum olduğunu, hassas hareketler için bu şekilde gevşek bırakıldığını söyledi. Sağ analog sabit.

Yani sol analog tuşunu gazoz veya kola kapağı çevirir gibi kendi etrafında sağa sola çevirince gevşekliği hissediyorum.

Sizdeki F710 gamepad lerde böyle bir durum sözkonusu mu? Teşekkürler.

benimde aynı şekildeydi normaldir diyordum ürün arızalana kadar, lb tuşu arızalandı garantiye verdim düzeltip göndermişler ve farkettim ki sol analoğuda sabitlemişler, artık sağa sola boşluk yok.

Banada Gold Bilgisayardan normal bir durum dediler, bir kaç aydır bekliyordum ama hafta sonu artık teslim edeceğim. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiJoN

F710 GamePad ile fifa 2013 oynayan ve hiç sıkıntı yaşamayan oldumu? Futbol için ideal mi?

fifa 2012 ardından fifa 2013 hala oynuyorum. hiç bi sıkıntı yaşamazsın . Fifa için efsane gamepaddir benim için F710 .
  • arkadaşlar foruma yeni üye oldum iyi günler dilerim herkese f710 sürücü yükleyemeyenler format sırasında usb alıcıyı kesinlikle çıkartın arkadaşlar yoksa sürücü yüklenmiyor formattan sonra taktınızmı zaten kendisi yüklüyor arkadaki düğme x'de olursa xbox kontrolcüsü olarak görüyor
  • Logitech F710 Windows 8 Trigger buton çalışmıyor!

Arkadaşlar windows 8 yükledim ve kesinlikle alıcı takılı değildi. Neyse, ardından takınca takır takır hem Xbox olarak hem Rumble Pad olarak sürücüleri yükledi ama aynı nane;

http://forums.logitech.com/t5/PC-Gaming/Logitech-F710-and-Windows-8-x64/m-p/1067475#M15306

Kesinlikle Trigger butonlar X modda (veya D modda) çalışmıyor. Aynı kol Win 7 hiç sorun yok ama 8'de sıkıntı var. Logitech forumunda aynı sorunu yaşayan insanlar var ama cevap verilmemiş. İki farklı windows 8'de iki farklı F710 ile aynı sorunu yaşıyoruz. Lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Logitech F710 Windows 8 Trigger buton çalışmıyor!

Arkadaşlar windows 8 yükledim ve kesinlikle alıcı takılı değildi. Neyse, ardından takınca takır takır hem Xbox olarak hem Rumble Pad olarak sürücüleri yükledi ama aynı nane;

http://forums.logitech.com/t5/PC-Gaming/Logitech-F710-and-Windows-8-x64/m-p/1067475#M15306

Kesinlikle Trigger butonlar X modda (veya D modda) çalışmıyor. Aynı kol Win 7 hiç sorun yok ama 8'de sıkıntı var. Logitech forumunda aynı sorunu yaşayan insanlar var ama cevap verilmemiş. İki farklı windows 8'de iki farklı F710 ile aynı sorunu yaşıyoruz. Lütfen yardım

Sabah müşteri hizmetlerini arayın derim. Belki oradan yardımcı olabilirler. Yükleme ile ilgili pek sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olsa muhtemelen dediğiniz gibi sürücüleri doğru şekilde yüklemezdi. Windows 8 kullanmadım ve belki Windows 10 falan çıkana kadar da geçmeyi düşünmüyorum orijinal Windows 7 kullanıyorum. Sürücü korkusundan geçemedim Windows 8'e millet 30 liraya 3'er 5'er alırken :)

• Silence34 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu forum bu işe çare olamazsa destekten cacık olmaz. Adamlar anca tamir falan eder.
  • quote:

Hocam bu forum bu işe çare olamazsa destekten cacık olmaz. Adamlar anca tamir falan eder.

Aramakta fayda var diye düşünüyorum ben. Tamirlik bir durum olmadığı kesin belki 1-2 ayarla düzelebilir bile. Umarım çözersiniz sorununuzu.
    Hocam numarasını biliyor musunuz acaba?
  • quote:

Hocam numarasını biliyor musunuz acaba?

