Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun bir alt modelini kullanıyorum hala işimi görüyor
  • fifa 13 de kol bazen direğe çarpınca titriyor bazen bakıyorum tiremiyor.Pil daha 2 günlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewando4111

fifa 13 de kol bazen direğe çarpınca titriyor bazen bakıyorum tiremiyor.Pil daha 2 günlük

X-mode'da olduğundan emin ol.
  • Dun 87 TL ye vatandan aldim... Grid 1 ve NFS MW2 de tuslari ayarladiktan sonra sikintisiz sekilde oynadim.Malzeme kalitesi oldukca iyi.. ama Titresimi bazi arkadaslarin dedigi gibi yeterince guclu degil gibi geldi tek olumsuz tarafi benim acimdan bu... Herkese tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ben de F710 satın almış bulunmaktım. Şu arkası çok hoş yahu, dokunması falan. Elimi hiç terletmedi ama az biraz büyük geldi. O da uzun süredir hiç kullanmadığım içindir. Ama kutu ambalajını değiştirmişler mi anlamadım, çok zor açtım ve nano alıcıya ulaştım. Bi' tek orası zorladı beni. Geri kalan her şey süper.

edit: Ay, bi' de uzatıcı koymuşlar alıcı için. Çok tatlı lan bu Logitech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 9 Eylül 2013; 15:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Bugün ben de F710 satın almış bulunmaktım. Şu arkası çok hoş yahu, dokunması falan. Elimi hiç terletmedi ama az biraz büyük geldi. O da uzun süredir hiç kullanmadığım içindir. Ama kutu ambalajını değiştirmişler mi anlamadım, çok zor açtım ve nano alıcıya ulaştım. Bi' tek orası zorladı beni. Geri kalan her şey süper.

"ay" mı?

sen bayansın sanırım.dikkat et forumda kendini mimletme
    cok sarkan olur forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

quote:

Bugün ben de F710 satın almış bulunmaktım. Şu arkası çok hoş yahu, dokunması falan. Elimi hiç terletmedi ama az biraz büyük geldi. O da uzun süredir hiç kullanmadığım içindir. Ama kutu ambalajını değiştirmişler mi anlamadım, çok zor açtım ve nano alıcıya ulaştım. Bi' tek orası zorladı beni. Geri kalan her şey süper.

"ay" mı?

cok sarkan olur forumda

Yok lan, utandım şimdi

• quote:

quote:

quote:

"ay" mı?

cok sarkan olur forumda

Yok lan, utandım şimdi

Şşaka hocam utanma espri yaptım

• quote:

quote:

quote:

quote:

"ay" mı?

cok sarkan olur forumda

Yok lan, utandım şimdi

Şşaka hocam utanma espri yaptım

Öyle olsun

• Şu ortadaki logitech logolu tuş ne işe yarıyor acaba?
  • yön tuşları sağ alta doğru basınca takılı kalıyor. bunu nerede ne şekilde tamir ettirebilirim ve ne kadar maliyet çıkartırlar?

yardımcı olabilecek, daha önce böyle bi süreçten geçmiş olan var mıdır?
  • biraz pahalı olsa da verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar veriyor. aslında 2 ayda bi bozulan 20 tl'lik kollara verdiğimiz para ve bunları oyunlara göre ayarlarken çektiğimiz sıkıntıyı düşünürsek karlı bile sayılırız. teknoloji her ne kadar şans işi olsa da herkese tavsiye ederim
  • wolf_555 kullanıcısına yanıt
    XBOX'ta nasıl XBOX Live'a bağlanmaya yarıyorsa bunda da aynı işe yarıyor. Destekli uygulamalarda sosyal platforma veya menüye bağlanmaya yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 16 Eylül 2013; 5:46:29 >
  • Garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

yön tuşları sağ alta doğru basınca takılı kalıyor. bunu nerede ne şekilde tamir ettirebilirim ve ne kadar maliyet çıkartırlar?

yardımcı olabilecek yok mudur? garantisi bitik ürünün. nerede, ne şekilde, ne kadar maliyetle tamir ettirebilirim?
  • quote:

quote:

yön tuşları sağ alta doğru basınca takılı kalıyor. bunu nerede ne şekilde tamir ettirebilirim ve ne kadar maliyet çıkartırlar?

yardımcı olabilecek yok mudur? garantisi bitik ürünün. nerede, ne şekilde, ne kadar maliyetle tamir ettirebilirim?

bunu bilgisayarcılardan başka bi yere götürmek anlamsız olur heralde.
  • penta bakıyor şuan bu ürünlere arayıp bi görüşün.
  • Arkadaşlar benim bi sorum olacak. Kolun arkasından x e getirip oyuna girince oyun sadece tek kolu görüyor diğer kolu görmüyor pes fifa vb oyun bu yüzden oynayamıyoruz sizce neden olabilir bu? Birde d modunda kol bazen takılıyor birde geç tepki veriyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  • şu sıralar bundan almayı düşünüyorum, spor ve yarış oyunlarında, win8de kullanacam.
    istedigimiz oyunda istedigimiz tuşu istedigimiz gibi seçebiliyor muyuz?şu anda 15 liralık bi gamepad var grıd 2 de her sereferinde baştan gamepadi seçip tuşları tek tek her seferinde ayarlıyorum.bu tür problem olmaz heralde?
    şu anda teknosada 80tl 12 taksit...
  • Dun pes 2014 ile denedim. Her hangi tus atama gibi bir ayar yapmadan direkt ps3 kontrol ayarlarinda oynamaya basladim... Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.