Haftaiçi 10:00 ile 19:00 arasında ulaşabilirsiniz. Türkçe konuşan Türk bir müşteri temsilcisi çıkacak karşınıza.
    00800 44 882 5862
    Sitede yazdığına göre de ücretsiz fakat fatura gelmediği için kontrol etmedim edemedim.
    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

xxx Bey, lutfen asagidaki yazilimi yukleyiniz ve sonucu bana iletiniz.

LInk:http://www.logitech.com/tr-tr/support/wireless-gamepad-f710?softwareid=6298&bit=32§ion=downloads&osid=23&crid=411

Bunu yüklediğiniz taktirde D-Mode'da kullanılabiliyor ürün en azından arkadaşlar.

Bu da benim cevabım;

"Dediğiniz yöntem ile çalıştı yyy bey teşekkür ederim ama D-Mode'da çalışıyor. Ve ek bir program ihtiyacı duyuyor profil ataması sağlayan.

Telefonda da anlattığım gibi olması gereken X-Mode'da çaılşması. X-Input denen bu özellik zaten F710'u F710 yapıyor. Logitech bu her oyunu otomatik sağlayan ve Windows 7-8'e tam destek şeklinde lanse ettiği özellik ile bu gamepad'i biz kullanıcılara satıyor.

En kısa sürede X-Mode'da da Windows 8'de sorunsuz olarak F710 özelliğinde kullanmak istiyoruz. Saygılar sunarım.."

• Bu gamep. Ike xbox gamep. Arasında kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

xxx Bey, lutfen asagidaki yazilimi yukleyiniz ve sonucu bana iletiniz.

LInk:http://www.logitech.com/tr-tr/support/wireless-gamepad-f710?softwareid=6298&bit=32§ion=downloads&osid=23&crid=411

Bunu yüklediğiniz taktirde D-Mode'da kullanılabiliyor ürün en azından arkadaşlar.

Bu da benim cevabım;

"Dediğiniz yöntem ile çalıştı yyy bey teşekkür ederim ama D-Mode'da çalışıyor. Ve ek bir program ihtiyacı duyuyor profil ataması sağlayan.

Telefonda da anlattığım gibi olması gereken X-Mode'da çaılşması. X-Input denen bu özellik zaten F710'u F710 yapıyor. Logitech bu her oyunu otomatik sağlayan ve Windows 7-8'e tam destek şeklinde lanse ettiği özellik ile bu gamepad'i biz kullanıcılara satıyor.

En kısa sürede X-Mode'da da Windows 8'de sorunsuz olarak F710 özelliğinde kullanmak istiyoruz. Saygılar sunarım.."

Geri bildirim yapmayı hiçbir zaman ihmal etmeyin ürünlerinizde yaşadığınız sorunlarla ilgili. En azından Direct Input modunda atama yaparak kullanabilmenize sevindim. Windows'ta gamepad mevzusu zaten biraz sancılı üstüne Windows 8'in bunu gidermek yerine arttırması da ayrı bir olay. Umarım kısa sürede çözülür X Input modundaki sorununuz da. Belki cevabınızın ardından gelecek mailde onunla da ilgilenirler.

• ürünün üst kısmındaki switchi x konumuna getiriyorum. Bir kaç tuşda problem yaşıyorum.
    1. A tuşu kısa pas yapıyor ancak uzak mesafedeki tolu oyuncuyu A tuşuna basılı tutu takip etmek istediğimde; bu hareketi gerçekleştirmiyor. Oyuncu olduğu yerde sabit kalıp ileri doğru hamle yapıyor.
    2. X tuşu şut çekiyor. Ancak maç esnasında takım arkadaşları baskısı yapmıyor.
    yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • gamepad uzerindeki logitech butonu ne ise yarıyor ?
  • erenim E kullanıcısına yanıt
    hatayı buldum sanırım. aygıtlar ve yazıcılardan oyun kumandası ayarlarına girdiğimde A tuşu hata veriyor. diğer tuşlara bastığımda numaraların ışığı sabit yanarken A tuşunun ışığı pır pır ediyor. Şansa bak ya sıfır ürün hatalı çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.